- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsh
addikt
válasz daninet #53349 üzenetére
"So i just bought new laptop MSI GE70-2OE and thats what i've got whats the problem?? http://imgur.com/rh9fHj8"
-
TeeBee73
veterán
Vett vóna' ATi-s laptokot. Nem krahácsolna a GPU Ditekt'.
MOD: daninet: Apucit jól meg kellene intrúderezni.
Másrészt, natív 1440*900-on közepes részletességgel nagyon is jól fut a Skyrim, a WoW, és a WoT, egy A8-3870K-n. Az az izé meg letöltősnek jó, másra nem.
(Az új Nídforszpíd már erősen köhög.)[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
daninet
veterán
válasz TeeBee73 #53352 üzenetére
Ezen max NAS-t futtatnék De nem az, hogy 100ezeré adják laptopostól.. gyalázat
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
csaszi72
senior tag
válasz daninet #53353 üzenetére
Erről jut fejembe, tavasz óta be sem kapcsolt NAS-om eladjam?
Mit ér ZyXEL 210 500GB vinyóval? (lehet hogy 310-es most nem tudom)
MICSODAAAAAAA?
Annyiért nem adom!Tényleg mennyit ér?
[ Szerkesztve ]
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz daninet #53349 üzenetére
Ööööö, hát a múltkor ott álltak a Dekszter kompujterábécében is az ilyenek "hegyekben", oldalukon egy-egy A/5-ös lapon feliratokkal: GÉMER és LAPTOK. (Gondolom egy A/4-es lap volt, csak kettévágta a tulaj, lévén 30 FT !!!4!!négy!! ott egy lap fénymásolása...)
( )
[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
daninet
veterán
-
csaszi72
senior tag
válasz daninet #53358 üzenetére
Kirámoljam a belit oszt kell bele egy astabil multivibrátor?
[ Szerkesztve ]
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
csaszi72
senior tag
Sikerült dojcse béjen kamerát venni, magyarok mié adjár 50%-al többért?
Agyamelhagyom!!!szerk- bsh igen, nem tréfa, AZ! csávó mondta kell neki bele
[ Szerkesztve ]
-
daninet
veterán
válasz csaszi72 #53359 üzenetére
Elég fura vibrátorokat használsz, ilyet még nem láttam. Elég élénk a fantáziám de ezt most így nem tudtam elképzelni. Már nem mintha veled kapcsolatban akarok bármit is elképzelni, csak úgy a vibrátort mint maga valóját a jelenséget szóval érted.
(Ejj de sokat magyarázkodok a kétértelmű dolgok miatt)Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
daninet
veterán
vótmá tudom, de szürkeárnyalatosban még nem
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
daninet
veterán
grátisz picsa
[ Szerkesztve ]
-
bsh
addikt
kis esti klasszikus zene. különösen teebeenek.
-
poffsoft
veterán
válasz daninet #53322 üzenetére
ost, hogy már jónak tűnik a kicikinyajiphone, újabb érdekesség-kérdés:
Az vajon miért van, hogy négymagos létére csak a core0-t hajcsa, a többi meg vagy offline, vagy 0%?
Mostan találtam egy appot (cpu tweak) amivel rá lehet beszélni, hogy ha már négymagas procit lát, akár be is kapcsolhattya mindet. (Most így 3 hó távlatából kimondottan szárnyakat kapott a telefon.....)Viszont a következő screen off után , ébredéskor ismét csak a core0 aktív, míg a cpu tweakban újra be nem állítom, hogy mehet.
Szóval, arra nem tudtok valamit véletlen, hogy ezt magától megcsinálja (mármint hogy boot meg ébredés után mind a 4 magot kapcsolja be, hamán négymagas?)A rom újratelepítéssel kissé bizonytalan vagyok már...
[ Szerkesztve ]
-
-
poffsoft
veterán
válasz TeeBee73 #53372 üzenetére
egyetértünk!
Nekem nincsennemisvótassetudomkiazakiitt ilyen almás meg másosos kütyüm.
Maradok a gúglinél egyelőre (bár fontolóra vettem már a zte 242 rehabilitációját a napokban ).Más infopatikusok is hozzászólhatnak majd reggel felé...
Sajna tőttenem kell a pendrájomat, meg megmosom a lábom![ Szerkesztve ]
-
daninet
veterán
válasz poffsoft #53371 üzenetére
elvileg a magvakat csak akkor használja ha játszol vagy valami erőforrásigényeset csinálsz, menüben lépkedésnél a legjobb telefonok is csak egyet kapcsolnak be. Így lesz 1 napos üzemidőd
-
chipi-85
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
bsh
addikt
vegyetek ventilátort, de mán!
-
bsh
addikt
válasz DeltaPower #53386 üzenetére
oké, fizethetem a postát is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- BMW topik
- Opel topik
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Kupon kunyeráló
- További aktív témák...
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest