- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Király. Ma veszek is egyet. Mindig is 10-es fekete Dunhill-t szívtam, így ahogy a másik topikban is írták, 14-18-cas nikotinos liquidet veszek hozzá, az ízt meg majd kitapasztalom..
Cyberpunk: nincs, baromira zavar, nem gondoltam volna ennyi várakozási időre mikor frissítettem..
[ Szerkesztve ]
-
Hooper
őstag
Sziasztok!
itunes hogy tudom ugy telepíteni hogy ne a C-t szennyezze tele? iCloudot nem használom szóval a backup meg minden az SSDre megy és a felhasználók/user/appdata alatt amit létrehoz az igen csak hízik.elég ha simán más meghajtóra telepítem? bár gondolom ezeket akkoris ide menti
-
Tibee86
nagyúr
válasz #51177472 #69105 üzenetére
Alapból hülyeség volt bétákra kiadni, én már akkor elkönyveltem, hogy a véglegesre befoltozzák, így nem is frissítettem.
Xero: Öcsém is ilyen fénykardot szív, de azt nem tudom, hogy direkt vagy sem, de undorítóan büdös egy-két keveréke, néha inkább a cigifüst.
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz #51177472 #69101 üzenetére
Ma? Minden zárva leginkább.
Arra figyelj, hogy az aksi állítható feszültségű legyen, így bármilyen menetet tekersz, simán hozzá tudod állítani. A Protank mini pedig hálás jószág. Elegáns, fém és üveg, relatív jól bírják a strapát.
Én ezüst/arany marbiról álltam át az elején 14-esre, aztán egy hónap után már 6-osat szívtam. Azóta is azt használom. Teljesen elég.
Az ízesítéshez: Ne keresd a dohányos ízeket. Csalódni fogsz. Bátran keress gyümölcsös-desszertes aromákat. Simán hozzák a vízipipa élményt. Nálam a kedvenc a mogyoró (nutella érzés) és a vaníliás szőlő.
-
Tibee86
nagyúr
válasz Cyberpunk #69109 üzenetére
Nálam is, de szívesen újratenném az egészet, mert vannak kisebb gondok, amik eltűnnének szerintem, ha restore-új telefonként beállítás-jb folyamatot megcsinálhatnám.
Képek visszanézésénél soha nem tűnik el a status bar, mindig ott van, illetve ami még ami zavar, hogy a kamera app el van csúszva kicsit felfelé, így a felső sorban lévő gombokat elég nehéz eltalálni. Aztán lehet iOS7 fícsőr, nem is a JB miatt van.Totheground: Tudom ám, meg is lepett, mikor bealmásodott egy időre.
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz Tibee86 #69106 üzenetére
Nyilván lehet büdöset is keverni. Az enyémre max azt mondják, hogy parfume illata van.
(#69111) sdforlife: Ha teheted két aksit vegyél. Mondjuk 2x900-at vagy 2x1100-at legalább és állítható feszültségűt.
Én anno napi egy dobozt szívtam és így egy nap alatt megy el kb a 2000-es aksim. Anno amikor eGo-t használtam, akkor napi 2x900 vagy 2x1000 ment el.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Napizenevideó nagyon komoly, na meg az üzenete is.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
törölt tag
Eyyo, ez Tkyd és Day, hús és a vér, nappal és az éj, amíg bírsz, addig élj, Atlantisz az album, yeah..
Atlantisz promovideo -
vadászcsiga
félisten
válasz madgie #68471 üzenetére
Most jutott eszembe az általad említett Mega app Tényleg jó opció az hogy csak akkor tölti fel a képeket amikor töltőn van. A dropboxban a képek fele marhaság, mindenféle próba kép a labamrol, padlóról
Itt meg ha eszembe jut kitörlöm azokat mielőtt rateszem a dokkolóra -
Arcképgyáros
Helyszín és ár FIX.
-
ricska1
tag
Valaki nagy tippmixes?
" Van nálunk minden , van nálunk pénz "
-
madgie
titán
válasz vadászcsiga #69116 üzenetére
Ezt szeretem én is benne, sorozatképeknél is a fele tuti kuka lesz, eddig gyorsan át kellett válogatni, most már ráér akkor, ha elmúlt az akció
-
Cyberpunk
félisten
Napizene hozta a nyúl. PROTIP ezt érdemes lesz megnéznetek.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
vadászcsiga
félisten
válasz madgie #69121 üzenetére
Korai volt az öröm, nekem nem nagyon toltoget. Egyszer igen, akkor még mindössze 3 kép volt a telon, pár órája felraktam még vagy 200-at de csak homokorázik most is es azt írja fájl lista frissítése.
Csak nem lebutítva akarja feltölteni es azért kell várni?[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Cyberpunk
félisten
-
GALARDO
addikt
Jó döntés volt lecserélni, az i5-öt.
Oh wait...
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
GALARDO
addikt
Cool! Bárcsak ide is elérne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest