- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- TCL LCD és LED TV-k
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
chipi-85
senior tag
válasz God Vazzeg #21200 üzenetére
Én amikor még
kisdobosmoderátor voltam egy oldalon, akkor ilyen esetben volt egy "hozzászólás" rejtése, opció, amivel az ügy végleges kivizsgálásáig megmaradt a problémás hozzászólás, így a modi is tudta később igazolni az igazát!
De gondolom ez csak a kis, nevenincs warezoldalakon van így. -
faragojof
őstag
válasz God Vazzeg #21200 üzenetére
Én meg azt mondom, nem csak a személyeskedő hsz-t kellene megnézni, hanem magát a történeti környezetet is. Mert egyáltalán nem biztos, hogy a személyeskedőnek titulált hsz. nem valamire válasz volt. Csak az nem lett bejelentve.
Én ezért nem irkálok itt máshova. Egy pár emberre ráférne némi nyugtató. Vagy pszichiáter.
Ez persze megint személyeskedő hsz. lett. Hisz most az összes agyf@szos magára veszi...
Pedig de jó lenne így fórumozni: - Modi bá!!! Az a izéke már megint beszólt!! Brühühühühüh....
"Formicate Under Command of the King,,
-
-
chipi-85
senior tag
-
csaszi72
senior tag
válasz DeltaPower #21198 üzenetére
felületes vagyol
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
TeeBee73
veterán
Egy ilyen sörtartót kérek a Jézuskától.
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
chipi-85
senior tag
Eközben a Barbi házban: [link]
-
faragojof
őstag
GrandeP! Ha olvasol bennünket!
-
chipi-85
senior tag
-
george11
addikt
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
DeltaPower
addikt
Csak hogy képben legyetek, és hogy elrontsam a sormintát: [link]
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Norb3rto
őstag
-
daninet
veterán
én úgy keltem, hogy még 2 perc van a ban-ból, tökéletes időzítés volt
Viszont emilt küldtek, nagyon szívhezszóló volt, kb ilyen: "ezúton értesítünk, hogy bla bla bla Üdvözlettel a Prohardver moderátorok el is morzsoltam egy könnycseppet, azt hittem valami tárgyilagosabb leszMiért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
bsh
addikt
van kecskeméten olyan bútorbolt, ahol k*va nagy választék van jóféle forgószékekből, azonnal helyben raktárról, bemutatóteremben, kipróbálhatóan, nem katalógusból láttatlanban rendelve?
-
faragojof
őstag
Új video! Lesz hangulata.
bsh: Talán a ceglédi úton a mobil centerrel szemben.
-
bartucc
addikt
Jó reggelt mindenkinek!
faragojof: az Ájtidzsedály figyel minket.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
Norb3rto
őstag
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
faragojof
őstag
Ritka nagy tökfejek vagytok...
-
bsh
addikt
válasz zsoger #21241 üzenetére
van persze. ugyanolyan, mint amim van, csak ne bőrös legyen, hanem szövetes. vagy akár olyan, mint ami a cégnél van (amiben épp ülök), az szövetes is. semmi extra nem kell, ne hintázzon, stb. pl. ilyesmi. csak legyen jó nagy, jó minőségű, tartós. nem ez a gagyi teszkós minőségű.
-
faragojof
őstag
Gyík mönt PÜ!
-
bsh
addikt
e, hogy eltűntek hirtelen a samsung 830-as ssd-k vegyé' helyette 840-est paract!
-
faragojof
őstag
Rendes, tartós, stabil széket vegyél!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest