Új hozzászólás Aktív témák
-
Skipqer
tag
Szia!
Amennyit a 6230i tud, azokkal a funkciókkal ezen sem lesz gondod! Telefon, fényképezés, wapozás, mp3, videó, rádió nálam eddig tökéletesen megy. Az extra dolgokkal vannak néha gondjai még, pl. táblázat/szöveg szerkesztése, egy-egy komolyabb weblap néha bezárja a böngészőt de komolyabb baja szerencsére nincsen... Csak ajánlani tudom.
Zetorg (#256): Nagy kérés lenne egy Agile telepítést kérni... Jó lenne kideryteni, hogy az én készülékemben keressem a hibát, vagy másnál is megvan és akkor várom a frissítéseket a progi és a telefon részéről egyaránt... -
Skipqer
tag
BlackBarry kliens használata esetén lehet benne valami, annak azt hiszem ezek a korlátai vannak... (Ami azt illeti a mai napig sem értem ennek a BlackBarry-nek az értelmét, na de ez már más téma...)
Szóval maga a telefon és a benne lévő e-mail kliensnek nincs semmi féle korlátozása. A fogadott e-mailek és így azok csatolmányainak egyedül a belső memória szab határt, tehát ha a postafiókod elfodag 60MB-os levelet, akkor azt minden gond nélkül le tudod tölteni a telefonba. Dokumentumok megnyitásánál sincs korlátozás, én mondjuk eddig csak 10MB körüli doc, xls, ppt és pdf fájlokkal próbáltam, ezeket simán vitte. -
Skipqer
tag
BlackBarry egy amerikában nagyon népszerű hogy is mondjam... talán ''e-mail kliens'' talán ez így a legegyszerűbb jellemzése. Ennek az igénybevételéhez van speciálisan erre készült eszközre van szükség, vagy mint a P990 esetében is egy rátelepített szoftverrel lehet elérni. Ennek a kliensnek van az általad említett korlátja, az ezen keresztül fogadott üzenet csatolmánya nem haladhatja meg ezeket a nevetséges értékeket.
A P990-ben egy nagyon jó beépített e-mail kliens van az Üzenetek menüpont alatt lehet elérni. Azzal nem fogsz ilyen korlátokba ütközni, bármekkora levelet fogadhatsz. A dokumentumok megnyitására pedig a beépített dokumentum olvasó és szerkesztő progit használja, ami szintén bármekkora állományt képes megnyitni/menteni. -
Skipqer
tag
A gyakorlatban még nem láttam BlackBarry használatot, így nem is nagyon merek róla mit mondani, biztos megvan annak is a maga előnye bizonyos feladatoknál. Persze jó lenne ha valaki végre felvilágosítana engem ezekről, mert érdekelne Amit eddig olvastam erről, az valahogy nem nagyon győzött meg...
A beépített progikal pedig nem lesz gondod, mindent tudnak amit egy telefontól el lehet várni! -
Skipqer
tag
T-nél toávbbra sincs R9, csak a jó öreg R7, amit ha sikerült jól feltölteni, akkor egy két idegesítő hibát leszámítva végülis használható. Sajnos az ég világon semmit nem tudnak a telefonal csinálni, ha tehát szoftveres okból adódó gondod van, akkor mossák a kezüket, hogy az nem az ő asztaluk.
Csak infó képpen jegyezném meg, amit az SE-től sikerült megtudnom: részükről az R9 már elérhető lehetne, de T-nek kellene jóváhagyni mielőtt elérhetővi tehetik, erre várnak már hetek óta!!! -
feketepeti
aktív tag
-
Balinov
titán
ez jó is lenne,csak 1: győri vok,1szem fukar van,t-s kéne,mert ugy gyakorlatilag kevesebb mint 20k lenne,KAP pontokkal,használtkészülékbezsámítással.t-s sw meg nem zavar,d750-i-nél is jól elvoltam,meg t630-ba se zavart az a 777-es menü.pestre,vagy szfehérvárra meg nincs értelme elzarándokolni mm-ért.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Skipqer
tag
Véleményem szerint megbízható helyről, ma már nem vészes az árkülönbség az utcai árusok és egy normális üzlet közt, viszont az utóbbi helyre vissza lehet menni ha gond van a karival. Méretét tekintve szerintem a 2GB-on kellemesen el lehet lenni, de ha ma vennék karit, már megnézném azért a 4GB-ost is.
Én tegnap vettem egy Nokia LD-3W GPS vevőt a korábban vásárolt TomTom mellé és csak a legjobbakat tudom mondani, nagyszerű.
Balinov (#1490): igazából nem tudom megmondani, hogy mitől függ a BT net működése. Nekem az XP SP2-es saját BT drivere volt csak a gépemen + az m-Router a telefonban semmit nem kellett állítanom, működött. Azóta túl vagyok egy számítógép cserén, ezen még nem próbáltam és nincs semmi telepítve, még a BT adapter sem, egyik nap majd megpróbálom és részletesen leírom utána, hogy hogyan sikerült összehozni, már ha sikerül persze
Cracker (#1491): Sajnos tapasztalatból írtam amiket írtam. Nekem is frissítették anno a T-s telcsimet még szervizben is. A P900-ast meg számtalanszor, olyan hibáknál is, amire azt mondták, hogy ezek a dolgok okozzák. Egyik alkalommal így miután vissza kaptam a telefont két hétig az ég világon semmit nem tettem vissza, még a telefonkönyvet sem, a hibák ugyan úgy előjöttek. Amikor vissza vittem, megint kaptam a szokásos lemezt, hogy ejnye bejnye nem kellett volna a mentést visszaállítani, meg telepítgeni mindent... Másrészt meg a P800-as piacradobása előtt már jártam Svédországvan az SE központban és ott meséltek a koncepcióról, hogy is lesz ez a szoftver frissítés dolog... pont arra lett kitalálva, hogy a feleslegesen fenntartott szervizpontok számát lehessen visszaszorítani. Nem hinném, hogy azóta sokat változott volna a koncepció. -
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest