- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
JIAYU G2F
Új hozzászólás Aktív témák
-
poffsoft
veterán
válasz Vjankovics82 #902 üzenetére
jaaaa, hogy van wifi kapcsolat, csak a sebességed leesik 0-ra?
Bizonyos routerek (pl. tplink wr1043) nem szeretik egyes mtk-kat, úgyhogy ez az lesz.
Gondolom egy wifi ki-wifi-be pár percre megint meggyógyítja...[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
kleine
tag
válasz Vjankovics82 #902 üzenetére
Az elöttem szólónak lesz igaza. A hiba nem telóban van...
-
Batistuta7
tag
válasz Vjankovics82 #905 üzenetére
annyit azért próbálj meg hogy áramtalanítod a routert .nekem egyszer volt ilyen az megoldotta.
[ Szerkesztve ]
-
poffsoft
veterán
válasz Vjankovics82 #905 üzenetére
Az hogy régi, nem jelent semmit.
Én egy (régi)fon2200a-t kapcsoltam a tplinkre, hogy a mobilok is gond nélkül wifizzenek.Más:
piros leden segített a reboot.[ Szerkesztve ]
-
Vjankovics82
senior tag
válasz Batistuta7 #906 üzenetére
Sikerült! Most akkor ha csak ez van áramtalanìtani kell!
-
tb83
tag
Sziasztok!
A mobilambnál vettünk tegnap egy G2F-et.
Két probléma jelentkezett eddig:
- A wifi néha véletlenszerűen nem működik. A telefon azt írja, hogy csatlakozva, de teljesen szürke a wifi jel, (azaz mintha gyenge lenne a jel) és nem megy a net. Másik telefonon, laptopon mindeközben tökéletesen megy a wifi.
- Az akksi elég gyorsan merült reggel a feltöltés után. Hirtelen elég forró is lett a telefon.Mi lehet a gond?
A wifi probléma tűnik nagyobb bajnak, elsősorban erre szeretnék választ kapni. Az előzményeket olvasva az akksira talán megoldás lehet egy csere...
Rom csere még nem volt, de már le lett pucolva vétel előtt, mert semmi kínai cucc nem volt rajta.
Köszi a válaszokat!
-
Tonyk
veterán
Találkoztatok azzal a történettel, hogy töltőn van a telefon. Feloldod a képernyőt és ugrál össze-vissza, mintha érintéseket érzékelne? Csak akkor jön fel ha töltőn ébred.
Akku:
Nálam az akkuidő borzasztó jó.(kopp-kopp-kopp) Tegnap elkezdtem nyomogatni, hogy lemerítem és kap egy teljes töltést éjszaka. Akkor lőttem ezeket a képeket: 57%-ről indult a töltöttség, ezzel 5 óra 15 perc képernyő, végig wifin.
(Az a wifi-ben a lyuk az az 1 nappal előtti éjszaka)Az viszont érdekes volt, hogy amikor 1%-on feldugtam töltőre, előtte nyomtam neki egy reboot-ot. Reboot után 20%-ot jelzett. Nyomkolásztam még egy kicsit, de el sem mozdult 20%-ról.
[ Szerkesztve ]
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
tb83
tag
válasz CoolBoy323 #910 üzenetére
Az egész telefont? A wifi problémára egyébként azt mondták, hogy ha bevisszük egy rendszerfrissítéssel megoldják.
-
nagyúr
A szürke wifi akkor van, ha nem tud kapcsolódni a google szerverhez (tehát nincs net).
Ez elő szokott fordulni.
Ilyenkor próbáld meg megnézni a router-t, hátha van mac szűrés vagy hasonló. Ha nincs, akkor egyszerűen indítsd újra (kikapcs-bekapcs) a routert. Nekem ez meg szokta oldani (elég régi rúterem van)Az akku pár töltési ciklus után áll be normális visszajelzésre. (Nem kell lemeríteni az akkut teljesen, sőt nem is szabad!)
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
tb83
tag
Nekünk egy T-Home-os routerünk (fogalmam sincs milyen márka, sajnos most nem is vagyok otthon, hogy megnézzem) van, a szolgáltató adta a nethez, nincs mac szűrés sem.
Az érdekes az, hogy minden máson megy a wifi, miközben ezen nem. Egyébként egy év alatt talán egyszer kellett újraindítani a routert, úgyhogy nincs igazán baj vele, viszont ez a telefon egy napon belül kétszer produkálta ezt a hibát. Először a router újraindításával jött helyre (akkor nem néztük, hogy más készüléken van-e net), utána viszont csak úgy magától egyszer csak megjavult. Sokáig próbálgattam megcsinálni, kerestem valami beállítást, újraindítottam, ki- bekapcsoltam a wifit, de nem akart jó lenni, majd letettük a telefont, nem nyúlt hozzá senki és pár perc múlva újra volt net...
-
Tonyk
veterán
Az egész telefont? A wifi problémára egyébként azt mondták, hogy ha bevisszük egy rendszerfrissítéssel megoldják.
Rendszerfrissítés? Milyen rommal jött neked a cucc? Az enyém egy hete jött tőlük ezzel. Van ennél újabb?
[ Szerkesztve ]
-
szili.tamas1
senior tag
Felpakoltam a tisztitott romot, koppkopp megszuntek az fchegyek. Az akku viszont borzalmasan merul. Ha keszenletben van akkor jol birja (ejszaka mindossze 1%ot merult bekapcsolt adatforgalommal), ha kicsit nyomkodom akkor viszont potyognak a szazalekok rendesen.
Ilyen 10% korul 10 perc alatt. Azert az nem semmi.[ Szerkesztve ]
Nem a méret a lényeg, hanem hogy jó nagy legyen.
-
Tonyk
veterán
válasz szili.tamas1 #917 üzenetére
-
Batistuta7
tag
válasz Vjankovics82 #908 üzenetére
elvileg nincs ilyen sűrűn , legalábbis nekem csak egyszer volt.
de örülök hogy sikerült. -
jamy79
tag
Sziasztok.
A páromnak rendeltem az ebay-ról egy Jiayu G2F telefont, amelyet ma hozott a futár. Az ebay-en lévő termékleírás szerint a készülék magyar nyelvű, azonban a kapott telón sajnos nincs magyar nyelv, mert a TD-SCDMA verziót kaptam. Létezik rá magyar nyelvű, kínai programoktól mentes Android? A 2G mobilinternet szerintem elég lesz (e-mail, viber), de a magyar nyelv nagyon kellene.
Előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
kleine
tag
Úgy tudom, ebben a TD verzióban van magyar nyelv:
-
jamy79
tag
válasz Anonymus23 #927 üzenetére
Egy kicsit gondolkodok a visszaküldésen is. De attól tartok, hogy a postaköltséget ilyenkor bukom.
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
Azt bukod, de én kérnék partial refundot, és van akinek a TDSCDMA is elég, el is lehet adni.
Már ha amúgy meg megy rendesen. Nemrég itt is kerestek ilyen verziót.
Mivel ebben elvileg ugye nagyobb felbontású kijelző van, így ennek is megvan az előnye.;) - The Power of the Light Side
-
jamy79
tag
válasz Anonymus23 #929 üzenetére
Amúgy hibátlan a készülék (kopp kopp), valóban nagyon jó kijelzőt kapott. Ennek a "partial refund"-nak utána nézek. Köszi.
-
colonia
aktív tag
Akitől rendeltem a mobilt az küldött mellé ajándékba fóliát de nem a hagyományost hanem állítólag ki lehet vágni méretre.
Szerintetek ez igaz és ha igen akkor hogy lehet egyszerűen megoldani a méretre vágást?
Itt a kép róla:Samsung Galaxy S23, Samsung Galaxy Watch6 Classic
-
szili.tamas1
senior tag
Elkepzelheto hogy nalam is a tolteskijelzes a rossz inkabb. Cpuz szerint normalis minden, ahogy nezegettem a procimagok szepen mennek aludni ha nincs szukseg valamelyikre, az akkunal is jokat ir rola. Majd egy het utan kiderul...
-
Angelotti
tag
Sziasztok!
Én is ilyen telefont fogok vásárolni a közeljövőben.
Egy dolog tántorít csak el egy picit.
Panaszkodtak egy páran az aksira, illetve valakinél forrósodás is volt.
Amennyire kibogarásztam ezek szinte mindegyike a minidealről + a meg mobilamb-ról származik. (gondolom ők is a minidealtől szerzi, jó pár hete ott a legolcsóbb.
Érdemes lenne más helyről rendelni? Ha igen, honnan? Lehet, hogy minideal kifogott egy rossz szériát?
Köszi a válaszokat,
Üdv, Zoli.(*)(*)
-
Anonymus23
veterán
válasz Angelotti #937 üzenetére
Ezer hely van, ahonnan rendelni lehet, itt pl 94 USD akciósan.
;) - The Power of the Light Side
-
Pootj
csendes tag
Sziasztok!
Nekem másfél hete van meg a Jiayu G2F-em és eddig csak egy probléma jött elő komolyabban. Az akku nekem is vacakolt az első napokban, de pár feltöltés és lemerítés ciklus után nagyjából helyreállt, kibírja az egész napot :-)
A probléma viszont idegesítő. Nem forog automatikusan a google térkép és navigáció. Hiába tudja egy külső iránytű app, hogy merre vagyok arccal, a térkép mégis mindig felülre északot rakja. Az előző Defymmel volt egy olyan mód, hogy amerre fordultam, fordult vele a térkép is illetve a google navigáció. Hasonlóan az "énmegyek" és Sygic navikhoz. Na, ez ennél nem működik. Elég furcsán néz ki, hogy lefelé megyek, ha délnek fordulok. Tippetek van? -
tb83
tag
Végül sajnos ez is ugyanezt a problémát hozza. Kb egy másfél órára egy másik wifire is csatlakozva volt, de ott nem tűnt el a jel, igaz túl sok időt nem is volt rajta.
Megnéztem közben egy D-link dir-600-as routerünk van. Valami ötlet, hogy esetleg a routeren állítsak be/át valamit?
-
RBJ
addikt
Következő lépés ez a telefon lett volna az F1 helyett de látom elég tré teló.
Maradok az f1 nél. legalább működik.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
ggferi
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Ne nézzetek hülyének,de hogy kell levenni ennek a telónak a hátlapját? Nem akarom feszegetni, nehogy eltörjem.
Illetve ezt a romot próbálta már valaki? -
szili.tamas1
senior tag
Delutan felpakolom a td verziot a rombol, nagyon nem kerek az akkuido. Tul vagyunk 4 fullra toltesen, gyakorlatilag lemerul a szemem elott a telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest