-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
válasz matyi19 #90500 üzenetére
Az egy dolog hogy szeretnéd használni az anyanyelved, arra van is lehetőséged természetesen de a többi az nagyon gáz... 27% ÁFA mindenen, ingatlanárak magasak (albérletre is értve), a fizetések meg enyhén szólva is elmaradnak az EU-stól.
Románia se sokkal jobb, tudom, de én nem ugranék át egyik rosszból a másikba.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Ragnar95
félisten
válasz Cyberpunk #90499 üzenetére
Az agyelszívást támogatja az állam is teljes mértékben, de nem is ezzel van a bajuk, hiszen ez 100%-ban támogatja a brit gazdaságot, az illegális bevándorlással van a baj, hiszen tényleg sokan feketén dolgoznak, na meg azt sem szabad elfelejteni, hogy az USA után UK-ben a legnagyobb a terrorveszély és nagyon sokan csak emiatt vándorolnak be, hogy ezt még növeljék is, szóval részben érthetőek a kormány ezen lépései.
Inkább a kommunikációval van a baj, mert folyamatosan azt hangoztatják, hogy a bevándorlás mindenestül rossz, azt elfelejtik közölni, hogy bizonyos formáit ők is támogatják és csak bizonyos formái ellen küzdenek...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Totheground
addikt
Épp a napokban futottam végig a volt gimis, illetve egyetemi csoporttársi FB profilokon. Az előbbi csoportnak olyan 40%-a, az utóbbinak 70 már külföldön él. Legtöbbje nem is akar visszajönni. És a szám folyamatosan nő.
Mindenki értékelje úgy, ahogy gondolja.Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
tDr1v3r
veterán
válasz matyi19 #90502 üzenetére
Sopron amugy teljesen jol lakhato, az ingatlanarak magasak, de ha kint osztrakban dolgozol (vagy amugy is relative jol keresel mint noveremek) jol ki lehet jonni.
Ragnar: a kommunikaciojuk nem mas mint populizmus. Ezt akarja hallani a nep.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Tibee86
nagyúr
válasz Totheground #90508 üzenetére
A magyar már csak ilyen kalandvágyó fajta.
-
Cyberpunk
félisten
Azokat ki lehet szórni, változtassa meg a segélyezési rendszert! Azt támogatom, senki sem szereti az ingyenélőket. Mondjuk nem tudom mennyi munkaviszonynak kell ott lennie a munkanélküli segélyekhez, meg mihez kötött ez. Ezt jó lenne tisztázni aztán úgy beszélhetnénk erről. Mert jó segély, de milyen segélyek?
Hope was the right choice, and it always will be.
-
lacy86
addikt
Azert ennek annyira nem orulnek ha eppen ...
valami a WC-ben -
legiaap
félisten
-
Xero
nagyúr
BUÉK utólag is Mindenkinek. Kb most állt helyre a szervezetem.
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Xero
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #90519 üzenetére
Pontosan.... Nem.
Iszogatás, tüzeskedés, szórakozóhely, másnap egy marék gyógyszer.
szerk: Viszont volt egy lány akit nem értettünk. Ok, hogy ittasak voltunk, de azt magyarázza el nekem valaki, hogy miért jó ha valaki egy csipke izével beköti a szemét és effektíve vakon táncol. Lehet hülyének is nézett minket, pedig csak nem tudtuk eldönteni, hogy ennyire ittasak vagyunk, vagy ennyire le vagyunk maradva.
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz CharlieDrop #90522 üzenetére
Nem. Ez valami sima fekete csipke pánt volt. Mint egy combfix vagy mit tudom én mi.
Nem is ismertük a csajt, a párjával táncolt ott, de egyszerűen nem tudtuk hova tenni a dolgot.[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Van itt olyan aki autókazott mostanság horvát autópályán? Lenne hozzá kérdésem.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Úgy néz ki Zágrábba repülnénk haza UK-ból, mivel az közelebb van Kanizsához, mint Pest.més sokkal olcsóbbra is jönne ki, pedig nem is fapadossal mennénk. A reptérről úgy szeretnénk hazajutni, hogy csak horvátban mennénk autópályán. Nincs értelme az M7-esre is venni. Szóval kérdések:
Mennyi Zágrábból mostanság a matrica a határig?
Meg tudom szerinted venni reptéren?
Kuna vagy eurót is elfogadnak?
Mielőtt elérném a határt gol tudok letérni, hogy ne menjek rá az m7-esre?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
-
legiaap
félisten
Hoppá hoppá!
[link]How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Bling95
őstag
vicces hogy sima i6 bele se fért a top10-be főleg hogy a 6plus indoklását azzal kezdi hogy végre lett nagy iphone
-
Bling95
őstag
tud valaki duguláselhárításhoz szakit? a mosogató teljesen megadta magát
gabor: invictus volt nemrég fogyott el, most kaptam armani code ice-ot szerintem ez is baromi jó.
volt 1 million de nagyon tömeg lett és meguntam, a sima armani code isteni és a gucci guilty ami még szerintem iszonyat jó
[ Szerkesztve ]
-
-
Cyberpunk
félisten
Hope was the right choice, and it always will be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen program, ami...?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Newton harmadik törvénye
- A Honor Magic7 és Magic7 Pro is beszálltak az Elite buliba
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Spórolós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest