- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
manchester85
veterán
-
Arcképgyáros
Esetleg valakinek valami más háziállat - hüllő - valami?
-
manchester85
veterán
-
GALARDO
addikt
válasz manchester85 #63209 üzenetére
Kaukázusi?
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Arcképgyáros
Ha hüllő akkor én gabonasiklót szeretnék vagy aligátorteknőst, hátha leharapja valamelyik ujjam.
Még anno cukormókust akartam, annyiracuki.
Aztán lemondtam róla.
[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
válasz -secret- #63206 üzenetére
Nekem volt már papagájom, degum, gekkom. Na meg halaim is voltak...ja meg a tarisznyarákok. Régebben állatbuzi voltam.
manchester85: Igen, ezeket keverem. A lényeg, hogy egy nagy dög.
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
GALARDO
addikt
válasz -secret- #63217 üzenetére
Én kb 10 éve a Vadonban vettem. Pesten, a Podmaniczky utcában van. Ott vettem ezt a harcsámat is.
A képen nem sok látszik belőle, itt egy videó egy másikról.
[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
Most már lesz értelme wp-t venni.
Tim: Éjszaka szökött meg, és reggel vettem észre. Úgy volt kialakítva a szekrény, hogy a terrárium alatt volt, két kis polc. Amikor benéztem az egyikbe, ott feszített. Nem ment messzire, így szerencsére nem lett semmi baja.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz GALARDO #63221 üzenetére
És nem találtad meg egy hét múlva múmiává száradva a hűtőszekrény mögött? Általában valami ilyesmi szokott lenni a megszökött rákok sorsa - egy barátomnál egy folyami rák csinált ilyen öngyilkos mutatványt.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz GALARDO #63223 üzenetére
Anno a barátom sem volt teljesen százas - "meg ne rohadjon!" felkiáltással azonnal műgyantába öntötte a ráktetemet. Kb. úgy nézett ki a végeredmény, mintha borostyánba dermedt volna a rák.
(Hozzáteszem, ez vagy tizenöt éve volt, középiskolában - a srácnak voltak egyéb kattant ötletei is, a döglött aranyhalas hajpántot máig emlegetem, amúgy zseniálisan rajzolt, képzőművész is lett belőle. -> Most nézem, az aranyhalról csinált rajza még meg is van neten.)
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Cyberpunk
félisten
Napizene rég röhögtem így zenén.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
nagyúr
Szüleimnek otthon egy Berni pásztor van, de nem normális az a kutya. Zuhogó esőben kint áll és a száját nyitva az ég felé tartva élvezi, ahogy a szájába esik az eső, meg minusz 20 fokban is a hó tetején ül ás liheg mert az a klíma fekszik neki. Ebből következik, hogy szegény nyáron nagyon szokott szenvedni.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Arcképgyáros
Srácok valakinek van Calvin Klein pénztárcája?
-
Arcképgyáros
Akarok venni egy Calvin Kleint, ami elfogadható árban van még annak a külseje nem tetszik.
Ilyen belsejű 'apró' tartósat akarok, de csak ezt találtam aminek a külső része szvsz ronda.
Sima kőne.
r3dsnake: szekszi :3
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
R3dsnake is bukik a pussycat-ekre, csak nem nem arra, mint a legtöbb férfi.
Black!
Az en szobamat es zokniaimat, vagy r3dsnake pénztárcáját valasztanad?
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
B-L-A-C-K
titán
válasz manchester85 #63241 üzenetére
Hát nagyon necces kérdés... De inkább a szobád, azt a kis cuki kölyökcicás pénztárcát előkapnám melóhelyen, vagy bárhol lenne meglepetés...
Mondjuk az én pénztárcám se megszokott, lehet másoknak meg az nem tetszik, egy barna/vajszínű eredeti krokodilbőr tárca.
[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
SJ "visszatér"!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.