Új hozzászólás Aktív témák
-
HoTaZo
addikt
válasz Qtya123 #16150 üzenetére
Nem tudom, hogy a tápos az mennyire siló, emelni nem kell csak a csöveket. A kompresszor zörög, folyamatosan a gép mellett kell lenni. Sertés, csirke telep borzalom. A tartályok (nekem 9 volt) töltése is nyűgös.
Nekem a ponyvás akkor nyűgös, ha egy napra esik a lerakodás és a felrakodás és mindkét áru lekötözős.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
Somatom
veterán
-
KAMELOT
titán
válasz Somatom #16148 üzenetére
Az új hűtök totál hallkan mennek. Kabinban nem is hallod.
Tüzi: A silónál, meg mehetsz mosni meg csöveket rakodni, meg áthúzni a vámzárat, nyitogatni a silón fent az ajtókat.
Legjobb a hűtő. Nem rakodsz, tiszta vagy, max a végzáratteszed be ha kész vagy.
Mai meló....
14:00 kezdés
14:10 paletta leadása
14:30 rakodás
14:40 készen vagyok indulás
22:15 érkezés telep
4:00 leszednek
14:00 rakodás a pékségbenV1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Somatom
veterán
válasz KAMELOT #16154 üzenetére
Hú, az a palettázás! 32 le a platóról, betetriszezni a raklaptartóba, majd ugyanez vissza. Állandó veszekedés az átadóval/átvevővel, hogy melyik jó, melyik sérült. Néha többet vártam cserepalettára, mint magára a rakodásra. Útáltam.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Egy pótnál mi szállhat el, hogy ilyen ferdén álljon a vontatóhoz képest? Remélem, hogy számotokra is látható!
Egyenesen haladt előre, én nem láttam, hogy ugrált volna. De ő is észrevette, mert az egyik megállásnál kiszállt, körbejárta, nézte a kerekeket. Nem régi helyzet lehetett, mert ő is furcsállta, vakarta a fejét.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
HoTaZo
addikt
Szeretek a spanyoloknál vásárolni, egész jó áron vannak finomságok.
[ Szerkesztve ]
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
HoTaZo
addikt
válasz KAMELOT #16165 üzenetére
Hát ott van részletesen felsorolva minden!
Nem aludtál jól az új matracodon, hogy ilyen kötözködő vagy?
Azt tudjuk hogy te nem az ínyencségekre hajtasz, de én igen vagy ami otthon drágább azt itt olcsóbban megkapom például a Pringles t otthon már 1000 Ft alatt nem kapsz itt még két euró se volt. Megvettem olyan apró uborkát otthon sose találok igaz ez méretileg már a vegán pedofíliát horzsolja olyan kis apró zsengék.
De kapsz majd képet ígérem, amint megálltam.Somatom : S milyen finom volt, Brie sajttal, vajjal kend bagettben!
-
Somatom
veterán
válasz HoTaZo #16166 üzenetére
Privátban lécci, vagy csak linkelve! Nem akarom látni! Bár, most házi csülökpörköltet fogok tolni itthon. Holnap pedig kilátogatok a budaörsi halpiac büféjébe, tengeri herkentyűket falni. Lehet, hogy még az Ikeaba is benézek (ott is vannak fincsik).
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Gödöllő - Liszabon, felrakás után jelezzem a pontos érkezést, úgy foglalják az időpontot
どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
HoTaZo
addikt
Ha ma raksz, akkor péntek délután érsz oda. Tehát, hétfő reggelre kérjenek ablakot, mert még sok minden közbejöhet.
Az eddigi egyetlen liszaboni utamat kedd reggel rajtuk Gyálon, szombat déltájban értem a lerakómtól ¼ órára lévő kúthoz.#16170: Hát igen. Már kezdem nézni a mosóporok, tisztítószerek árát. Az lesz a szép, amikor majd a wc-papírt is kintről visszük haza.
Mint a veteránok...Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
Zolás
addikt
válasz HoTaZo #16172 üzenetére
Én már egy ideje németbe veszem a mosóport. Olcsóbb, és sokkal jobb a minősége. Csak Persil, vagy Ariel! Otthon már 10k ami kint még mindig 6500-6700ft.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
HoTaZo
addikt
Főleg, amikor kijössz a cégtől, belvárosi forgalomban, pénteken 16 óra körül. Reggel óta loholsz, lespaniztál, szétszedted az autót, összeraktad, elpakoltál, átálltál, szétszedted, lekötözted, rohannál egy parkolóhoz, akkor foglalkozzál ezzel is...
-
KAMELOT
titán
Milyen mosópor 10k?
Ja hát neg lehet köszönni a Vikikének.Tüzi: 3200km az 5 nap vezetés. Este 6-kor indulj és éjjel vezess, úgy szépen tudsz haladni.
2x 10ó 1600km
2x 9ó 1400km
1x Xó ami marad.HoTaZo: Ez a kaja nem nekem van Meg csak vizet iszom!
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Zolás
addikt
válasz HoTaZo #16176 üzenetére
Hengersberg Penny, pár hetente van kirakva 15.99 euróért a nagy dobozos mosópor.
Múlt héten néztem otthon az Auchanba, 10590ft volt ugyanaz a mosópor. Eddig is drágább volt, 7500-8400ft körül, de most durván elszaladtak az árak. Cif súrolót is kint veszek, egy árban vannak, de itthonra a török gyártmány jut, és nem jó.
Sajnos nagyon szeretem a túró rudit, ami nem kapható kint. Eddig 600ft volt, 3 hete 900ft, múlt héten 1200ft! Jövő héten lesz akciós 890ft-ért! Eddig volt hogy üres volt a helye a polcon, most meg ott rohad rájuk.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
veterán
válasz KAMELOT #16181 üzenetére
Nem vezetek éjjel, mert bioritmus! Egyszer egyszer oké, meg amúgy is... csináltam éveken át, elég volt
Szépen nappal lehet menni, az este azért van, hogy aluggyá'.
HoTaZo:
Magyarországon ne keresd azt, ami nincs :D parkolót például. Vagy agyat, előrelátó gondolkodást, stb :DMás
[link]
Lesz itt mindjárt ezer forintos kenyér, mert nem elég a 25 százalékos infláció, meg kell tolni 30-ra :D[ Szerkesztve ]
-
-
Qtya123
őstag
válasz Andraskiss6 #16185 üzenetére
Ha papírt kell nyomtatni a lerakón a hűtőről, akkor nem pampognak érte, hogy változott a hőmérséklet?
-
veterán
válasz Andraskiss6 #16191 üzenetére
Azért ezt fagyival ne játszd el, se tejtermékkel. Alma paradicsom stb oké, de fóliázott uborka már bepárásodik, az meg nem jó.
-
Somatom
veterán
válasz Andraskiss6 #16193 üzenetére
Már a retro is divat. Az öreg vett pár új pótot. Én is kaptam egyet. Vazze, dobfékes! Ezt a fillérszexuálást!
-
KAMELOT
titán
válasz Andraskiss6 #16185 üzenetére
Nem vagyok éjjeli bagoly, csak ha úgy van fuvar.
Ma éjjel 1:15 kenyerek lerakva, irány a telep 15km. Mosás és alvás. Most pihenek 14:30-ig.
Ha nyár van Non-stop megy, ha 20C alatt akkor Start-stop. Fix kamion, fix pót.Tüzi: 2021.nov mondtam, hogy MO-n nagyon nagy baj lesz. Mocskok meg tovább művelik. [link]
HoTaZo: Finom dolgok lehetnek. Én wc papírt sem használok már vagy 7 éve. Felesleges pénzkidobás.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen 5 3400G ingyenes Fox
- Bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB Natur Titan
- Targus univerzális USB-C DisplayPort dokkoló állomás Ingyen szállítás
- Dell DW5811e Sierra Wireless Airprime EM7455 4G LTE WWAN kártya Ingyen posta
- 90W-os gyári Töltővel Lenovo ThinkPad T440,T450,T460, T540p,T550,T560 gyári Dock Type 40a1
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest