Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Alteran-IT

    őstag

    válasz Diokhan #19122 üzenetére

    Miért, ez most részedről mi? Tipikus fellengzős megmondóemberes semmitmondó okoskodás, csak az a baj, hogy valójában nem mondtál meg semmit, csak szaporítottad a hozzászólások számát.
    Az a baj, hogy azzal sem vagy tisztában, hogy miért ilyen stílusban írtam, ugyanis nekem nem ilyen alapból a stílusom, ezért nem gondolom, hogy ez engem minősít, mert azért volt ilyen a stílusom, mert felbosszantott, hogy egy ilyen nagyon egyszerű, alap dolgot nem tudtak megcsinálni és ez bizony nem engem minősít.
    Látod, én ezen borultam ki, te meg azon, hogy én kiborultam, csak a tiédnek ezért semmi értelme nem volt, mert semmit nem tettél hozzá se ötletként, se javaslatként, csak a másikat próbálod oktatni, ami sajnos nem sikerült, egyébként kérdésedre válaszolva, nem vagyok politikus, ha az lennék, nem itt tartana az ország, mondjuk ezeknél bárki jobb, nem kellenék ide én, na de fejezzük be ezt az off-ot.

    (#19120) Lauda: Bocsi, az utolsó részre nem írtam semmit, írtam hogy nem csak üzenetnél, hanem hozzászólásnál és hirdetésnél is kellene ilyesmi, hozzászólásnál talán még működik is a lapbezáródásos dolog, azonban hirdetésnél már nem, arról nem is beszélve, hogy önhibádon kívül is megtörténhet a lap bezáródása, mert pl. összeomlik a böngésző és ilyenkor bezáródik a weblap és elvész a tartalom, cache-ben viszont nagy eséllyel megmaradna, illetve az elején jóval gyakoribb volt, ami még most is bekövetkezik nagy néha, hogy pont rosszkor léptet ki az oldal és ha a küldésre mész, elvész a tartalom, mert ugye az oldal nem záródik be, a küldést viszont nem tudja végrehajtani, mert nem vagy bejelentkezve, szóval ezt a kellemetlenséget több szempontból sem oldja meg a lapbezárás akadályoztatása.

Új hozzászólás Aktív témák