Új hozzászólás Aktív témák
-
eshe
tag
Nekem a legnagyobb problémám a daffal hogy nincs gyorshajtás előrejelző hang,ennyi gyorshajtásom soha nem volt mint ezzel.A másik pedig az automata retarder hiánya ami fájdalmas a man után.No és hogy minden nap más és válltozó hibaüzenetekkel lep meg és ahogy olvasom ez nem javult az újal sem.
-
Somatom
veterán
válasz Belahaver #15860 üzenetére
Eshe régebben Mancizott. Ha azt meggurítod, akkor 50 másodperctől csipog, hogy most már vegyél vissza, mert be fogja írni hibának a tachográf.
Eshe:
Macrodroid topikban kaphatsz telós segítséget. Mcrazy csinált rá Makrót.[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
veterán
válasz Belahaver #15862 üzenetére
Jó, hát azért nem 110re kell begurítani...
Nekem mondaná a rendőr, hogy akkor 95re bünti, nem tudom mit csinálnék.
Egyrészt mert 80 a max, tehát igazából már a 85 is gond lehet, de ugye van az a 90es íratlan tolerancia, de nekem pl 88at mutat a navi 90nél.
Meg érdemes megnézni a durrdefektes M3on készült videót. Az sem üres volt, de kurva gyorsan megállt ahhoz képest, hogy rendesen tolta a pót a Volvot...どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
Zolás
addikt
Szerintem a vészfékező asszisztens fogta meg, mert abból amit láttam, a sofőr mintha ott se lett volna.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
KAMELOT
titán
válasz Belahaver #15862 üzenetére
Akkor ha kikéri az eseményeket a tachoból, de a kártyán nem lesz neked rajta, ha a jelzés után visszaveszed 88-89-re.
Amiről te beszélsz az már ilyen igazi baxogatás.
A zsaru legjobban a betartott pihenőket figyeli. Más nem nagyon érdekli.Tüzi: Érdekes volt az a videó, mert én kaptam 86km/h 40t voltam jobb első durrdefektet. Olyankor a kormánynak be kell blokkolni, pont ez végett, hogy ne rántsa ki a kamiont az egyik irányba.
Alig bírtam jobbra tekerni a kormányt. MAN TGX 440 mega.Qtya123: Itt az isten keze volt az egészben. Kitudja milyen gumi volt azon.
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
eshe
tag
-
dellfanboy
őstag
ha vki hollandiaban szeretne allast vallalni.
Hi everyone,
A logistic company (Lensveld) in Vlaardingen - Rotterdam is recruiting truck drivers. Truck license (Groot rijbewijs) required.
To apply, please send an email to: r.van.dijk@lensveld.com[nincs tobb infom]
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
eshe
tag
válasz Qtya123 #15865 üzenetére
Ilyet már láttam élőben még a régi hetesen Nagykanizsa előtt.Ott a dombos részen pont elōttem durrant el egy kamion bal elsőkereke és pont a két szembejövő között átszáguldott a túloldalba ,le a domboldalon és benn a szántóföld közepén állt meg .Mégcsak fel sem borult, később traktorral vontatták ki onnan.A durrdefektnek is sok fajtája lehet ,nagyon nem mindegy hogy szétreped hosszában,vagy lerobban a futófelület egészben,na akkor tekergetheted a kormányt.Én is fogtam már meg durdefektes autót,de nem azért mert akkora ász vagyok ,ha nem adja ki a mázli faktor akkor b@szhatod.Mint az a szerencsétlen akit lelökött a személyautós a hidról Szlovéniában.
-
eshe
tag
válasz Somatom #15871 üzenetére
Megnézem akkor,most tableten megy camsam meg a gmaps de már tervezni nem tudok vele mert kevés a memória.olyan tabletem van mint ami a régebbi kocsikban volt csak samsung.Ma nosztalgiáztam egyet.Darált fóliát vittem egy helyre és aki lenyomkodta összeb@szta a sint az elejétől kb 1 méterre.Beszorult teljesen a fal minden irányban és kézzel kellett leszedni ami nem jött ki+a ponyváról.Nem volt sok 3-4 köbméter seprűvel a 30 fokos platón alig izzadtam le a 1.5 óra alatt amig rakodtam le.Mint a régi szép?időkben.
-
Somatom
veterán
Áhhh... az a tablet felejtős. Én is csak a CamSam -et futtatom rajta. Mellette, a kihúzható tálcán van a sajátom (aláírásomban), azon fut minden más.
Hú, az igazi női munka lehetett. Én tegnap du. ötkor végeztem és reggel 9 -es időkapum volt Augsburgban, a UPM -nél. 15 órás pihenőm volt. Utána mentem sörért, elgurultam a telephelyre fürcsizni, meg kajálni, aztán lecsorogtam Waldshut -ra. Holnap lerakom a sört Svájcban, üresen vissza Németbe, ott ömlesztett papírt rakok és Karlsruhe a vége. Totál nyugdíjas tingli-tangli az egész.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
eshe
tag
válasz Somatom #15874 üzenetére
Igazi nyugdijas munkád van,itt azért ritka az ilyen.Én itt állok a cég előtt Trierben ,reggel felrakom a műanyag szemét bálát,elviszem 70 km-re,aztán nemtudom elvileg vissza kell kerülni a pótnak a telepre javitásra.Itt ez a szar hogy ha nem a telepről indulsz akkor nem tudod előre a melót,lehet hogy én viszem vissza,lehet csak leakasztom és másikkal megyek tovább.
[ Szerkesztve ]
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
A napelem még az ablakban... sem, de megjött az új matracom. Kókusz betétes. Megbirkóztam vele, mire kicsomagoltam és felraktam rá a lepedőt. Nehéz, vastag, merev. Még szoknia kell a hátamnak. Holnap reggel kiderül, hogy nekem való e.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
HoTaZo
addikt
válasz Somatom #15877 üzenetére
Hát, az előző rugós, az gyatra volt.
Belahaver : Kérdezték, hogy akarok-e bele, igent mondtam.
Freiherr : Egyelőre, enyhén "deszkás" érzés, de reggel nem volt fáradt a hátam. Persze, adok neki egy kis szokási időt.
A nagy gondom vele, hogy nem olyanra csinálták, mint ahogy kértem. Az volt a gondolatom, hogy egy téglatestet vágnak, a kiugró részt külön darabból lenne hozzátéve a huzaton belül. Akkor forgathatnám a nagy darabot erre-arra, de így fix, mert aszimetrikus a kivágás a fejnél lévő doboz miatt. Annyit tudtam kipróbálni, hogy a másik oldala is ugyanolyan kemény.
[ Szerkesztve ]
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
HoTaZo
addikt
-
Intruder A 6
aktív tag
Sziasztok!
Valaki nem tudja fejből milyen típusú izzó megy a pótkocsi szélesség jelző gumi szarvba?
-
KAMELOT
titán
-
Zolás
addikt
-
HoTaZo
addikt
Töprengek. Nem értem az embereket.
Életemben másodszor éjszakázok holland kúton, parkolóban.
Vannak ezek az oldalsó hosszú, felfestések nélküli parkoló sávok, semmi jelzés, hogy csak kamionoknak lenne kialakítva. Eddig ok. De mellette, két haladó sáv között, felfestett, kényelmes szélességű, hosszúságú autós halszálkák.
Korán végeztem, tengernyi idővel, tehát nem volt gond számomra, hogy megvárjam míg 2-3 autó eltávozik a hosszú sávból.
Az értetlenkedésem csak ezután kezdődött:
A holland személyautósok miért állnak be inkább manőverezgetve, éppen elférve két egymás előtt álló autók közé, amikor csak be kéne fordulniuk egy üres halszálkába? Szisztematikusan!
Szerencsétlen autómentős srác is alig tudott odaállni, mert még volt ott 2 autó. Kamionok is szívesen álltak volna elém, nem pedig 5 autó helyét foglalni a halszálkában.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
HoTaZo
addikt
válasz Freiherr #15893 üzenetére
Telefontartó, a tablet a tokjában áll meg, elfordítható hátlappal.
Háttérben az újabb versenyző, inkább manőver két kamion közé, mintsem halszálka...
[ Szerkesztve ]
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Wise (ex-TransferWise)
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest