- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
na kali erre tudsz valami okosat? Csak mert ma reggel óta nálam is ez van.
teljes visszaállítást nem csináltam (és nem is fogok) de a többi megvolt.[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
Múlthéten, itt is szó volt róla: Az első jó okos-óra koncepció. Vagy mégsem?
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
SÖ
addikt
Már csak azért sem értem, mert ki kell kapcsolni, igaz 10 000m-ről a zuhanás percekig eltart, vagyis van ideje be bebootólni.
Normál esetben GPS-en kívül ezer egy módja van beazonosítani a pozíciót. Ráadásul, max router lehetett a gépen, ami nem cellára kapcsolódott.
Állítólag kínai műholdak pályáját módosították, hogy elősegítsék a keresést. -
Totheground
addikt
Na, végül megkockaztattam a goldot.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
SÖ
addikt
válasz Totheground #64756 üzenetére
Jó választás! Megy a cseresznyevirág színéhez.
kali
Egyre fejlettebbek a sim kártyák, kb. nyomkövető karperecek. Pár napja regisztráltam a "jófogásra," meg is szólalt a vírusirtó, közepes szintű riasztással. Valami reklámcsomagot pakolt fel a gépre, karanténba tette, de így is jönnek.
[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
válasz Totheground #64756 üzenetére
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Ragnar95
félisten
válasz GALARDO #64753 üzenetére
Szeretem handrast, de most jó nagy hülyeségeket hordott össze.
Kör alakú kijelző elég régóta létezik, ld. Motorola Aura, az akksikérdésre megegoldás pl az aktív kijelző a Moto X-bőlPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
joey04
titán
válasz Ragnar95 #64759 üzenetére
Itt azt mondja Balogh Gábor is, hogy Az óra megvalósításában a szűk keresztmetszet, hogy kerek kijelző nem létezik: ami van, az úgy kerek, hogy lefedik egy részét, így a legolcsóbb megvalósítani.
Az Aura kijelzője sem teljesen kerek. Handras linkje: [link][ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz joey04 #64755 üzenetére
passz, ilyet nem hallottam még, hogy egy szolgáltatós hálózati hiba miatt hal be egy sim kártya, inkább alatta, talán véletlen egybeesés, vagy a fene tudja...
SÖ; én még csak ott tartok, hogy a szolgáltatók "megcímeznek" rá bizonyos infókat, alkalmazásokat...stb.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
joey04
titán
és az a vicc, hogy a net megy hibátlanul, én hívni tudok mindenkit, de engem nem érnek el, az sms sem jön meg. tegnap még hibátlan volt. Ahogy kilövöm az LTE-t minden megy szépen.
Mindenesetre pár napot még várok, aztán ha nem jó, akkor lehet megnézetem velük új kártyával. -
r3dsnake
nagyúr
Wííí! Sikerült kapcsolatba lépnem a veresegyházi medveotthonnál a farkasok gondozójával, és vállalta, hogy csinálhatok róla és a farkasokról egy képriportot a vizsgamunkámhoz a nyár folyamán. Konkrétan bent lehetek majd vele a farkasok között.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz joey04 #64765 üzenetére
lte hálón nincs hívás és sms, olyankor 3g hálóra ugrik le, ebből az irányból kellene megközelíteni a problémát, hogy valamiért nem kapcsol át a telefonod, amikor hívás és sms érkezik.
lezárt képernyőnél nem okés a beérkező hívás és sms, vagy akkor sem, ha épp nyomkodod a telefont?
próbálj ki olyan funkciókat, amik használatakor átkapcsol 3g hálóra, például hálózatválasztás, hívásátirányítás, hívásvárakoztatás, hívószóm küldésének lekérdezése, olyankor látszik a kijelzésen, hogy átkapcsol 3g hálóra?Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
r3dsnake
nagyúr
válasz vadászcsiga #64769 üzenetére
Don't care, nekem ezzel egy álmom fog valóra válni.
-
joey04
titán
azt tudom, hogy lte-en nincs hívás, ez megvan, de pont ez az, hogy át kéne ugrania, de b*szik váltani magától. lezárt képernyőnél sem jelzett.
próbálj ki olyan funkciókat, amik használatakor átkapcsol 3g hálóra, például hálózatválasztás, hívásátirányítás, hívásvárakoztatás, hívószóm küldésének lekérdezése, olyankor látszik a kijelzésen, hogy átkapcsol 3g hálóra?
igen. olyankor átvált, most megnéztem.[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
válasz manchester85 #64771 üzenetére
Emberhez szokott farkasok "szelídek", meg nem egyedül megy be. Én is bemennék, ha lenne rá lehetőségem szívesen.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
törölt tag
na, csak megvan ez az őstag rang is.. jöhet az addikt!
-
legenda
akkor is, ha másik - azonos szolgáltatós - sim kártyával működne?
a másik ilyen problémás esetnél is megoldást jelentett a sim kártya cseréje, így nem kell oda semmi frissítés, hiszen előtte is működött.
inkább tippelnék arra, hogy a tegnapi szolgáltatós hálózati hiba során ledobta a rendszert adott sim kártya regisztrációját, és utána nem megfelelően tette vissza, vagy ilyesmi...[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
nagyúr
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Cyberpunk
félisten
válasz vadászcsiga #64789 üzenetére
Miből gondolod ezt?
-
SÖ
addikt
válasz joey04 #64780 üzenetére
Teljesen mindegy, akkor szolgáltató problémája. A teljes leállás nem véletlen történt. Csak ezt nem tehetik meg, legálisan, csak váratlan hibára hivatkozva. Ugyan olyan tudatos leállás volt - és pont a frissen kiépített LTE miatt - mint mikor a szerverek leállnak kritikus frissítések miatt, amikor újra indul. Megkerülhetetlen.
-
joey04
titán
persze hogy szolgáltatóé, az iphone gebaszoknál is mindig a szolgáltató hibázott hiszen mindig volt droidos "beteg" is (egy eset kivételével), max kevesebb. leállás nem volt, nálam végig volt térerő, sőt a vezetékes net ugyan zavarodott volt, mert böngészni nem tudtam sokszor percekig, de a torrent futott végig, szóval szakadás nem volt.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
válasz vadászcsiga #64793 üzenetére
Az oroszlánok is falkában élnek. És összehangolt vadászstratégiájuk van. Tévedés, ha a macskaféléket, főleg a nagymacskákat buta állatnak tartják.
-
SÖ
addikt
válasz vadászcsiga #64793 üzenetére
Oroszlán is tudatosan vadászik. A kancák cserkészik be, szemelik ki a beteg öreg, vagy fiatal, könnyű prédát a csordából, amíg a fiúk söröznek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest