- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
speedbump
tag
válasz Devastator #146 üzenetére
Kicsit jobban utananezve: http://www.apple.com/batteries/ipods.html
"A properly maintained iPod battery is designed to retain up to 80% of its original capacity at 400 full charge and discharge cycles. You may choose to replace your battery when it no longer holds sufficient charge to meet your needs."
[ Szerkesztve ]
-
Sztojcsi
tag
Sziasztok!
Ma vettem én is egy 16GB-os touch-ot, és volna néhány kérdésem.
Azt nem lehet elérni valahogy hogy az itunes ne kicsinyítse le a képeket amiket rárakok? Mert ugyebár ebben lehet zoomolni és akkor elég szarul néz ki a kis felbontás.
A másik kérdésem a játékokkal kapcsolatos. Eredeti apple játékokat csak, tört szoftverrel lehet rárakni vagy van valami más megoldás is? Nem apple által gyártott játékokat pedig hol találok ha vannak egyáltalán ilyenek?
Ja és az utolsó, hogy magyar nyelv nincs a touchban?
-
-
Sztojcsi
tag
Én sem találtam meg ezt a fényképes beállítást pedig itt végre pont lenne értelme.
Amúgy nem tudja valaki hol lehet magyarországon tokot kapni hozzá? Ehhez nincs ilyen sima, vékony kis tok mint amit az ipodokhoz alapból szoktak adni? Ilyet nem tudjátok hol lehet kapni? Csak hogy amikor nincs használatban akkor valami teljesen befedje. Nem akarok ilyen nagy átlátszó műanyag meg bőr tokot.
-
Sztojcsi
tag
-
Alvin_ti4200
félisten
utána olvasva kicsit a dolgoknak eléggé elment a kedvem a Touch vételtől
Kérdéseim/problémáim:
1, itthonról hogy tudom feltenni a hivatalos 1.1.3-mas SW-t, ha tudok valutában fizetni kártyával?
2, csak USB-ről lehet tölteni defaultban a cuccot? Ha igen mennyi idő, míg feltölti 0-ról 100%-ra ki- ill. bekapcsolt állapotban?
3, a merevlemezen lévő mp3 mappákat/fájlokat csak és kizárólag iTunes-szal lehet feltölteni az eszközre? Milyen sebességgel másol?
4, a Mail szoftver bármilyen POP3/SMTP kiszolgálót kezel?
5, Milyen erős a beépített WLAN? Gondolok itt a gyenge jelű hálózatok vételére.
6, Milyen EQ beállítások vannak illetve saját magam létrehozhatok-e EQ-t? Érdekelnéne az állítható frekvenciák listája is.
7, mennyire hangos az eszköz? hány %-nál kezd el torzítani?
8, használhatok-e defaultból normális jack dugós fülest?
9, van-e valamilyen távirányító a Touch-hoz? Gondolok itt olyan eszközre, amelynek a segítségével lehet számot, esetleg mappát váltani anélkül, hogy előtúrnám a gépet a zsebemből.
10, csak zenehallgatással (WLAN off) mennyi ideig bírja?
11, kijelzőt le lehet kapcsolni zenehallgatásnál?
12, mappakezelés/playlistkezelés van?
13, UK-ból származó Touch-ot itthon is gariznak, ha baj lenne vele?
14, UK-s Touchban sem érhető el az iTunes Store?
15, Milyen programmal lehet natív felbontásra videót konvertálni? .mp4-eket lejátsza?Egyelőre nagyjából ennyi.
-
speedbump
tag
válasz Alvin_ti4200 #160 üzenetére
Szia. Nem ertem, hogy miert ment el tole a kedved. A kerdeseid alapjan szart se tudsz rola. Problemakat meg nem irtal.
1. iTunes-bol
2. lehet tolteni mindenrol ha van atalakitod. De alapbol csak USB kabel van hozza. Nem meritettem meg nullara, de gondolom 4-5 ora alatt max-on van
3. mappakat/fileokat nem csak iTunes-al lehet tolteni, mp3-at meg nem is szoktunk. Ha a zenere vagy kivancsi akkor igen, azt iTunes-bol. USB2.0 sebesseggel masol.
4. nemtom. Gmail az megy
5. Eleg gyenge
6. na ez passz
7. mi van?
8. igen
9. penzert van
10. reklam szerint 22 oraig, szoval gondolom kb 15-18 oraig
11. igen
12. van
13. Gondolom ez a garanciatol fugg. nezz utana
14. Nem tudom, sosem hasznaltam, pedig itt elerheto.
15. egy rakattal pl WinAVI. MP4-et lejatsza. -
speedbump
tag
válasz Sztojcsi #159 üzenetére
Szerintem olyat ne vegyel ami zart (ertsd ki kell venni a touch-ot belole hogy hasznalni tudd). Masik: ne legyen rajta semmi merev dolog. Tiszta beszaras, hogy a touch-al egyutt vettem tokot, ami megvedi meg minden, csak epp egy helyen total osszekarcolta
Szilikon tokot en tobbet nem veszek, mert par het hasznalat utan megnyulik.
-
Sztojcsi
tag
válasz speedbump #162 üzenetére
Eddig is zárt tokom volt az ipod videomhoz és remekül meg voltam vele. Szeretem a zárt tokot, úgyis egy perc alatt beállítom a zenét amit hallgatni akarok aztán elrakom, filmet nézni meg úgyse akarok tokban, akkor már jobb anélkül.
Meg nem akarok ilyen nagy tokot mert mi a francnak vettem ilyen könnyű és vékony lejátszót, ha a tokja háromszor akkorává teszi?
Na mind1, nekem ezek a szempontjaim, persze lehet másképp is nézni. Szóval lécci szóljon az aki bárhol tud ilyen tokot.
-
Sztojcsi
tag
válasz speedbump #161 üzenetére
2. biztos, hogy nincs annyi, nem mértem le de szerintem max 2-3 óra.
6. kb 20-30 eq van rajta alapból, de magadtól asszem nem csinálhatsz.
7. hivatalos decibel értéket megnézheted az apple honlapján, de állítom hogy elég hangos, és bár én nem értek hozzá szerintem még nagyon magas hangerőn is alig torzít.
13. Apple-nél világgari van. Én gariztattam itthon az USA-s ipod videómat.
14. Nem azon múlik hol veszed. Én nem tudtam használni itthon az USA-ban vett ipod videomon. -
kareeka
csendes tag
válasz Alvin_ti4200 #160 üzenetére
én válaszolok saját tudásom szerint mindre, ha megengeded:
1. ha nem akarod felrakni az 5 plusz appot (stocks, notes, mail, maps, weather) akkor semmibe se kerül. ha pedig jailbreakeled (leírást az oldalamon találsz) akkor ingyér van minden.
2. igen, csak USB 2.0ról, de lehet hozzá venni konnektorátalakítót, és: gyors töltés: 1,5 óra alatt kb. 80%-ra töltődik fel; teljes töltés: kb. 3 óra alatt.
3. az ipod nem mp3ban tárolja a számokat, hanem olyanban, amit a windows nem lát, és ezeket csak itunesszal lehet felrakni. (és flash memória van benne...)
4. nekem freemail és gmail ment, de beépítve van benne gmail, yahoomail, .mac, és AOL mail, ahol nem kell mindent külön beállítani, de sztem mindennel megy.
5. nekem eddig semmi gondom nem volt vele, se itthon, se suliban (pedig ott elég gyenge a wifi / wlan).
6. a frekvenciákat nem tom, de te beállíthatsz és van benne jó sok default is.
7. a fülesei jók, tehát kívülről nem nagyon hallatszik, de elég jól szólnak és egyátalán nem torzít hangosan se (kivéve ha valami brutál EQ-t állítasz be)
8. igen, sima kell bele.
9. van. lehet rendelni
10. kikapcsolt kijelzővel állítólag 22 órát, de szerintem is megy annyit.
11. le és ekkor le is van holdolva.
12. van, és gépen csinált playlisteket is tudsz rárakni, meg a touchon is hozhatsz létre playlistet.
13. erről én nem tok, de ha ők mondják akkor úgy van.
14. az attól függ h te hol lax és milyen címet adsz meg és hogy honnan csatlakozol az iTMS-re tudtommal
15. amiket lejátszik: H.264 video, max. 1.5 Mbps, 640x480 pixel, 30 fps, alacsony komplecitású H.264 Baseline Profil AAC-LC audio-val max. 160 Kbps, 48kHz, stereo audio .m4v, .mp4, és .mov fájl formátumokban; H.264 video, max. 2.5 Mbps, 640x480 pixel, 30 fps, Baseline Profil max. 3.0 AAC-LC audioval max. 160 Kbps, 48kHz, stereo audi .m4v, .mp4, és .mov fájl formátumokban; MPEG-4 video, max. 2.5 Mbps, 640x480 pixel, 30 fps, Simple Profil AAC-LC audioval max. 160 Kbps, 48kHz, stereo audio .m4v, .mp4, és .mov fájl formátumokban. remélem elég lesz. konvertálni meg kvasok progival lehet, guglizz rá az ipod video converterre. sok lesz.minden más infó ha kell akkor az oldalam áll rendelkezésedre: http://ipod-touch.ath.cx
-
wassermann
addikt
A Jabra gyárt olyan beledugható A2DP Bluetooth csatolót ami Touch-hoz is jó és így állítólag BT-s sztereo fülessel is megy minden, még a Skype-os telefonálás is, illetve a sztereo füles gombjaival irányítható a lejátszás (pl PLAY, NEXT). [ITT VAN]
Próbálta ezt már esetleg már valaki?
[ Szerkesztve ]
-
Sztojcsi
tag
Ezt írja ki mikor próbálom downgradelni 1.1.1-re:
The iPod "iPod" could not be updated. An unknown error occurred (1)
Ezekután meg háromszor kellett restore-olni mire egyáltalán elindult. Kezdek félni ettől a jailbrakeléstől, valaki nem tudja hogy ez mitől lehet?
Amúgy 16bg-os touchom van és 1.1.3 van rajta.
-
Sztojcsi
tag
Lehet hogy az 1.1.3 a baja? Leírásokban mindenhol 1.1.2 van.
-
-
speedbump
tag
válasz Alvin_ti4200 #170 üzenetére
iTunes-ban van ra gomb. Amugy ha csak zenet hallgatsz meg videot nezel akkor tok mindegy milyen firmware van rajta, meg frissitened sem kell. Ha email-ezni akarsz, akkor vagy safari-t hasznalsz, vagy fizetsz ~20 dollart, vagy feltorod. Negyedik opcio egyenlore nincs. Bar gondolom lesz nemsokara ha kijon az SDK.
-
speedbump
tag
VNC: http://code.google.com/p/vnsea/
ezt tudja:http://www.sendspace.com/file/bqpq33
a lap aljan lesz egy download link felirat, mellette a jpg. Odakatt aztan megnez. Csak a sendspace-re tudtam feltenni, mert nincs most masutt helyem.
-
turho
addikt
válasz darnellsmith #174 üzenetére
Nem lenne rossz, de most pl. van egy album, amit az IPOD photo-mra úgy tesz át, hogy az egyik számot külön, a négy másikat meg máshová...És az istennek sem akarja az igazságot (Gondolom dolgozik szubadatokkal az mp3-ból, ha akarom ha nem). De marhára bosszant.....
Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, ebike
-
Pepe87
tag
Hi all!
Szeretnem Jailbreakelni a Ipod-om de nincs fent a Tweaks 1.1.1 mappa es nem talalom az OktoPrep-et seholsem...
Tudna ebben vki segiteni?Gigabyte X38-DS5 deszka ,Intel C2q q9450 2,66 Ghz ,4X1GB Kingmax kit 1066Mhz ,Palit GTX 580 3GB,500w Chieftech táp ,LG +-dvd rw,1db Samsung 400GB SATA winyó ,1db 400GB-os Hitachi HDD SATA2
-
Pepe87
tag
Az 1.1.1-el megvagyok de utana nincs benne az installerben. Valaki letorolte az internetrol...szerintem. Az installerben fel akarnam telepiteni az oktoprep-et de nincs tweaks 1.1.1 mappa... Es pont e te oldaladrol neztem a lepeseket
Megtudnad nezni ,hogy neked megvan-e...?[ Szerkesztve ]
Gigabyte X38-DS5 deszka ,Intel C2q q9450 2,66 Ghz ,4X1GB Kingmax kit 1066Mhz ,Palit GTX 580 3GB,500w Chieftech táp ,LG +-dvd rw,1db Samsung 400GB SATA winyó ,1db 400GB-os Hitachi HDD SATA2
-
Pepe87
tag
válasz darnellsmith #180 üzenetére
Feltorni es kulonbozo kalozprogikat rarakni.
Gigabyte X38-DS5 deszka ,Intel C2q q9450 2,66 Ghz ,4X1GB Kingmax kit 1066Mhz ,Palit GTX 580 3GB,500w Chieftech táp ,LG +-dvd rw,1db Samsung 400GB SATA winyó ,1db 400GB-os Hitachi HDD SATA2
-
kareeka
csendes tag
hmm.. ez elég furcsa, tegnap JB-elte egyik haverom és neki ment.
valamiért úgy látom, hogy leállt az a repo, amiről ez és pár dolog ment volna. lehet h csak időleges, nem tudom.
két megoldást találtam: menj bele az All Packages-be és ott keresd meg a community sources-t, installáld fel. resfreshelj. ha utána nincs az All Packagesban az OktoPrep, akkor add hozzá ezt a Source-t: http://hackthatphone.com/1.xml (sources-edit-add-ok-refresh). ezután állítólag a "Hack That Phone Tools" mappában kell lennie.
jah és köszi, hogy az oldalamat használod!
[ Szerkesztve ]
-
kareeka
csendes tag
válasz darnellsmith #182 üzenetére
darnellsmith ajánlom neked is az oldalamat ide le van írva hogy tulajdonképpen mi is az. plusz maga a menete is, de röviden talán ennyi, amit itt leírtak előttem.
-
Pepe87
tag
Okes megprobalom oket! Es en koszonom ,hogy segitesz nekem itt is meg az oldaladban leirtakkal is... A SMILE-ik kifejezik halamat helyttem:
[Inkább ne fejezzék ki, ha csak sormintával sikerül ]
[ Módosította: Cathfaern ]
-
kareeka
csendes tag
válasz darnellsmith #190 üzenetére
tudtommal ugrik ugyan a garancia, de ha valamiért vissza kéne vinned, akkor csak simán restore-olod, és akkor nem állapítható meg, hogy fel volt-e törve...
-
manutdzoli
senior tag
1.1.3 van a Touch-omon,gyárilag 1.1.2 volt,de frissítettem.Szeretnék rá cuccokat rakni,de a múltkorában mondtátok hogy az 1.1.3 nem a legbiztonságosabb és érdemes visszarakni az 1.1.2-őt.Van aki feltörte már az 1.1.3-at?Nem volt semmi gáz utána?
FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
verser233
senior tag
válasz manutdzoli #193 üzenetére
Nekem feltört 1.1.3-as van rajta és semmi gondom nincs vele. Bár pár program még nem kompatibilis vele
https://hogyantipp.com - Okoseszköz tippek, trükkök, mobilos háttérképek
-
darnellsmith
senior tag
magyar nyelvű mikor lesz rá, elvileg úgy hallottam hogy vmikor március fele. Vki hallott vmi bíztató infót?
Oakley Jawbone Retina burn black iridium eladó!
-
kareeka
csendes tag
válasz darnellsmith #192 üzenetére
szerintem nem, mivel ha restore-olod, akkor tulképpen leformázod is.. és akkor már nem lehet.
-
kareeka
csendes tag
válasz manutdzoli #193 üzenetére
nekem is az van, meg nagyon sok ismerősömnek, és már szinte 100%-osan megbízható. nem kell tőle félni, legrosszabb esetben restore-olnod kell, de azt úgyis kell, mivel anélkül nem lehet JB-elni.
-
kareeka
csendes tag
válasz darnellsmith #195 üzenetére
én erről ne mtudok, de Customize-zal elég sok feliratot le lehet magyarítani.
-
manutdzoli
senior tag
És ha restolok akkor eltűnik az összes cucc ami rajta van?zene,vidó,kép
Valaki segítene hogy kezdjem el ezt a Jailbreak-elést?Szóval fel van töltve,van wifi kapcsolat.Utána?
[ Szerkesztve ]
FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
manutdzoli
senior tag
válasz manutdzoli #199 üzenetére
Még egy kérdés,nekem 2 op.rendszer van a gépemen,és a zenéket itunes-on keresztül xp alatt raktam fel az ipodra.Most vistával dolgozok,és nem akarok mindig átmászkálni xp-re csakhogy zenéket rakjak az ipodra.Meg lehet úgy oldani hogy felrakom vistára is az itunes-ot,de ne törlődjenek le azok a cuccok amit xp alől raktam fel.Nem szeretném újra válogatni azt a rengeteg zenét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest