-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz Malachi #80149 üzenetére
Múltkor szakadtam a röhögéstől, amikor haverom hozott 2 üveg BB-t buliba, erre egyik srác mondja,h ez nem BB, hanem Bárhol Bármikor És tényleg Bárhol Bármikor márkájú pezsgő volt, enyhe BB másolat, még az embléma is ugyanaz volt, csak az egyik B fordítva volt, ráadásul ugyanúgy Balatonbogláron gyártották...
És a legszebb,h nem direkt hozta a tulaja, hanem csak simán azt hitte,h BB az embléma miattPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
tDr1v3r
veterán
válasz Cyberpunk #80125 üzenetére
Szerinted én nem tudom? Amúgy az itthon árult kínai belpiacos, pont amiből tonnaszám van eladó.
Az egész O+O-nak az ár-érték aránya a lényeg, amit az itthoni árazás kicsit megölt.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
legiaap
félisten
válasz mondomén #80153 üzenetére
Telefonról az icloud.com használhatatlan. Nincs ott semmi sem. Amúgy meg már megtaláltam a cikket miszerint amíg a Mac-ek nem frissülnek nem fog menni ahogy azt a bemutatón mutatták. Jelenlegi állásban még azt sem lehet beállítani, hogy csak a drive-on tárolódjanak a full felbontású fotók és telón csak a butított.
Szégyelje magát az Apple, hogy így kiad egy frissítést! Volt egy éve rá. Most az egyszer csalódtam benne de rendesen.[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Ragnar95
félisten
-
buci30
addikt
osx demot feltettem és nem tudom Store-bol leszedni a régi OSX.
Rányomok hogy letöltés ki írja hogy fent van a 10.10 és biztos szeretném e ezt leszedni. Igen
S ennyi nem indul el a letőltés ez hogy lehet?
VAgy honnan tudom még leszedni az utolsó stabil verziot?iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
törölt tag
Egyébként múltkor le lett fosozva az összes pizzázó stb., de ha ti rendelnétek honnan rendelnétek pizzát?
-
legenda
válasz #51177472 #80182 üzenetére
szoktam rendelni - bár most a hónap elejétől egészséges kaja és edzés van, így pizza nem játszik egyelőre -, legfőként tőlük; link és link
az asszony is finomat tud sütni, de ő inkább csak hétvégén, amikor nem dolgozik, mert ha már csinálunk, akkor többet és többfélét egyszerre.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Ragnar95
félisten
válasz #51177472 #80182 üzenetére
Fortétól szoktam, rendelősekhez képest finom nagyon, csak nem éppen olcsó, de sajna az összes ennyiért megy kb.
madgie: emberi jogok smafu?[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
madgie
titán
válasz Ragnar95 #80187 üzenetére
Joga az aztán mindenkinek van, de ha valamilyen kötelezettség akad, megy a mutogatás, hogy majdmásnemén.
Közeli példa: behívtak polgári szolgálatra. Minden (!) ismerősöm azt tanácsolta, nézzek utána, hogy tudok kibújni a szolgálat alól. Én meg mindenkire pislogtam, mert nem értettem, miért kéne.
-
Cyberpunk
félisten
Na végre én is eljutottam a frissítésig.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Bling95
őstag
Frissitettem ios-t és elveszett a famguy mentésem
-
Cyberpunk
félisten
Na most már csak kéne valami swipe billentyűzet, ami tud magyar.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
törölt tag
válasz Vasinger! #80199 üzenetére
Én is mindenkinek ezt ajánlom. Picit nehéz volt megszokni, de bevált. Főleg ilyen áron.
Csak sajna állandóan váltogatni kell, ha diktálni akar az ember. Illetve még gyerekcipőben jár, mert alapból rengetegszer kell váltogatni ha ezt akarja használni az ember. De jó lesz ha kiforr.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest