- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
JIAYU G2F
Új hozzászólás Aktív témák
-
nihil41
tag
Sziasztok! Kérnék egy kis segítséget. WCDMA verziós G2F-re szeretném a Cappa-féle ROM-ot felrakni. Root rendben, MobileUncle MTK Tools felment, de a recovery-vel valami nem stimmel (a wcdma verziót tettem fel). Elindítva a recoveryt a menüben a hang fel gombbal nyugtáz, a bekapcsoló gombra pedig egy android figura jön be piros felkiáltójellel és egy kínai felirattal. A recoveryben nincs Backup and restore menü, csak restore user data, amivel készítettem egy mentést. Ez elég, vagy ezzel csak a felhasználói adatok kerültek mentésre a teljes rom helyett?
-
gombi175
csendes tag
Sziasztok!
Olvasgatván a fórum hozzászólásait, gondoltam megosztom a tapasztalataimat.
Pár hete van egy ilyen telóm. A wifi/bt/stb.. csak a SIM kártya betétele után működik.
Nálam 3 napot megy, ha csak akkor kapcsolom be a perifériákat, ha szükségem van rá.
A rootoláshoz nem értek, kikapcsoltam a kínai programokat és letöröltem az ikonjaikat, így már nem zavarnak.
Amiben nem vagyok biztos az a WCDMA 900. Bár olyat rendeltem, de a készülék belsejébe 2100 van csak írva.
Aki nem akar egy vagyont költeni egy jó telefonra, annak csak ajánlani tudom.Gombi
-
Vjankovics82
senior tag
Megérkezett a várva várt füles a tinydealról nagy nehezen: [link]
komoly kis füles ennyi pénzért megérte! én kéket vettem de több fajta színbe is van! az anyaga erős ilyet még nem láttam!
-
boff
senior tag
válasz Vjankovics82 #1805 üzenetére
Nem semmi! Milyen a hangzása? Ennyi pénzért ha jól is szól nagyon megérte.
[ Szerkesztve ]
-
boff
senior tag
válasz Vjankovics82 #1807 üzenetére
Nem rossz, és kihozzák ingyen? Kb. mennyi idő? Mert nemsokára én is rendelnék egy ilyen telót és kéne hozzá valami új füles mert a mostani fülesem nagyon gagyerák 3k-ért...
-
Vjankovics82
senior tag
Jobb ha a telóval együtt rendeled úgy egyszerre jön és úgy nem kell külön fizetned a nyomkövetőszámért!
mert ilyen kis összegért külön fizetni kell nekem plussz egy ezres volt de még volt vagy 4 kütyü mellé!valami gond volt a szállításnál mert vissza ment hozzájuk állítólag és újból feladták egy hét alatt utána megjött!
ha ingyen akarod akkor nincs nyomkövető és 15-30 nap a szállítás!
-
boff
senior tag
válasz Vjankovics82 #1809 üzenetére
Értem, köszi! 1 hónap azért elég húzós lenne de addig elvagyok a régi fülessel. Amúgy a telefont csoportos rendeléssel venném mert úgy olcsóbban jön ki, esetleg a gyártónak van valami fülese ami kifejezetten a telefon mellé van?
-
Vartanus
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,hogy a wifije milyen erös/stabil.
A mostani Samum elég gyér..a 2 antennás Asus routerem a telekvégéig kinyomja a jelet(notin az 5-ből 2 és 3közt van a telek végén a jel erösség),de az SGSA-m a routertől 2 szobára már néha eldobja a jelet,és ha uj telót veszek jó lenne ha erösebb lenne a wifije ettől.< AMD RYZEN™ POWERS. YOU DOMINATE. >
-
colonia
aktív tag
válasz Vjankovics82 #1812 üzenetére
Én innen rendeltem és megérte a árát:
Original Wooden headphone Earphone for JIAYU Mobile phone USD $6.74Samsung Galaxy S23, Samsung Galaxy Watch6 Classic
-
boff
senior tag
Köszi, ha fülest nem is de a telóra leadom ma a rendelést csoportosan aztán füles meg majd lesz valami. (hátha lesznek olyan kedvesek a kínai barátaink, hogy adnak ajándékba )
-
rasky
senior tag
Ma átvettem egy Jiayu G2F-et, viszont a rendszer mikrolaggos, szaggat..., Volt rajta cappa, td rom, a helyzet változatlan, nem folyamatos se a lapozás, se az alkalmazások megnyitása.
Valakinek ötlet? Gondoltam már memóriakártyára, volt már factory reset, de egyik sem segített. Összehasonlítottam haver telefonjával, neki folyamatos, smooth teljesen a rendszer.
[ Szerkesztve ]
-
Flexy90
senior tag
Nem akarok senkit megbántani, de ez a füles egy hulladék. Tudom, mert, nekem is van (még a G3T-vel vettem $5 plusszért). A burnin sem segített rajta túl sokat. Nem beszélve arról, hogy én még olcsóbban vettem a xiaomi piston fülest a pandawilles akcióban, és nagyon nem egy kategória!
Ami ajánlott az a samsung s5 gyári headsetje kb 2500 ft körül, vagy szokták még ajánlani a maxel metalics-ot, de annak meg sokaknál törik a kábel.Xiaomi Fan
-
klarkzone
tag
Na most jól feldobtátok a labdát, kell rendelnem egy ilyen Priston-t is, érdekel a vezérlő-elválasztó-mic egyben megoldása, a másik kiszemeltem pedig egy Awei ES-900i.
-
Flexy90
senior tag
válasz Vjankovics82 #1818 üzenetére
Nem értetted a lényeget. Leesett az állam, hogy képesek elkérni érte $18-t, én $5-t vettem, de sajnos annyit sem ér. Nem tudom te, hogy vagy vele, de én nem vennék úgy 4000 ftért egy fülhallgatót, hogyha nem jó, akkor kidobom.
A piston füles az itthoni 10 eFtos fülesekkel van egy minőségi kategóriában, nézzetek be nyugodtan a fülhallgató topicba. Én a piston előtt vettem egy samsung s5 fülest angliából 2500 ftért, az is nagyon megéri szerintem. Viszont nem mindegy honnan veszed őket, mert mindegyiket hamisítják.
Sőt ahogy nézegettem már van olcsóbb piston is műanyag burkolattal $12-ért, azt nem ismerem, de az sem lehet rossz ennyiért.Xiaomi Fan
-
Gutowsky
csendes tag
Sziasztok!
Kedd óta van meg a készülék, ez az első "okostelefonom".
Csoportos rendelésben lett véve.
Az alap gyári rom van rajta, mókolgatni nem szeretném.Eddig két problémával találkoztam.
Az egyik, hogy nekem nem rezeg a telefon.
Végigpróbálgattam a profilokat, de egyikben sem.
A rezgés be van kapcsolva a profilon belül. Ébresztésben sem rezeg.
Valamit kellene még állítani, vagy ez a készülék hibája?A másik, hogy ha néma üzemmódban van a telefon, vagy rezgőn, akkor az ébresztés hangtalan.
Ez ma derült ki számomra mikor elaludtam emiatt.
Ez minden androidban/romban így van?Próbáltam, hogy készítek egy új profilt, de mikor állítottam volna, hogy a csengetés hangereje nulla, akkor automatikusan átváltott a rezgő profilra.
A "buta" telefonban ez nem jelentett problémát, hogy ha le volt némítva éjszakára, attól függetlenül még ébresztett rendesen.
-
sfbukfenc
tag
Adva van nálam egy Xiaomi Piston 2 füles, egy G2f és egy Xiaomi Redmi Note.
A hallgatott zene mindkettőn: Deep Purple; Highway Star
Nekem úgy tűnik, a Redmi Note-on szebben szól, de ez lehet, csak az "MiSound enhancer" használatának engedélyezése miatt van.
Egy, ami biztos, A Piston 2 egy nagyon jó füles.Nem is tudom, melyik telót adjam el, de a füles az tuti marad!
-
Gutowsky
csendes tag
Valaki a rezgéssel kapcsolatban esetleg tudna segíteni?
Van valahol még beállítási lehetőség a rezgésre az audio profilokon kívül?Köszönöm!
-
klarkzone
tag
válasz doongoo #1828 üzenetére
Á, köszi! Közben a piston-nak jobban utána járva kiderítettem, hogy az olcsóbb kínálatok tényleg utánzatok, viszont nem adok 25$-t egy fülhallgatóért (akkor már kérem a 2 év garit, mert most pont egy kábeltörés miatt kell új fülest vennem kb. 4 hónapos volt), és az eladók semmilyen specifikációt nem írnak a 6-7$-os darabokról, legalább a képeken lehetne látni, hogy miben különböznek az eredetitől, így kidobott pénznek tartom a vásárlást. Marad az Awei, ez lesz a 3. típus amit kipróbálok tőlük, remélem ennek nincs replika változata...
A GPS kérdésre visszatérve, töröltem az összes "segéd" alkalmazást, visszaállítottam az eredeti gpsconf fájlt, a MUT-ban mindent alapértékre állítottam, adatkapcsolatot, google pórázt, mindent kipipáltam, bekapcsoltam, és a GPS test szépen tartotta a 4-5 méteres jelet. Aztán indítottam az énmegyeket, és percenként eldobálta a jelet "a gps vétel megszűnt" (álló helyzetben) felkiáltással, a 4. után nyomtam egy "undelete apk-t".
Most egy másik verzióval stabil, álló helyzetben. Egyenlőre visszaszívom, hogy a G2F-nek rossz a GPS-e. -
give3
tag
Sziasztok,
Valaki próbálja már ki légyszives, hogy amikor 1%-ra merül az akksi akkor újraindítja.
Az enyém továbbra is 35-50%-al indul újra, és még 1 napig lehet használni töltés nélkül....
köszi. -
veterán
Hi all.
Én a mobilamb-tól vettem egy, ilyen telefont. Az a probléma, hogy beteszem a sim kártyát és ha hívok egy számot, akkor , miért nem írja ki a számot ? Nincs hívóazonosító és nincs szám se, hiába próbálom átrakni egyik SIM-ből a másikba az sem segít. Néztem a beállításokat a SIM-nél beírtam a SIM-hez tartozó telefonszámot is, de ez sem segített, több 5letem nicns már. Valaki please HELP!
THX!3njoy the Lif3
-
klarkzone
tag
Sn00k: telefon ikon - menü gomb - beállítások - beszédhívás - további beállítások - hívóazonosító - hálózati alapértelmezés.
Lőjetek le, de én még egyik telefonomat sem hagytam 10% alá merülni, amikor ez alá ment inkább kikapcsoltam. Szerintem az eszközöknek jó tesz, ha magasabb feszültségen tartjuk az áramköröket, ezért sem enged pl. fényképezni már, mert nincs elég kraft az összes perifériát ellátni megfelelő energiával. Nálam az a szokás, hogy 30% alatt már töltőre teszem, valahogy az évek alatt nekem az jött le az aksis eszközök használatánál, hogy nem baj, ha többet töltjük mint kellene.
-
BenszeT
tag
Tegnap sikerült betörnöm a kijelző üvegét. Ennél a modellnél lehet cserélni csak az üveget, vagy komplett kijelző csere kell? Valakinek van tapasztalata, hogy itthoni szervizek vállalnak ilyen javítást? Honnan lehet rendelni alkatrészeket, mert nem nagyon találok neten .
-
klarkzone
tag
válasz CoolBoy323 #1835 üzenetére
Igazad van. Én vodás vagyok nekem azon a beállításon is működik. A lényeg, hogy ott tudja állítani, jobban már el sem lehetne rejteni ezt a beállítást.
-
SiPY88
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy a gmail nem szinkronizálódik automatikusan. Ha jön egy email nem csinál semmit. A beérkező üzenetnél a szinkronizálás és értesítésnél a "címkeértesítés", "rezgés" és "értesítés minden üzenetnél" is ki van pipálva. Ha manuálisan rámegyek a frissitésre, akkor egyből megjelenik.
Az ehhez tartozó energiagazdálkodós widgeten aktív a szinkronizációs ikon, a google fióknál is ki van pipálva a gmail szinkronizáció. De itt is manuálisan frissitődik csak
Valaki találkozott már ilyesmivel? Az előző telefonomnál amint megjött a mail jelezte, de itt nem, azért gondoltam, hogy segítséget kérek Tőletek.
Üdv
-
klarkzone
tag
Menj a haladó wifi beállítások részlegbe: wifi beállítások - menü gomb - speciális - tartsa bekapcsolva a wifit... - mindig - wifi optimalizálása legyen kipipálva.
Ha ez mind be van állítva akkor cseréld le a gmail alkalmazást, én egy sötét hátterűt használok az xda oldalán megtalálod "gmail dark holo" névvel.
Telepítés után az értesítési sávban megjelenik egy engedélykérés a szinkronizáláshoz, ha ezt elmulasztod leokézni, akkor sem szinkronizál rendesen. Ha nem wifin vagy akkor az adatkapcsolat legyen bekapcsolva. Más ötletem nincs.[ Szerkesztve ]
-
move1
tag
Sziasztok,
Nem rootolt gyári rom esetén el lehet érni (anélkül, hogy az egész telót lenémítom), hogy ne legyen hangja ha fényképezek?
Köszi -
SiPY88
csendes tag
válasz klarkzone #1840 üzenetére
Az első bekezdésben írtak be voltak már állítva. Felraktam az alkalmazást, amit írtál, de nem jó. Közben kerestem külföldi fórumokon, lehetséges hogy az a gond, hogy a wifi jel szürke? Akkor elvileg nem kommunikál a google szerverekkel. És ha megnézem a szinkronizálásnál az időket, akkor a manuális frissités óta semmi. Hozzáteszem TP link routerem van.
-
cooldance844
újonc
Sziasztok
Köszönöm szépen, csodálatos ROM, működik is, viszont arra a problémára keresem a választ, hogy miért kapcsol ki a teló önmagától,random időközönként számos megoldást kerestem kutattam 0 találattal.
Egy esetben nem teszi, ha a képernyő, kijelző folyamatos működés alatt van.Volt már aksicsere, volt már teljes kijelzőcsere, már csak a hardware-re tudok gondolni és egy másik ROM-ra, frissebb andróra, ha van. Lassan 2x annyit költöttem rá, mint amennyit ér ...
Build szám: G2FW-20140606-W-R-CN-V0.8.5
Volt valaki hasonló szituban jiayu g2f telefonjával esetleg egy másik (újabb) romot tudtok ajánlani?
Olyanról is hallottam már, h. régi a SIM kártyám, kérjek másikat, 1.5 év nem hiszem h. régi lenne.Megoldást és válaszotokat előre is köszönöm.
KTZ
-
SiPY88
csendes tag
Elfelejtettem leírni, hogy első bekapcsolaskor kék volt a wifi jel. Hátha fontos lehet.
-
Tonyk
veterán
válasz cooldance844 #1843 üzenetére
A 0.8.5-ös WCDMA-s rom nem a legtökéletesebb. Használd helyette a 0.7.4-et vagy az ebben linkelt romot. Ez még a 0.7.4-nél is jobban muzsikál.
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
boff
senior tag
Csoportos rendelésnél van olyan aki szombatig rendelt és következő héten nem kapott számlát? Elvileg hétfőn kéne kapni de nem kaptam még és ma se jött semmi idáig.
-
cooldance844
újonc
Ezesetben valaki meg tudna dobni meg egy alap 0.7.4-es sima kínai apptól pucolt WDCMA rommal,vagy arra mutató link-el??? Előre is köszönöm!
KTZ
-
BenszeT
tag
válasz cooldance844 #1843 üzenetére
Kijelzőcserét mennyiből úsztad meg, és hol csinálták?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest