-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
-
Cyberpunk
félisten
Nekem kell egy ilyen. Csak az 500 dollár zavar.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Zjunior
veterán
-
p87
senior tag
Korábbi évek tapasztalatai alapján bejelentéstől számítva kb. hány nap múlva érhetőek el M.o.-n az új ipadok?
Ahogy visszakeresgéltem valahol 1-2 héten belül lehet.
Illetve mennyire szokott előfodulni készlethiány az első napokban?Ahogy megjelenik már rendelném is, nagyon várom.
-
Cyberpunk
félisten
Na vettem egy Beyerdynamic DT235-öt 6 ezerért. Meglepően jó a hangja,10k körül van újonnan, de 2x ennyi is lehetne legalább. Viszont mély imádóknak nem való az biztos.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
legiaap
félisten
-
Arcképgyáros
válasz viperabácsi #81842 üzenetére
Igazából az is kicsit baj, hogy gyári fej nem blutus-usb-s szóval írogatom az audio cd-ket, viszont egy 30-35.000 res fejegység nem tudom mennyire lehet minőségi, 100k-s pioneer-eket néztem de annyit most nem szívesen adok ki érte.
-
r3dsnake
nagyúr
Atomjó ez az Adobe reklám: [link]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz legiaap #81849 üzenetére
Ez csak techdemo egyelőre, és van pár surface only dolog benne. (Kinect, rezisztív toll), de iPadre is vannak érdekes adobe cuccok. Pl. ha van CC előfizetésed és iPaden lightroomban elkezded feldolgozni a RAW képeidet, akkor szinkronizálódik az összes módosítás a PC-dre és az asztali Lightroomból ugyanazt látod / ugyanonnan folytatod a munkát.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest