- Autós kamerák
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz manchester85 #52648 üzenetére
ááá, ez a felvétel még akkor készült, amikor cica lecserélte az oppót és iphone tulaj lett, muksókám pedig megtudta!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
vadászcsiga
félisten
-
nagyúr
válasz vadászcsiga #52653 üzenetére
Király, egy pont a g2-nek
-
vadászcsiga
félisten
válasz icecave #52654 üzenetére
Azért egy távirányítót nem helyettesít, egyrészt mert kényelmetlen a fogása hiszen azok direkt keskenyre vannak formázva, másrészt meg nem akkora fokban adja a jelet mint a tv sajátja amit lehet akár a mennyezetre is irányítani akkor is kapcsol.
GALARDO
Ez igaz, pl amikor az istennek sem tudjuk hova raktuk a távirányítót. Néha úgy érzem rakhatnának bele fütyülésre csipogó elektronikát
Mondjuk én wifin vezérlem a Smart Remote widgetjével.[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
válasz vadászcsiga #52657 üzenetére
De azért néha jól jön.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
nagyúr
válasz vadászcsiga #52657 üzenetére
Pusztán arra kell, hogy a kikapcsoló gomb már csak jóformán kalapáccsal megy, így csak azt az egy gombot helyettesítenénk vele (bár lehet ha szétszedem, akkor meg tudom tisztítani, de eddig minden sony tv, amink volt, ez a gomb krepált be rajta).
-
nagyúr
válasz vadászcsiga #52661 üzenetére
Megtaláltam, de ez mit tud?
-
nagyúr
válasz vadászcsiga #52663 üzenetére
Hát azt lehet,de a mi sony crt-nket tuti nem Viszont amíg ki nem purcan, én nem veszek lapos tv-t az is biztos.
-
GALARDO
addikt
válasz vadászcsiga #52663 üzenetére
Képcsöves televiziónál, ez hasznos. Amúgy az ilyen wifisekkel az a bajom, hogy nem tudom bekapcsolni vele, a tv-t.
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
madgie
titán
Bohóckodtok itt a tepsikkel, Logi Harmony távirányítónak, míg panelban raktunk, külön activity-t csináltam nyárra: hazaérek, egy gomb és megy a tévé, erősítő (adott bemenetre állítva), médialejátszó és a klíma
-
B-L-A-C-K
titán
Pénteken kaptam egy kemény számlát, nem tudom hogy fizetem be...:/
-
B-L-A-C-K
titán
válasz vadászcsiga #52669 üzenetére
Vajon ha nem fizetem be a csekketa postán, jön majd a felszólítás hogy nem fizettem be a semmit?
-
SÖ
addikt
válasz B-L-A-C-K #52668 üzenetére
Hajrá rezsicsökkentés Szívesen kisegítelek.
icecave
Ezt nem mondod komolyan. Még ha nem is nézitek azt a Tisza televízíót, többet spórolsz a villanyszámlán egy LCD-vel. Egy csöves tv 2-300W az LCD max 80W 81cm-ig. Én a napokban állítottam be a szomszéd 3DB csöves TV-jét, hogy minden csatorna a helyén legyen, de vért izzadtam. Na ők is azt mondták, hogy segítsek választani, milyen "lapos tévét" érdemes venni. Van rá 60k-juk, mert art az újságban olvasták hogy annyiba kerül.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Hope was the right choice, and it always will be.
-
-
vadászcsiga
félisten
válasz manchester85 #52682 üzenetére
Elfogytak az érveid mi?
-
GALARDO
addikt
Igaza van, sznob vagy.
-
szentkuti11
addikt
Azt hiszem nem sokáig lesz barátság
Az a kedvencem, mikor az egyik Apple felhasználó sznobozza a másik Apple felhasználót.
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz vadászcsiga #52683 üzenetére
Nem akartam sokat írni, mert akkor nem fér ki a lényegi faszság a screenshotra. dehogy fogytak, azok sose fogynak el. Az a baj hogy olyan bődületes hülyeségeket beszél, hogy ebben tabortol függetlenül mindenki egyetért. A droid-iOS viták ugye általában nem erről szólnak, a lényeges hardver es fejlődés fontosságaban mindkét tábor egyetért.
szentkuti11
Ah, nem vagyok egy sértődős típus, inkább mások szoktak ram megsértődni. A disznóvágós friends with benefits csaj is "kidobott", hiába mentegetőztem. Mondjuk nem különösebben izgat, a teltebb, ráadásul falusi viselkedésű csajok nekem nem az eseteim. Mindig az volt az érzésem, hogy egy háziasszonnyal vagyok egy ágyban. Nem kell bombázónak lennie, csak legyen csinos, es cuki vagy nőies. Igazi falusi büszkeséggel távozott. Szánalmas. Amit en az életben elviseltem/elviselek, azok után más mar felvagta volna az összes erét, en viszont képes vagyok mosolyogva túllépni a fájdalmakon. Aki vérig sertodik aprosagokon, az olyan embert semmibe nem nézem.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
B-L-A-C-K
titán
Van kocsija? Ha igen mondjad neki adja el, és vegyen helyette egy trabantot mert az is elviszi A-ból B-be ilyen alapon.
-
Cyberpunk
félisten
-
SÖ
addikt
jöhet még..
-
whitezo88
nagyúr
rakja egymás mellé a kettőt... sikítva hajítja el a 3gs-t...
ja és a kamerája is gyenge (a sebességéről nem is beszélve)
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
válasz szentkuti11 #52692 üzenetére
Hát ja elég hamar lejön általában, hogy értelmetlen a vita. Elég szokott pár mondat is lenni.
Hope was the right choice, and it always will be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Interactive Brokers társalgó
- Autós kamerák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- Házimozi haladó szinten
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest