-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
válasz Ragnar95 #81153 üzenetére
akkor szoktak gyökérkezelni ha sérült a fogbél illetve elérte a fertőzés/szuvasodás (nem a gyökér). amíg nem kell fúrni odáig, vissza tudják építeni töméssel, nekem is van ilyen fogam, felét kiszedte az orvos, de simán visszatömte, szépen, fehérrel, több rétegben. kicsit érzékeny azóta, de szuperál és jobb mint gyökértömni...
bár mivel nem hatott 100%-ig az injekció nem volt kellemes... és több fogamat is tömték akkoriban, és egyiknél sem... nem tudom mitől függ ez. (azt mondják gyulladásnál nem hat az érzéstelenítő de nálam nem volt ilyesmi)[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
válasz r3dsnake #81156 üzenetére
mikor tört le? nekem kb 9 éves koromban letört az egyik felső metszőm (sokat ért meg épen a csontfog...), elestem és nyitott szájjal beleharaptam a kőpadlóba. na az nem volt kellemes, és napokig nagyon fájt és érzékeny volt, de elmúlt, azóta is olyan, fogorvos se szólt érte semmit soha. a zománc lepattant de a fog egybenmaradt, a dentint sem érte el mivel keskeny a fog és mélyebben kezdődik. de azért érdemes megnézetni.
a szuritól nem kell félni, befújja helyivel, aztán a szúrás kb annyi mint egy szúnyogcsípés és ennyi is. aztán bezsibbad a fél arcod és órákig nyálazni fogsz (ha kell ilyesmi)
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz whitezo88 #81157 üzenetére
Nemtudom, régóta halogatom, pont a félelmem miatt. Valahogy az ilyen dolgoktól totál rettegek, egy szimpla vérvételtől is elájulok, és egyáltalán nem a fájdalom miatt, valszeg pszichés dolog. Amikor szúrták a fülem meg utána tágítottam kb fél évig, azt az érzést nagyon imádtam, és hiányzik. (Valszeg a tetoválással is ez lesz.) De a dokiktól félek.
-
legiaap
félisten
Én meg kiderült mogyoróvaj függő lettem. Na az jobb?
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Cyberpunk
félisten
Lesz rerina iMac.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
SÖ
addikt
válasz r3dsnake #81147 üzenetére
Akkor lehetnél jobban is, mert kurva szar. Ha felül tört le, akkor a szájpadlásba adják, átszúrják a kemény részt egészen a gyökérig. A fúrás is nagyon fájdalmas, mert az idegeket is elfúrják. A köszörülés meg olyan mintha a csontba fúrnának. Nyugodtan elajulhatsz, addig abba hagyják, majd felébresztenek és folytatják. Ez nem szanatorium, a székben nem lehet alukalni, mert életveszélyes, ha elájulsz.
-
r3dsnake
nagyúr
Kaptam átmeneti gyógyszeres tömést, 2 hét múlva kell visszamenni rendes tömésre. I guess, akkor ezt megúszom ennyivel. A többi fog szerencsére teljesen ép.
-
madgie
titán
válasz manchester85 #81171 üzenetére
High five!
-
r3dsnake
nagyúr
Well played.
-
VoidXs
nagyúr
Jujj, ez gonosz
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
Arcképgyáros
válasz r3dsnake #81170 üzenetére
Én is kaptam kb 5 éve a bal hátsó fogamba egy 'átmeneti' tömést, az volt az első tömésem, azt mondta a doki ha fáj vagy valami akkor menjek vissza aztán kihúzza, azóta sincs annak a fogamnak semmi baja csak nem tudta olyan szépen betömni mert kitörött egy darab még belőle.
Only érzéstelenítő!
[ Szerkesztve ]
-
vans?
őstag
-
törölt tag
Volt egy cikk (nem tudom hol) amiben belinkeltek par kepet telefonokrol amiknek kilog a kamerajuk. Nem tudja valaki belinkelni? Koszi.
-
Tibee86
nagyúr
Mert tudja, hogy ezt nem cserélik újra, csak javítják.
-
legiaap
félisten
-
b4zsi-
őstag
Nem sok embert félemlített meg ez a logo a topikban. Katasztrófa mi folyik ott. Elég szomorú milyen eszmefuttatásokat vált ki valakiből az, hogy ios terméke van és a másikból meg az, hogy android.
Ez kb olyan, mint régen a vallási konfliktus, hogy ha katolikus férfi vett el református lányt és a vallásos szülők veszekedtek milyen templomban legyen a szertartás. -
nofi
addikt
Nekem amúgy az a legfurcsább, hogy mintha direkt hozna le a PH minden nap valami Apple hírt. Általában normális cikkek vannak és csak a fontosabb hírek, de mellette szinte az összes alja Apple pletykát
megírjákbemásolják. Ennyire kongnak a topicok? Nem hiszem. Ennyire kell a klikk? Hm, talán...
Logouton is engedik címlapra kerülni a nulla szakmai tartalmú, sokadik "miért váltottam Mac-re" írást, mert azon lehet csámcsogni.[ Szerkesztve ]
Xbox GT: nozsolt
-
b4zsi-
őstag
iPhone 6 Plus hirdetés
Kommentek nagyon jók. -
Arcképgyáros
-
r3dsnake
nagyúr
Lehet, hogy mégse macbookot kéne vennem? hardverapró
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest