- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
válasz manchester85 #63650 üzenetére
Pedig ez így van. Nem írom, hogy ez jó így. És sajnos a RIAA sem pénzel. De kénytelen voltam beleásni magam a témába, kis foglalkozási ártalom.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
manchester85
veterán
A teljes szórakoztatóipar kiforratlan struktúrájának eredménye ez a millió törvényhozás meg pereskedés. Gyerekcipőben jár még a digitális tartalomfogyasztás, én nem fogok azért fizetni, mert nem tart még itt a kiépítettség.
Ott van az iOS appstore, soha egyetlen warez app nem volt a telefonomon. Miért? Mert az a rendszer úgy jó.
i6 Silver
-
r3dsnake
nagyúr
Az a baj itthon, hogy nincsen normális online prepaid szórakozási lehetőség (pl netflix, hulu).
Amióta spotify-t használok, azóta egy albumot se töltöttem le, mert jóval kényelmesebb hogy havi 5EUR-ért ott egy hatalmas adatbázis tagelve, borítókkal, stb.
Viszont sok sorozatot nézek, amire jelenleg itthon nincs normális megoldás, csak a torrent. Én nem fogok hónapokat várni, hogy megnézzem elcseszett szinkronnal meg reklámokkal telenyomva a tévében.
-
-
törölt tag
Volt nyelvtantanárom ma este ismét a VV-be egy héten keresztül (tanárhét van). Egyébként egész szép summát kap érte. Csak nem tudom mennyire lehet ilyeneket leírni itt.
[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
Csorog a nyálam...
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
törölt tag
válasz manchester85 #63660 üzenetére
Nem miattatok ( ), neki biztos szerződésben van ez, vagy mittudomén.
-
manchester85
veterán
-
törölt tag
válasz manchester85 #63666 üzenetére
ja, tényleg. poén..
-
nagyúr
Másnál is, ha lenyitja az összefoglalót felül, nem az iphone jelenik meg a képeinkkel,hanem a szakmai linkje? WTF?
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
joey04
titán
válasz manchester85 #63672 üzenetére
tartom. [link]
A harmadik a méret, de nem, nem állok be a sorba, elég lenne a 4" egy telefonra. Remélem is, hogy nem lesz 4,7 meg 5" mert azoknak semmi értelme. Viszont én egy táblára nem vagyok hajlandó pénzt adni, mert nem használnám ki. De néha jól jönne. Így aztán a phablet vonal bejött, bár persze igaz a mondás, hogy mindenre jó és semmire sem, mert telefonnak nagy, táblának kicsi, de számomra ez még egy elfogadható kompromisszum, vagyis inkább ezt vállalom be, mintsem, hogy tabletre is költsek.
de 4.5-4.7 semmiképpen ne legyen: [link]
vagya maradjon 4" max, vagy legyen phablet.74: nálam nem, nálam jó.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
válasz manchester85 #63672 üzenetére
Változnak az igények. Egykor nekem is minimum 5" számított csak.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
nagyúr
válasz vadászcsiga #63676 üzenetére
Nekem nem jelenik meg, tolok egy rebootot, de lehet a 3ds max ölte meg a böngészőt. Hihetetlen,hogy egy ekkora bughalmaz ~1,5 millió forint.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
b4zsi-
őstag
válasz vadászcsiga #63676 üzenetére
Azt hiszem készül a G2-ös verzió
-
Ragnar95
félisten
válasz joey04 #63629 üzenetére
Dehogynem.
Kikapcsolod a feltöltést és legális onnan is letölteni, az nem számít, honnan töltöd le.
Amúgy én úgy vagyok vele, h az Artisjus ígyis-úgyis lenyúlja tőlem a pénzt, akkor miért fizessek duplán/triplán valamiért, amit legálisan ingyen is beszerezhetek? Ráadásul senki ne mondja nekem,h a warez kárt okoz a szerzőknek, mivel a letöltők 90%-a amit letölt, azt amúgy nem venné meg pénzért, ergo semmilyen kárt nem okoz. Persze ha egyáltalán nem lenne warez, lehet,h közülük is megvennék sokan, de hát sajnos nem egy utópiában élünk...
GALARDO: na ez a koncepció tényleg jól néz ki, simán bevállalnám[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Cyberpunk
félisten
-
joey04
titán
válasz Ragnar95 #63684 üzenetére
1: akkor kib*sznak
2: nem értek hozzá, de valami okos azt mondta, hogy pár kb akkor is felvánszorog valahogy. ahogy a mobil is küld minimálisan adatokat, ha kikapcsolod a mobilnetet akkor is.a többivel meg vigyázz, mert a warez pártolása is buzdítás, kaptak már ezért itt banánt.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
erre tényleg senki?
-
Ragnar95
félisten
válasz joey04 #63687 üzenetére
Tény,h nem fognak ott szeretni akkor, de most nem erről volt szó
A legtöbb kliensben le tudod korlátozni 0kb-ra a feltöltést, úgy semmit nem tud feltölteni
Amúgy ez igazából mind csak elméleti kérdés, miután maguk a bűnüldöző szervek nyilvánították ki,h őket az egyéni le-/feltöltők nem érdeklik, csak maguk az oldalakPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
törölt tag
király, thx.
-
Ragnar95
félisten
Na ez végre egy innovatív ötlet az Apple-től, ezeket hiányoltam igazán SJ halála óta
Kár,h nem tervezünk az elkövetkezendő 1-2évben új autót venniPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz manchester85 #63699 üzenetére
Ferrariban is elég jól tud ez jönni
Ráadásul jópár autógyártóval megállapodott az Apple.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest