- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Steam Deck
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Androidos tablet topic
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Milyen TV-t vegyek?
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
SÖ
addikt
Hogy kell leállítani? Nincs Start gomb
-
Cyberpunk
félisten
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Malachi
addikt
4,9 az nagy, ajjaj, az nagyon nagy...
gondolom, meg tudnám szokni, de a barátnőm kitérne a hitéből, ő imádja azt, hogy keskeny, nem széles lapát. igaz ötöse van, de a lényeg a szélesség...
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
iPadbol is ket meret van, sztem megtartjak az 4"-t. Remelem.
-
vans?
őstag
Tudom, hogy senki sem lat a jovobe, de szerintetek lesz iPad Air akcio a Black Friday apropojan?
hábm bábm
-
Zjunior
veterán
App Store-t hogy tudok váltani?
Régen volt lennt ikonjelzés.Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Arcképgyáros
Tegnap megkaptam az 5S-t, kocsimnak meg a bal visszapillantóját letörték, balszerencse?!
-
vadászcsiga
félisten
Ja, azt még nem is mondtam milyen jó a G2 optikai! képstabilizátora. Ahogy beélesíti a témát, onnantól a kismértékű ide oda mozgást korrigálja ahogy ezen a vicces videón demonstrálják is
Lizzy a csirke -
GALARDO
addikt
válasz vadászcsiga #51532 üzenetére
Akit érdekelt, már utánanézet....
én nem néztem utána.[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
nofi
addikt
válasz vadászcsiga #51532 üzenetére
Az autofókuszos hiba standard, vagy csak egyes készülékeket érint?
Xbox GT: nozsolt
-
r3dsnake
nagyúr
-
-
madgie
titán
válasz vadászcsiga #51536 üzenetére
Erről jut eszembe, nekem van nagy szenzoros gépem, fix, fényerővel objektívekkel, aztán kényelmi szempontból vettem mellé egy kicsi, hordozható csúcskompaktot (Pana LX7), oszt mégis az i5-öt nyomogatom 80%-ban, ha fotózni/videózni kell
Pedig az LX7 is tud 120 fps-t videóban. Lehet a kettő helyett egy 5S kéne?
[ Szerkesztve ]
-
b4zsi-
őstag
Szerintetek iPad mini 32 GB-os, januárig garanciás makulátlan megérne 70 000 Ft-ot + 4000 Ft útiköltséget?
-
Arcképgyáros
Szerintetek egy bontatlan earpodot mennyiért lehet elpasszolni?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz madgie #51537 üzenetére
Én i4S-nél lepődtem meg azon, hogy tök sötét szobában, ha vakuzok, milyen természetes fényű képek születnek. Az i4-em ilyen helyzetben fehér fátyolos fakó szar volt, bár ez a fehér hátlap miatt is lehet. A pano-t még nem próbáltam, de ma majd az árkád tetejéről meglesem milyen. A burst mode-ot sajnálom kicsit, hogy kimaradt.
-secret-: Olcsóé', nekem.
[ Szerkesztve ]
-
nofi
addikt
válasz vadászcsiga #51536 üzenetére
Szerintem is jó képeket lő, egyedül ezt az autófokuszos problémát nem tudtam hova tenni, de ezek szerint néha előjön mint a pl. az iPhone lilás fénye.
Nem vagyok benne biztos, de talán egyes fényviszonyoknál, vagy egyes felületeknél nem tudja eldönteni mire is zoomoljon, ezért folytonosan változtatja a fókuszpontot. Autofocus breathing jelenségnek nevezik ahogy láttam.Xbox GT: nozsolt
-
Arcképgyáros
Annyira szép ez a Silver 5S, hogy nem tudom levenni róla a szemem, és én hülye még
feketétszürkét akartam.[ Szerkesztve ]
-
Malachi
addikt
válasz vadászcsiga #51547 üzenetére
állsz a pénztárnál a SPAR-ban, a telefonod össze van kötve a bankszámláddal, telefont odatartod az NFC olvasó elé, csippan egyet, okézol, és fizettél. mint az újabb bankkártyáknál a fizetés.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz madgie #51545 üzenetére
Köszi, mindenképp meglesem. Valamint vissza kéne dúrnom a fórumot, hogy mi volt az a múltkori fotós app amit mondtál. Ha esetleg tudod melyikről van szó, akkor megköszönném, ha beírnád újra. Tuti felvettem appshopperre, de nem tudom már melyik volt.
Malachi: tényleg nem rossz, ráadásul az illesztések sem látszanak. Mondjuk zavar, hogy csak horizontálisan illeszt, és nincs lehetőség esetleg 2-3 "soros" panoráma készítésére, nagylátószögként.
-secret-: Engem amúgy tényleg érdekelne az Earpods.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest