- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
JIAYU G2F
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garalab
csendes tag
Jaja, biztosan vmivel progival akad össze, de igazából mind, mert tudok nem automata móddal is létezni
Csak ha valaki szintén gyors merülést tapasztal, akkor ne járja végig ezt az utat, míg kideríti, hogy nála is ez lehet a gond.
Majd egyszer átnézem egyesével, hogy melyikkel akadhat össze.Egyébként csak nálam írja ki rosszul a hátralévő aksi százalékot? A teló gyári kikapcs feszültsége 3.4 Volt, viszont 3,65 környékén már 1%-ot mutat. Az a maradék 0.25 V az aksi kapacitásának több, mint negyede, ha a Te üzemidődet vesszük, akkor egy napot tud elketyegni úgy, hogy 1%-ot mutat. Feltettem egy voltage monitorozó progit, ami kiírja a valós fesz értéket, így tudom követni a merülés mértékét, csak zavaró, hogy gyakorlatilag harmad töltésnél elkezd villogni, szólni a teló, hogy már itt a vég, aztán még elmegy majd egy napig
Lehet valahogy állítani a monitorozáshoz tartozó alsó feszültség értéket (3.65-ről mondjuk 3.5-re), hogy ne idő előtt szóljon, és jól írja ki a hátralévő időket/százalékokat? Csak Samsung-hoz találtam leírást, de az ezzel a telóval sajnos nem működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest