Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • manchester85

    addikt

    válasz vadászcsiga #8302 üzenetére

    Viszont szerintem egy hangyányit se lesz gyorsabb, mint az iPad 2. Bár még tesztek nem jelentek meg, de a keynote-on volt egy videó, és az nem győzött meg. Most meg az Appleblog-os hír szerint se nagyon történt előrelépés. Azért eddig minden termékfrissítés sebességnövekedést is jelentett. Lássuk, mivel reklámozzák:

    "With the stunning Retina display. 5MP iSight camera. And ultrafast 4G LTE."

    -5MP hátsó kamera, kit érdekel?
    -4G nem használható nálunk
    -Előlapi kamera még mindig VGA, pedig a Facetime-nak sokkal több értelme van. Ráadásul ha már ilyen brutál felbontású a kijelző, akkor nem gáz hozzá egy kicsit a 640x480?
    Siri miért nincs?

    Lényeg a lényeg, itt bizony csak a kijelzőben történt előrelépés szerintem. A proci sztem alig lesz erősebb, mint a sima A5, viszont a 3 millió pixelen lesz mit meghajtani. Oké, hogy kijelző terén hatalmas lesz az előrelépés, de ezen kívül szerintem az égvilágon semmi előrelépés nem lesz, szó nem lesz szuperszonikus sebességről. Viszont ha az új iPhone (ez lesz a neve :DDD ) ugyanezt a vasat kapja meg, és ott is csak ennyi újítás lesz, akkor megint nem lesz komoly előrelépés. Na mind1, anyámnak azért jövő hétfőn már lesz egy ilyenje. :)

    i6 Silver

Új hozzászólás Aktív témák