-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Totheground
addikt
Na, addig beszéltünk itt a jóféle falusi kolbászról, amíg a nagybátyám beállított egy oldal füstölt szalonnával és két tisztes szál kolbásszal. Természetesen saját készítés. Bakker, azt az illatot. Le is kellett vinnem a garázsba, mert nem tudtam másra figyelni, pedig a harmadát már leküldtem.
[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
madgie
titán
válasz gabormgp #90246 üzenetére
Utálom, hogy ha valaki ilyeneket kérdez, meg egyáltalán megjegyzéseket tesz erre, én sem kérdezem meg tőle, mennyi volt a bécsi út, vagy mittomén a használt autója. Ennél már csak a "mennyit keresel" kérdés a kiakasztóbb, vagy az, amikor a kábeltévészerelő megkérdezi, mennyiért vettük a házat. De a legkeményebb talán az volt, amikor az asszony unokatestvére meglátta a Mac Minit, leült elé, megnézte milyen hardver van benne és otthon kiguglizta, mennyibe kerül egy ilyen (sógornőmtől hallottuk vissza). Haláli.
-
CharlieDrop
veterán
válasz madgie #90255 üzenetére
volt egy ismerősöm, mindig minden új cuccomról megkérdezte mennyibe került.
Ennél már csak anyósom szánalmasabb, mikor kérdezi mit mennyiért vettem, utána meg szörnyülködik, hogy az milyen drága volt.
Váááá
pff...
nem bírom az ilyesmit. Persze szívesen elmondom, mikor mire mennyit költöttem, de utána nem kell a megjegyzés, hogy de ez drága volt, vagy túl olcsó.
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
madgie
titán
válasz CharlieDrop #90258 üzenetére
Ja, ez "természetesen" hozzátartozik.
-
legiaap
félisten
Egy kérdés a szakikhoz. Mostantól van fibre netem. 35 le és 18 fel. (14 le és 1 fel volt a régi)
Miért van az, hogy ezt az Air nem tudja hozni? 5S simán, míg air max. 11 le és 16 fel eredményt hoz.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
korpicschess
veterán
válasz gabormgp #90246 üzenetére
Az kemény.
Nekem is van egy hasonló "menő" ismerősöm fb-on, mint Te. Macbookocskát kapott karácsonyra, azóta ezzel van tele a facebook (egyszer rendet kéne rakni a régi ismerősök közöt...).
Biztos bennem van a hiba, hogy mikor évekig csúcstelefonjaim voltak folyamatos váltásban, akkor se raktam fel róluk képet sehova...Gondolj bele, attól függetlenül, hogy nem nézik meg, és mindenki leszarja, hogy apuci vette neked 200k-ért, és Te ezért már igazi Jani vagy, legalább van belépőd a Starbucksba.
[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Tibee86
nagyúr
válasz catroot #90264 üzenetére
Erre a kérdésedre válaszold:
"Egyébként, merre van van a Store-ban a visszatérítés?"
Bár ez a leírás semmit nem ér, google fordítós és ezáltal elég sok értelmetlen dolgokat ír, én nem jutottam vele előrébb.gabormgp ne törődj a többiekkel csak irigykednek, az iPhone menő.
[ Szerkesztve ]
-
Bling95
őstag
Mondjuk tolem amikor par ember megkerdezte mennyibe kerult a macbook leraztam annyival hogy sokba... nemhinnem hogy barkinek koze van ahhoz hogy mire mennyit koltok.
Plusz altalaban olyan emberek kerdezik meg akikrol tudom hogy vagy anyaznak hogy van erre penzem, vagy infarktust kapnak tole. Jobbis ezeket nem hangoztatni szerintem.
Persze megint mas akirol tudja az ember hogy tenyleg erdekli mert gondolkodik ilyenben stb. De a legtobben csak csamcsogni akarnak rajta.
[ Szerkesztve ]
-
14adam
addikt
-
Cyberpunk
félisten
válasz Bling95 #90269 üzenetére
Engem is gyakran kérdeznek, hogy mi mennyi, nem szokásom az orrukra kötni, na jó a legjobb a kerékpár, fleg a család részéről, "detehülyevagy ennyit kiadni egy bicajért" szövegek jönnek. Nem értik meg, hogy ez sport, ami nem a legolcsóbb, azt sem értik meg, hogy miért kell ilyen drága.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
SÖ
addikt
Viberen folyamatosan jönnek a matricák tökidegenektől.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz Tibee86 #90275 üzenetére
Amíg nem ültél egy drágább bicajon és nem tekertél 100+ Km-eket addig nem nagyon érti az ember, hogy mitől tud többe egy 500k-s bicó egy 20 ezrestől.
Cybernek teljesen igazat adok, egyébként nekem nem szoktak nagyon emiatt beszólni, de volt hogy már rákérdeztek páran az árára, van hogy megmondtam, nem titok.catroot:
Itt jelentkezz be, majd a report a problem fülre kattints a kívánt app mellett. Ott lehet kiválasztani mit akarsz vele.
más:
Egyébként gabormgp mentalitása már ebből a képből/megnyilvánulásból is látszódott szerintem: link
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
válasz Vasinger! #90277 üzenetére
Ja egy 10 kilóssal is tudnék tekerni 100+ km-t, de lassabb lennék. Persze a gramm huszárkodás egy szint után már csak placebó egy átlag, nem profi versenyzőnél. Nekem a célom most 7 kg alatt kijönni mindennel együtt, persze nyáron az a két kulacs víz az még plusz, de hasznos teher.
Na meg persze itt is a márkát meg kell fizetni, szívem szerint egy új Pinarello Dogma-t vennék. Gyönyörű az a bicaj.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Qru
MODERÁTOR
Fejezzétek be a személyeskedést!
#nincsbennetarcsi
-
Ragnar95
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest