- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
JIAYU G2F
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lordus
senior tag
válasz paulkaresz #1100 üzenetére
de hova? valamikor régen oda a józsefvárosi piachoz kellett mennem, ott adták ki a vásárolt cuccomat...
most meg el lehet küldeni emailen???
de ez jó hír, remélem igaz![ Szerkesztve ]
DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.
-
colonia
aktív tag
Itt le van írva, hogy mit kell csinálnod.
Egy idézet a menetéről:
"postaimport@posta.hu -ra , téma a csomagszám,"Jó napot.
"Mellékletként csatoltam a kért dokumentumokat a vámkezeléshez.
Üdvözlettel: Lákátosz Kevinke Izaura"Paypal, ebay, számla, stb stb visszaigazolásokról printscreen vagy pdf, vagy simán "forward-olod" őket és kész is."
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23, Samsung Galaxy Watch6 Classic
-
benjoe1
aktív tag
válasz BenszeT #1098 üzenetére
Nézd meg a Jiayu G3S topik összefoglalót.
Amúgy Ez a FactoryMode.apk. Tárcsázóból kóddal elérhető egy gyári tesztelő alkalmazás. Törölheted nyugodtan, de bajt nem okoz.https://www.szarvaskovendeghaz.hu/
-
-
nagyúr
Többen kérdezték már, hogy nincs-e pucolt gyári rom CWM mentésem TD-SCDMA verzióra.
Tegnaptól van.
Root-olt, és biztonságosan visszaállítható CWM restore-ral, mivel nem tartalmaz adatpartíciót.Build: G2F-20131216-TD_HD_R-V0.7.1.1
Letöltés
md5sum: 2104e5f533a2dd6cbfa56d30f37c1688
méret: 240,8 MB (252446225 bájt)B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
paulkaresz
aktív tag
szeretném megkérdezni hogy a miuis romot egy gyárira (WCDMA)hogyan kell feltenni?azt hiszem nem kell rootolni,de egy rövid leírásnak nagyon örülnék.
a cappa félét is feltenném,ahhoz van részletes útmutató,de mivel az első okostelóm is miui ( redmi 1s)emiatt a feleségemnek jobban tudok segíteni a beállításával kapcsolatban.köszönöm
Az élet olyan mint egy tekercs WC-papír ... Minnél közelebb van a vége annál gyorsabban fogy!
-
Garalab
csendes tag
Sziasztok,
valamiért nagyon gyorsan merül a teló a cappa féle rommal. Mindent az "előírásnak" megfelelően végeztem a frissítéskor, de amikor megnézem az aksi használatot, az accellerometer fogyasztására többet ír, mint a kijelzőre. Ez normális? Egy napot sem bír ki a teló, pedig nincs szétnyomkodva. Az aksi jó, egy F1-ben teszteltem, ott majdnem 3 napot ment hasonló használat mellett, igaz annak eleve kisebb a fogyasztása, de nem ennyivel. Légyszi segítsetek. 5let vki? Előre is köszönöm.
-
poffsoft
veterán
válasz paulkaresz #1115 üzenetére
recovery kell hozzá, az a legegyszerűbb.
Más :
olyat már látott valaki, hogy "széttört" a kép?
Kikapcsolt állapotban az akku fele a helyén van, de a bal alsó negyedben még egyszer megjelenik, felettem meg "zaj" látszik, a töltési animáció helyett.
Hasonlóan szétesik a képnézegető is...
mi a rák lehet vele?mod:
most próbáltam egy full backupot: "cannot mount /cache"
megsérült a fat rendszer????
formázni sem tudja a cache-t.ilyenkor hogyan tovább?
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
Garalab
csendes tag
válasz Garalab #1116 üzenetére
Lehet, hogy csak nekem újdonság, de más telómnál eddig még nem tapasztaltam ezt.
Közben XDA-n kaptam választ: "Conflicts and heavy battery drain can be caused when having auto-rotate (accelerometer use) or auto-brightness (Light) on.
Solution: Go to your device's display settings and disable auto-brightness and auto-rotation. Then reboot."Kikapcsoltam mindkettőt, és ezzel nyertem ~+25% aksit. Úgy néz ennél a SOC-nál ezek a sensorok ilyen sokat esznek, ami sajnálatos, de ezzel a kompromisszummal együtt lehet élni, ha ennyi plusz üzemidőt lehet vele nyerni.
-
Garalab
csendes tag
Megosztanám tapasztalataimat a "nagyobb kapacitású" 2400 mAh -s aksiról.
A G2F -be valóban jó az F1 2400 mAh-s aksija, de:
A G2F az F1-el ellentétben befejezi a töltést 4.2 V -nál, a 2400-as aksi által megengedett 4,3 V helyett, illetve az F1 lefelé is tovább engedi merülni az aksit mint a G2F (~3.5 vs. 3.55V), összesen ~0.15 V a különbség. 2400 mah -s aksi F1-ben használva 8mV/%, G2F-ben használva 6.5mV/%. Az aksin jelölt kapacitás különbség ebből az eltérésből (és az aksik belső kémiájának a különbségéből) adódhat.
Az eredmény: a "nagyobb kapacitású" 2400 mAh -s aksi a G2F-ben semmivel sem teljesít jobban, mint a 2200 mAh-s, aki annak reményében vesz 2400 -asat, hogy ezzel a G2F-ben üzemidőt nyer, azt el kell, hogy szomorítsam. Üzemidő nyereség legfeljebb az akkuk alapvető minőségbeli különbségéből adódhat, de a plusz kapacitás a G2F töltési és merülési cut-off szabályozása miatt nem nyerhető ki.
Ami még valószínűbb, hogy mindkét aksi ugyan azon a gyártósoron készül, csak más a felirat. A 2200mAh-sat 4,3 V-ra nem fogom tölteni az F1-ben, mert ha mégis más a belseje annak csúnya pukkanás és egy telefon halála lehet a vége.
[ Szerkesztve ]
-
poffsoft
veterán
válasz paulkaresz #1120 üzenetére
bocs, azt írtad a cappa féléhez találtál részletes útmutatót.
miui ugyanaz (valószínűleg cwm zip-ben töltötted le), csak más a .zip neve.[ Szerkesztve ]
-
Tonyk
veterán
válasz Garalab #1119 üzenetére
"Kikapcsoltam mindkettőt, és ezzel nyertem ~+25% aksit. Úgy néz ennél a SOC-nál ezek a sensorok ilyen sokat esznek,"
Nálam nincs ilyen gond, szerintem máshol lesz a gond, valami foghatja azt a szenzort. Épp most tettem töltőre az enyémet, 5 óra 30 perc feletti kijelző és 4,5 nap volt benne (éjszaka repülő mód), és egész nap wifin van. szerk: ja, és auto fényerőn van.
[ Szerkesztve ]
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
poffsoft
veterán
-
Garalab
csendes tag
Jaja, biztosan vmivel progival akad össze, de igazából mind, mert tudok nem automata móddal is létezni
Csak ha valaki szintén gyors merülést tapasztal, akkor ne járja végig ezt az utat, míg kideríti, hogy nála is ez lehet a gond.
Majd egyszer átnézem egyesével, hogy melyikkel akadhat össze.Egyébként csak nálam írja ki rosszul a hátralévő aksi százalékot? A teló gyári kikapcs feszültsége 3.4 Volt, viszont 3,65 környékén már 1%-ot mutat. Az a maradék 0.25 V az aksi kapacitásának több, mint negyede, ha a Te üzemidődet vesszük, akkor egy napot tud elketyegni úgy, hogy 1%-ot mutat. Feltettem egy voltage monitorozó progit, ami kiírja a valós fesz értéket, így tudom követni a merülés mértékét, csak zavaró, hogy gyakorlatilag harmad töltésnél elkezd villogni, szólni a teló, hogy már itt a vég, aztán még elmegy majd egy napig
Lehet valahogy állítani a monitorozáshoz tartozó alsó feszültség értéket (3.65-ről mondjuk 3.5-re), hogy ne idő előtt szóljon, és jól írja ki a hátralévő időket/százalékokat? Csak Samsung-hoz találtam leírást, de az ezzel a telóval sajnos nem működik.
-
poffsoft
veterán
erre semmi?
[ Szerkesztve ]
-
poffsoft
veterán
válasz cappa72 #1128 üzenetére
nem, Cappa72 féle tisztított.
Egyszercsak "belaggolt" csúnyán a telefon, aztán jött ez, meg a cache partíció sérülése.
Ezt nem tudtam eddig sem javítani.
Annyi, hogy tölés közben a fehér hasáb felül és a kék vékony alul "mozog", de nem az animáció, hanem mintha egy app vermét látnám grafikusan ....[ Szerkesztve ]
-
poffsoft
veterán
válasz cappa72 #1130 üzenetére
szóval: droidtools-szal csináltam a másikról mentést, prepare to flashtool, flashtool szépen felrakta (de a system és az user dat hiányzik, mtktools "sd card not found, system and user data not backup" hibával mentett.
A mókolás előtt cwm-mwl készült backup md5 hibás.
Egy korábbi mentésből most állítom vissza a system/user datot...
nem egészen értem, mi lehet itt....
Meg már annyi féle mentésem van, lassan belekeveredek...mod: system restore failed...
a cwm logban :
I:Cant partition unsafe device: /dev/block/mmcblk1p1
I:Can't format unknown volume: /external_sd
I:Can't partition unsafe device: /dev/block/mmcblk0p8?
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
paulkaresz
aktív tag
Először mégis a cappa féle tisztított romot teszem fel,viszont a leírásban szerepel a clockworkmod mappa ahová a romot be kellene másolni,viszont nem találok az sd kártyán ilyet,csak simán backup mappa van.Oda is be lehet másolni a romot?Vagy nekem kell a mappát megcsinálni?
[ Szerkesztve ]
Az élet olyan mint egy tekercs WC-papír ... Minnél közelebb van a vége annál gyorsabban fogy!
-
paulkaresz
aktív tag
válasz paulkaresz #1134 üzenetére
a MobiluncleTools azt írja előbb rootoljam a telefont,pedig már ráböktem a Barahir-re és újra is indítottam.
a bal felső sarokbanpirossal az van írva hogy UnRoot.A leírás szerint engedélyeznem kell a root-ot indítás után,de tőlem ilyet nem is kérdezett.
Azt hittem egyszerűbb lesz,a pontos leírás miatt,eddig nem az,valamit biztos elbaltáztam.[ Szerkesztve ]
-
paulkaresz
aktív tag
válasz paulkaresz #1135 üzenetére
Sikerült.Supersut telepítettem utána már tudtam rootolni.
-
Blizzardking
őstag
válasz poffsoft #1127 üzenetére
Nekem csinálta ezt! Már nem emlékszem melyik rommal. Mivel csak kikapcsolt állapotban jelentkezett, ezért nem foglalkoztam vele különösebben
Rom csere után elmúlik. Egyszer jártam úgy egy másik típusú telóval, amit Cappa mond, hogy sehogyan sem lehetett életre lehelni cwm-ből, és miután feltettem rá egy gyári kínai romot flashtoollal, utána minden cwm-es mentésem azonnal újra használható lett.
Én 3 féle romot próbáltam rajta, a gyári Cappa által kipucoltat, egy Miuit és a Kleine által nemrégiben belinkelt "G2FW-custom_from_TD_HD_R-V0.10.4" nevezetűt. Nekem ez utóbbival a legjobb, de aki Miuit használ azok is elégedettek szoktak lenni."Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."
-
hege21
aktív tag
válasz paulkaresz #1136 üzenetére
Most telpítsd a Cappa féle CWM...
Utána backup a CWM-ből....
Végezetül mehet a Cappa féle mentés visszaállítása.... -
paulkaresz
aktív tag
Köszönöm ,teljes siker.
Ez egy nagyon jó telefon,igazán szép a kijelzője,az asphalt 8 hasít rajta.Nem gondoltam volna hogy ennyi pénzért ilyen " vasat " lehet venni...elképesztő.Egyébként a kivitel is szép,igénye,masszív, a hátlap pedig inkább gyöngyház színű mint fehér,tényleg minőségi benyomást kelt.
Köszönöm a privátos segítségeket is ![ Szerkesztve ]
-
poffsoft
veterán
válasz Blizzardking #1137 üzenetére
Nagy kalandok árán visszament sptools-sal a cappa72 féle.
Cwm backupok kukásak, csak tbp-vel sikerült egy részleges visszaállítás.
Most, hogy említetted, alighanem mégis a hd4 csinàlta ezt, de most inkább maradok a cappa72 romnál.
Állítólag több helyen problémázott, nem csak a töltésnél (képnézegető, touchscreen)
Azért az elég gáz, hogy egyszer csak megrogy a rendszer, mezei júzer kezei közt...[ Szerkesztve ]
-
DualCoreWin
csendes tag
Nekem is voltak olyan gondjaim eleinte, mint paulkaresznek (clockworkmod mappa hiánya, ami miatt meghiúsult az első "átromozás", s csak másodszorra sikerült).
Viszont nekem nem jön be ez az okostelefon. Nem konkrétan ez márka, mert én hiszek nektek, hogy ez ezen az áron a lehető legjobb, hanem az egész "okostelefon", mint kategória. Mindig mást csinál, mint amit én szeretnék - többnyire azért, mert multitouch, vagyis mindig hozzáérek a kezem egy másik részével is a képernyőhöz, és vagy leállítok, vagy elindítok valamit, amit nem kéne. (Éljen a hagyományos mobiltelefon!)
De ha már megvettem, félre a nyavalygással! Kérdés: aki itthon vette a készüléket (én Kínából rendeltem), annak volt valamilyen kezelési utasítás mellékelve (akár angol nyelvű), hogy hogyan kell kezelni? pl. hogyan kell fényképezni, SMS-t küldeni, a GPS-t használni, stb? Én hosszú hosszú órákat töltök azzal, hogy kitaláljam valahogy, melyik funkciót, applikációt hogyan lehet elindítani, használni? Pl. kész őrület volt rájönni, hogyan lehet hívócsoportokat létrehozni, azokhoz csengőhangot hozzárendelni. Az első bejövő híváskor azt se tudtam, hogy kell felvenni a telefont. Jött a csengés, és középen megjelent egy körbezárt kézibeszélő ikon. Megnyomtam, semmi. Nézegettem, hol lehetne még megnyomni (érinteni), de nem látszott. Kiderült, hogy azt a fránya ikont el kell húzni az egyik irányba, ahol előtűnik egy zöld kézibeszélő ikon, de csak akkor, amikor odaér az ujjam. Ez így ahogy van egy baromság.
Ráadásul állatian zavar a "QWERTY" billentyűzet. Hozzászoktam a hagyományos mobil alfanumerikus billentyűihez SMS íráskor. Most másodpercekig keresgélem a megfelelő billentyűt. A Play Store-ban is kerestem mobil billentyű applikációt, amelyik a képernyőre varázsolna egy "normális" régi típusú billentyűzetet, de nem találtam.
Aztán: állítólag autofókuszos a fényképező része. Azonban, ahogy rábökök az "elsütő" gombra, a kép elkészül, nem kezdi el a ráfókuszálást a témára a gép. Félig lenyomni egy érintőbillenyűt nem lehet, mint a fényképezőgépeken az autofókuszálásnál.
Mint látható, alapvető problémáim vannak. Ezért kérdezem, van-e a készülékhez használati utasítás, akár egy link, ahonnan letölthető (vagy erre születni kell)?
Nincs olyan probléma, amelyen egy CSODA ne segítene.
-
Anonymus23
veterán
válasz DualCoreWin #1141 üzenetére
Igazából nem születni kell rá, hanem van egy logikája az egésznek, mármint általában az Android appoknak, és ha arra rájössz, akkor nyert ügyed van.
Nem tudom hány éves lehetsz, de pl én is így jártam anno az első okostelefonommal (Xperia X8), nekem a képernyőfeloldás adta fel, kellett pár perc mire rájöttem, hogy mit is kell csinálni. , ott még csak oda se volt írva.
De pár nap múlva már romot cseréltem a telefonon. Szóval én már nem mennék vissza semmi pénzért a hagyományos telefonra, igaz elég sok okos funkcióját használom a telefonnak.Túrni kell a netet, olvasni (ahogy látom neked sem jelent gondot az angol) és kérdezni, mert, mint ahogy nekem is sokan segítettek, még a láma kérdéseken is (nekem is volt/van sok), de sokan segítenek!
A telefonkönyv mindenféle funkciójának (és egy csomó más dologhoz is, mentés, visszaállítás stb) a kezeléséhez javaslom a MyPhoneExplorer win programot (kliens progit kell a mobilra telepíteni, úgy lehet vele akár wifin is csatlakozni), évek óta ezt használom, a csoportbeállíásoktól a csengőhnagig mindent lehet vele állítani.
A csoportokhoz rendelhető csengőhangok pedig roppant egyszerűen beállíthatók a Ringo Pro nevezetű progival, ezt is használom már évek óta.Ja és 40-en túl vagyok már, szóval telefont (főleg mobilt) már javában a 20-as éveimben láttam és használtam először.
;) - The Power of the Light Side
-
DualCoreWin
csendes tag
válasz Anonymus23 #1142 üzenetére
"Nem tudom hány éves lehetsz..." Hát bizony már 50+
Köszönöm segítségedet! Kaptam már mástól is, privátban is, de azért egy kicsit frusztrál, hogy túl sok mindent meg kell kérdeznem. Elnézést is kérek minden fórumozótól, de kicsit az emiatti gőz kiengedése is volt előbbi bejegyzésem. És az "én időmben" - ha már a kor is szóba került - még minden eszközhöz jól (vagy kevésbé jól) használható kezelési utasítást is mellékelt a gyártó, vagy a forgalmazó.
Közben persze találtam is egyet (mert nem várom a sült galambot a számba repülni). A Classmobil honlapján van egy általános Jiayu felhasználói kézikönyv, mely online lapozgatható. Közkinccsé is teszem, hátha vannak hozzám hasonló bénáskodók
http://www.classmobil.com/#!contact/c24vq
Azért az fenntartom, hogy tisztább dolog, ha mindenre a speciális eszközt használjuk: telefonálásra telefont, fényképezésre fényképezőgépet, stb. Gondold el, ott van a kutya. Az csak egy állatfaj és mégis van belőle házőrző típus, terelő, nyomozó, vakvezető - mert nem mindegyik csinálja egyformán jól mindegyik tevékenységet. Hacsak a tudomány nem találja fel az okoskutyát
Nincs olyan probléma, amelyen egy CSODA ne segítene.
-
Tonyk
veterán
Akkor neked nem a telefon nem jön be, hanem az Android. Mert ez mind biza maga az android.
Egyébként amiket leírtál, hogy QWERTY, az simán állítható, de egyébként is QWERTZ a magyar billentyűzet az androidban.
"Most másodpercekig keresgélem a megfelelő billentyűt."
Már ne haragudj, de a qwerty és a qwertz között 1 betű a különbség. Ha emiatt keresgélni kell, az megint nem az android hibája
""normális" régi típusú billentyűzetet, de nem találtam."
Nem kell keresni, beépítve tartalmazza, ha nem tetszik: swype, switfkey, kii keyboard, stb. Milliónyi van. De itt is abba az akadályba fogsz ütközni, hogy lehet alapból qwerty lesz. Mindegyik billentyűzetnek állítható a kiosztása, nyelv adható hozzá. Csak be kell állítani.
"Ez így ahogy van egy baromság."
Zsebedben a telefon, és mivel kapacitív a kijelző, akár magától felvehetné a hívást a nélkül, hogy csak meghallanád, ha csak "nyomni kéne".
"Aztán: állítólag autofókuszos a fényképező része."
Az is. Vagy a képernyő azon részére kell bökni, ahová a fókuszt kívánod helyezni. Utána "elsütni". Az autofocus is beállítás kérdése. Ha ki van kapcsolva nyilván nem fog működni.
"van-e a készülékhez használati utasítás"
Neked nem a készülékhez kell utasítás, hanem az androidhoz! Méghozzá JB-hez. (jellybean). De a 4.0 ICS és a 4.4-as KK is 99%-ban ugyanez. 2.3 GB (gingerbread), az különbözik, de az alapok szinte ugyanazok ott is.
[ Szerkesztve ]
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
BenszeT
tag
Ha "old keyboard"-ra keresel play store-ban ad ki pár régi fajta billentyűzetet.
-
Blizzardking
őstag
válasz poffsoft #1140 üzenetére
"Azért az elég gáz, hogy egyszer csak megrogy a rendszer, mezei júzer kezei közt..."
Itt olyan nincs Azok a T-mobilban állnak sorban, vagy minden válasz előtt 40 percig hallgatják a géptelefont vélhetően samsung készülékük hangszórójából...
colonia - csak egy ötlet, nem biztos hogy erre gondoltál, de gravityboxban rá lehet programozni az elforgatást valamelyik érintőgomb nyomvatartására. Nekem alapból ki van kapcsolva az automatikus elforgaás, de ha kell, nyomvatartom a menü gombot, utána azonnal vissza is tudom venni ugyanígy. Autós tartónál praktikus, nem kell kilépegetni ahhoz hogy elforduljon a kép.
[ Szerkesztve ]
"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."
-
Vartanus
őstag
Sziasztok!
Milyen a teló,meg vagytok vele elégedve?
Samu SGS Advance-om váltanám le max 50K körül.. eddig a Xiaomi Redmi 1S volt a nyerő,de ott a topikba panaszkodtak hogy a Redmi elég rosszul bánik az 1Gb rammal. A G2F hogyan bánik a rammal? A 4Gb rom nem kevés?
A Xiaomi-nak már van magyar boltja(ahol lehet hozzá akksit,kiegészítőket stb venni) a Jiayu-hoz mennyire nehéz mondjuk másik akksit,hátlapot stb-t szerezni?
A 4.2.2-n kívül van-e más droid vagy ha nincs várható-e? mennyire könnyű mókolni,rootoni?
A kijelző a 227 PPI miatt nem pixeles?
Utolsó kérdésem pedig,hogy bármely esetben csak 1 év garancia van rá?(ha csak 1 év garancia van kell-e aggódnom,hogy 2-3éven beül nagy eséllyel meghal a teló?) Honnan érdemes rendelni?
Nagyon szépen köszönöm előre is a válaszokat
< AMD RYZEN™ POWERS. YOU DOMINATE. >
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest