- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz vadászcsiga #69750 üzenetére
Tudjuk,h mit jelent a szó, de ettől még ez nem egy létező magyar szó, csak az LG inkompetens, magyarul nem tudó fordítói hozták létre
A metroszexuális szó jelentésének meg szerintem jobb, ha utánanézel, mert nem tudom, hogy jött a kliptálca szóhoz
De tényleg szánalmas, hogy véded a mundért és akkor még te mersz bárkit is elvakult Apple fannak nevezni, miközben egy ilyen nüansznyi hibát sem vagy képes elismerni, inkább megmagyarázod, h mindenki más hülye és ez egy létező és az aktív szókincsünkbe tartozó magyar szó...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
nagyúr
válasz r3dsnake #69748 üzenetére
Ja, mert iOS-en minden pontosan és csodálatosan van fordítva angolról magyarra... Emlékszem, együtt röhögtünk többekkel, hogy akkor elírások vannak, hogy sokan ezért használtuk angolul inkább.
Elfogult vagy, nem kicsit, hanem k*rvára.Ettől még nem lesz szebb/jobb az androidos fordítás, félreértés ne essék, csak épp iOS-en is ordítanak az ilyen fordítási hibák. Az bezzeg elnézhető...
[ Szerkesztve ]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
-
Cyberpunk
félisten
Hát én eddig minden készüléken találkoztam elírásokkal, pedig nem két, három készülékem volt az utóbbi években. Ezen rugóz, jól összeveszni elég nagy butaság. Nagyon sok az időtök úgy látom.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
nagyúr
válasz r3dsnake #69754 üzenetére
Hogyne jönne, te szoktad foggal-körömmel-spotify-al védeni általában Mindegy, a lényeg, hogy ilyenen leakadni kár, mert akkor vagy ki kell mondani,hogy minden rendszeren vannak ilyen hibák, vagy ilyen alapon akkor egyiken sincsenek. Persze, androidon több ilyen érdekes dolog van,dehát Istenem. Aki ezt nem bírja, annak van más.
szerk.: Ja, látom én, hogy ott is felsorolod a hibákat, de erősen túlnyomó többségeben vannak azok a hsz-aid, amik a droidon szarabb, mint iOS-en témájúak. Sok jogos is, de ezt írtam az előbb is. Nem mondtam,hogy ilyen téren én nem röhögök fel néha. Ez pl. negatívum iOS-hez képest. Más meg pont a zöldrobot felé billenti a mérleget. Kinek mi a fontos, úgy válasszon.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz icecave #69756 üzenetére
Persze, minden rendszeren van ilyen, nem is ezzel van a baj, hanem vadászcsiga hozzáállásával, mivel ahelyett,h beismerné, h lehet hiba a G2-ben és az sem tökéletes, mindenki mást néz hülyének és megmondja a tutit...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
nagyúr
-
Ragnar95
félisten
válasz icecave #69760 üzenetére
Imádom ezt a hozzáállást, ti, akik váltottatok hülyének nézitek az összes embert, aki nem, mert milyen birka Apple fanok vagyunk,h nem látjuk az iPhone hibáit, de ti véletlenül sem ismernétek el,h nem tökéletes az a rendszer sem, csak egyszerűen nektek jobban bejön és véditek egymást akkor is, ha az már a szánalomba megy át, mert mindenki látja,h ebben most k*rvára nincs igazatok
Azt nem értem, hogy vagy képes objektívnak tartani magadat, miközben most is ahelyett,h elismerted volna,h ez valóban gáz, egyből azzal jöttél,h az iOS-ben is van ilyen és az hülye, aki ezt egyáltalán fel merte hozniPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
r3dsnake
nagyúr
1. nem szeretem a rapet
2. ti meg a napizenétDe ez valami egészen zseniálisan szar. Ráadásul szegedi. Lessétek meg.
-
nagyúr
válasz Cyberpunk #69762 üzenetére
Előtte nem is ismertem ugye az LG-t, szóval ezt nem tudhatom
Ragnar95: Végülis nem is egy hsz-ban leírtam most is,hogy mindegyikben vannak hibák, de mindegy. Mindenki azt válassza, amelyik hibákkal jobban együtt tud élni.
Nem nézem hülyének továbbra sem azokat, akik azóta is iOS-t használnak, miért is tenném. Azért azt remélem megengeded, hogy nyilatkozzak pro-kontra dolgokban, persze, csak amihez érdemben hozzá tudok szólni, mert adott esetben láttam/próbáltam mindkét oldalt.
Szóval légyszíves, tedd meg, hogy el is olvasod a hozzászólásaim, mert most is nem egyben közöltem, hogy egyik sem tökéletes rendszer, erre nekem esel, hogy idézlek "de ti véletlenül sem ismernétek el,h nem tökéletes az a rendszer sem, csak egyszerűen nektek jobban bejön és véditek egymást akkor is, ha az már a szánalomba megy át".
Totheground: "pot, kettle, etc": ezt mire írod, komoly nem esik le, azért kérdezem.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Cyberpunk #69762 üzenetére
Persze, egy műanyag ház, akármilyen jól is van összeszerelve, nem említhető egy lapon egy fémházas mobillal, ez biztos. Ebbe nem is nyitok vitát, mert ez tény. Majd ha lesz egy HTC M8-am, akkor erre is lehet polírozni az e-péniszt talán, de amíg G2 van, addig tuti nem.
-
vadászcsiga
félisten
-
nagyúr
válasz vadászcsiga #69767 üzenetére
Lehet, de egy nyilvános fórumon pont nem érdekel, ki hisz okosnak, meg ki nem. Úgysem lesznek ott ezek az emberek a temetésemen (én sem másokén, ez rendben is van). Akik ott lesznek, na, az ő véleményük számít igazán. Gondolom, ezzel mindenki így van.
Engem spec. fel szokott idegelni az android, de ezt az iOS is megtette, főleg a 7-es. Ezért várom rohadtul, mit hogy majd a 8-as. A tökéletes telefon egy fémházas lenne, android szintű szabadsággal megáldott iOS-el. LEGÁLISAN/hivatalosan, mielőtt valaki a JB-vel jön
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz manchester85 #69733 üzenetére
Manhaster
Te most itthon vagy már vagy még kint?[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
Micsoda fasza idő van, jövő héten már strandolni akarok!
-
Cyberpunk
félisten
Ne chateljetetek kocsmából kifelé jövet.leesett a szifon a sarkát elkapta a beton.
-
Cyberpunk
félisten
válasz BulletBill27 #69774 üzenetére
Csak a keret. A bal felső sarokban a peremnél. Szerencsére kijelző ép. Pedig szépet esett.
-
Cyberpunk
félisten
válasz BulletBill27 #69777 üzenetére
Nem hiszem, hogy vevő lenne az ötletre.
-
BulletBill27
aktív tag
Azt tudja valaki, hogy az iPhone 4s vásárlása esetén is járnak-e az ingyenes Apple appok, vagy csak az 5s-nél?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz BulletBill27 #69780 üzenetére
Bármelyik frissen aktivált iOS7-es eszköznél.
-
r3dsnake
nagyúr
-
buci30
addikt
Van olyan app amibe vissza lehet nézni a telefonhívásokat?
Mert a gyári ha rámegyek előzmény ott kikel keresnem a napot.
Tehát ugye mutatja ,hogy pl. Tamás és az (i) Info gomb de akkor a mait mutatja részletesen.
S ha tudni akarom ,hogy még mikor beszéltem vele akkor vissza kell keresnem nekem kézzel azt a napot és ugyan úgy ott is azt mutatja ,hogy aznap mikor.
Nekem olyan kéne ami ha rámegyek a névre akkor mutatja vissza menőleg amíg megvan a hívás lista ugye.iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
törölt tag
válasz GALARDO #69786 üzenetére
Ketyós legjobb, Mykee meg olyan rímeket tol, hogy hihetetlen. Komoly ez a két kombó.
Ha már Mykee rímei, érdemes rálesni a Halálcsillag születik című nótájára. "Ez megken, ahogy Beckham bekenné Beckhamnét."[ Szerkesztve ]
-
h1ght3chzor
őstag
Sziasztok!
Ugye jól tudom, hogy amerikából behozott iphone-t nem lehet itthon gariztatni?
Üdv
Kérlek tisztelj meg azzal, hogy válaszolsz a privát üzenetre.
-
Zjunior
veterán
-
Ragnar95
félisten
válasz h1ght3chzor #69793 üzenetére
Pár hónapja vezették be a világgarit iPhone-ra is.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz h1ght3chzor #69795 üzenetére
Amúgy pont most nézelődtem az iCentre oldalán és véletlenül felfedeztem,h ott már ki is írták a dolgot, szóval mostmár írásban is megtalálható a hivatalos világgarira vonatkozó állásofglalás
"Az iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5s és iPhone 5c készülékek világgaranciásak. iPhone 4 készülékek esetén kizárólag EU országaiban, valamint Norvégiában és Svájcban értékesített készülékek javítását vállalhatjuk az Apple előírásai szerint. A magyar T-Mobile és magyar Vodafone által árusított készülékeket csak a szolgáltató javíthatja."Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
buci30
addikt
Milyen hasonlo jatek van mint a HayDay meg a Farm? Csak magyar nyelvű legyen es sokan jatszanak rajta!
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest