Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gave

    addikt

    válasz Parci #11028 üzenetére

    Nyilván azt kell nézni kinek mi az 'érték' az oldalon. Nekem személy szerint a frusztráló mentalitású 'lehetetlenkedő' emberek távol tartása inkább kényszer opció mint érték. A személyes tiltólista az valójában inkább nyűg, hogy menedzselni kell, de jobb mint retekségeket nézni/olvasni kéretlenül.

    Nálam utóbbi időben a PH!

    ~ 2% hirdetés felület
    ~15% kapcsolat tartás
    ~ 5% átlag kommentálás, vélemény fejtés egy témában ( ez ugye 95%-ban pótcselekvés)
    ~ 25% támogatás, segítség kérés
    ~ 30% informálódás (IT/HW/WEB)
    ~ 20% blogok olvasása
    --> A maradék az amit meg szeretnék szüntetni, az hogy céltalanul kattintgatok a tartalom között. :U

    Amikor regisztráltam az arányok kicsit másképpen néztek ki. Ami feltűnően jobb volt akkoriban az a jelenlét sikeraránya: ~60%. Ha kérdeztem valamit egy szakmai topikban, általában 3 órán belül, de gyakran 30 percen belül jött válasz ami alapján sikeresen cselekedni lehetett. Ez manapság inkább olyan 20% 1/3.

    Mint látható számomra az érték nagy részét a közösség adja, ahogy szerintem a legtöbbeknek. A fórum maga technikailag nem egy élvonalbeli megoldás, de egyszerű, letisztult és főleg megszokott.

    Még egy személyes észrevétel, hogy nem vagytok valami nyitottak a visszajelzésekre, javaslatokra. Inkább úgy fest, hogy ami van az azért jó mert eddig is, ami meg lesz az azért jó mert 'mi jól kitaláltuk'.
    -- Nem sértésnek szánom, csak kb ez szűrődik át.

    Kíváncsian várom mit kínál majd a kártya.

Új hozzászólás Aktív témák