-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
r3dsnake
nagyúr
Useful Siri: KÉP
Viszont képtelen volt megérteni, hogy Call me Danton. Mindig Dental-nak akart elnevezni. Átírtam manuálisan, úgy meg hülyén ejtette ki a picsa. Pasihangon legalább normálisan mondja.
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
válasz Cyberpunk #51349 üzenetére
Nem elég dinamikus az Oppo-n Nexuson pörög. Nem véletlen írtam hogy gyorsabban kezeli a multitaskot mint az i4 és ezért rohadt gyorsan lehet vele dolgozni. Pl. Dokumentum szerkesztés - mailból, névjegyekből, galériából betallózott anyagok - mentés, és már nézhetem is az exploreren. 4-5 app amivel egyszerre dolgozok.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Itt meg sokkal jobb a copy-paste. De ha csak egyiket tudod kezelni egyszerre, akkor mi értelme van a valós multitaskingnak egy mobilon? Ha a szifon sem töltöget, meg zárogat be dolgokat? Jó nyilván lehetne előidézni 1GB RAM, az 1GB.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
máyköl
veterán
Most, hogy így vadászcsiga írta, hogy sokáig el nem tudta volna képzelni, hogy eladja majd az iPhoneját valaha, eszembe jutott a régi nagy táborunk:
Plus44, Galardo, vadászcsiga, joey20, Malachi, icecave...
Mekkora csapat volt ez egy 2 éve...
Mára meg hányunknak a csapatból már nem iPhoneja van, pedig úgy küzdöttünk a droidosok ellen mintha küldetésünk lett volna.
Mostanra meg a csapat nagy része teljesen kicserélődött. Hmm, fura. -
Xero
nagyúr
válasz máyköl #51356 üzenetére
Én csak azt nem értem, hogy csak nekem buzerálja a csőrömet az elsődleges telefon teljes platformváltás körüli macerája? Nyilván nekem több eszközöm Apple, de más is elszórt gondolom nem kevés pénzt a store-ban. Ezt még másodlagos készüléken csak-csak elfogadom, de az elsőn legyen ott minden (doksi kezelés, multimédia, navi, játékok). Ez azért nem kis tétel, és ha belekalkuláljuk egy készülék árába, az elég jelentőset dob rajta.
Na mindegy, én maradok iOS-en, mert vagyok olyan begyöpösödött, hogy megszoktam, működik, minek variáljak rajta?
-
SÖ
addikt
válasz Zjunior #51358 üzenetére
Jogos, de nekem csak az volt összehasonlítási alapként. Meg előtte egy 3GS, tehát a rendszert nagyjából ismertem. Nehéz megítélni melyik a jobb mert mind a két tábornak más számít. Viszont annyira feljött a droid műszaki szinten, hogy ár/érték arányban nem nehéz dönteni, már aki ezt is figyelembe veszi.
-
SÖ
addikt
Mért most nem az?
Csak a másik oldalonAzért hányszor mondtuk hogy a következő iPhone lesz a nagy dobás, és az évek csak szálltak, a készülékek elavultak, és mindenki váltásra kényszerült. Ha majd megint jön egy olyan modell, mint a 3GS, ami akkoriban hihetetlen vékonynak számított, vagy az i4 ami a mai napig a legszebb telefon, akkor vissza váltunk. Ez nem vallási alapon működik.
-
-
SÖ
addikt
Ez feliratozva jobb lett volna. [link]
-
nord_
veterán
válasz Ragnar95 #51363 üzenetére
Ragnar, Xero
Giga +1!Többszáz eurót elköltöttem az iTunesban, tökéletesen belaktam az iPhone-t, még egyszer nem akarom elkövetni azt a hibát, mint amikor a 3G-t - én hülye - lecseréltem egy időre.
Kis méretű Android nincs jobb, mint az iPhone 4, péklapátot meg nem akarok venni - ha normális nagyságú kijelző kell, ott az iPad; mindennapi hurcibáláshoz pedig bőven elég az iPhone.
(Meg már kinőttem abból a korból, amikor egy telefontól várom, hogy izgalmat hozzon az életembe. )Bennem mindig az a kérdés merül föl, hogy aki vált, az vajon miért teszi? Mert ahogy olvasgatom, senkinek se az a baja, hogy kicsi az iPhone kijelzője, vagy az, hogy nem tud widgeteket tologatni, képet küldeni bluetoothon keresztül.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
Handrasnak jól megy:
-
nagyúr
válasz DanielK #51376 üzenetére
Én a dec. 21-et várom, úgy hajítom el a wacom-ot meg az egeret, mint a p*csa Nem azért mert nem szeretem a melóm, hanem mert érzem,hogy kell a pihenés. Épp győzködöm magam,hogy ki kellene próbálni egy G2-t vagy egy nexus 5-öt, akár i5 elcserélésével, csak ne mtudom, kihúzok-e valamelyikkel is egy évet, mire jön új iPhone, vagy 2 hét múlva vissza akarom csinálni az egészet... persze, az régen volt, sokan mondják, akik váltottak,hogy mostmár nem olyan nagy a különbség, mint régen.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
r3dsnake
nagyúr
Egyetértek, fogalmam sincs miért jó ez a platform-váltogatás. Pláne, hogy én is többezret kifizettem már appokra, kiegészítőkre, ott van a szépen rendberakott iTunes könyvtár, iCloudon ott van a backup, stb. Szerintem még adott androidos márkán belül sem lehet olyan gördülékenyen váltani, mint itt. Meglett az i4S, bejelentkeztem, egy óra múlva minden ott volt, ahol eddig, mentésekkel együtt. Komolytalannak tartom az összes többi platformot, pl. ilyen dolgok miatt is.
Amúgy i4S-nek annyira szexi a rezgőmotorja. Az i4-em egy villanyborotva hangjával ért fel.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz r3dsnake #51380 üzenetére
"szexi a rezgőmotorja"
Na, hála a jó Istennek még nem jutottam el oda,hogy egy gépre/alkatrészre mondjam azt, hogy szexi...
Szerintem szerezz egy nőt (vagy fiút, mittudom én), jót fog tenni
szerk.: Tudom én azt, csak kell a piszkálódás na
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
Úgy látszik nem vagyok egyedül azzal a nézettel, hogy miért nem kell tabletbe iPad, v. droid. [link]
-
vadászcsiga
félisten
Na várjunk ez itt nem a templomos lovagok rendje, vagy a szabadkőművesség. Vigyázz ezzel mert bennemaradsz. Amúgy az ipademet én sem cserélem le, azt továbbra is zseniális találmánynak tartom, szerencsére azt nem baszkurálja annyira agresszívan az Apple, azon amíg élek 6.1 marad.
Nord
Valamit rosszul csináltál mert nekem is van egy csomó pénzes appom de saját zsebemböl keveset fizettem. Legtöbbje jatekpenz, vagy ajándék giftcard.
Nekem konkrétan a cég, Jobs utáni filozófiájával lett bajom, nem szimpatikus ez az agresszív marketing. A 2 év leteltével mindenképpen váltani akartam, i5 nem jött be, reméltem hogy a következő már kedvemre való lesz, nemhogy az nem lett de majdnem 2x annyi lett az ára ugyanazzal a csomaggal mint amivel a 4S-t vettem anno, valószínűleg arerzekeny vagyok. Azt sem komálom hogy a wifi chip szándékos tonkretételével rakenyszeritenek a cserére. En halistennek megúsztam, de bármelyik verzióval bekovetkezhetett volna, ahogy jött is hetente egy két user ezzel a problémával. Maci fszát.Az egyéniség is elveszett már a szifonokbol, boldog boldogtalannak ez van. Régen ezzel baromi jól safarkodott a cég, sok pénzük volt úgy is, most a mottó, sok pénznél jobb a több.
Lényeg a lényeg, ne legyetek ennyire vaskalaposak, a droidot már másképp kell nézni mint a froyo idején. Minden meg van ami ios-ben volt, a droid szabadságával megspekelve.
-
madgie
titán
válasz vadászcsiga #51386 üzenetére
"Minden meg van ami ios-ben volt"
Ezt továbbra is erősen kétlem.
-
DanielK
addikt
Ne az apple -t hibáztasd a szolgáltatói árak miatt. Függetlenük "csak" 10e Ft a különbség. Ha ezt vesszük nem sok, rááadásul ez is csak azért van, mert más a valutánk.
Minden másban lehet van igazság. Egyébként az ökoszisztéma miatt már nem cserélnék, illetve ragnar95 által említett backup miatt. Sajnos droidon nincs olyan, ahol ennyire mindent le lehet menteni és ilyen egyszerűen visszatenni. Valamint az activation lock is vonzó számomra.
Na meg a rengeteg app, amit megvettem.Amúgy nem vagyok ios fan, csak nekem kézre áll. Ugyanúgy, ahogy a droid, már a win 8.1 is jó lett.
Bár már értem, hogy miért java alapra ültették a droidot. Így egy virtuális gépet futtatnak a kernel felett, ami mindenhol "ugyanaz". Natívan nehezen lehetne futtatni ennyi eszközön. -
Xero
nagyúr
Azért FMA nem olyan régen létezik, legalábbis nálam maximum két éve.
Előtte is költöttem már bőséggel. Elég csak a Navigon-t nézni, ami önmagában egy 20-as és IAP-el is vettem ezt-azt hozzá. -
madgie
titán
válasz vadászcsiga #51388 üzenetére
Két gyors példa: in-app-audio, (illetve csak normális zenélős app-ok), gyári iCloud-szerű backup.
icecave: telefonszámok nekem is évek óta a gugliban vannak, mondjuk egy hónapja pont áthoztam őket iCloud-ba (de vissza is vihetőek).
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz vadászcsiga #51388 üzenetére
Hogy vitted át az adataid a telefonra? Gondolok itt telefonszámokra, stb-re.
-
Xero
nagyúr
Az ok, hogy megmarad ezzel nincs is gond, de ha váltok, akkor nyilván ezekre a másik platformon is szükségem van. Szerintem ha azt mondom, hogy az én platform váltásomat alaphangon 25-35e Ft-al megtolná csak az App-ek pótlása, akkor még óvatos voltam.
Ezen felül nekem még ott van pár dockolási lehetőség, ami mondjuk a Lightning bevetésével pont semmissé vált, és talán ezért is fogom még kissé vissza a 4S-5S váltást.
-
Gergőke88
addikt
válasz icecave #51379 üzenetére
Erre van egy egyszeru megoldas.
Megrendeled a T-tol a G2-t dominoval. Hasznalod 8 napig, és ha nem jon be akkor visszakuldod, és igy pénzt sem buksz, maradhatsz az i5-nél. Én is így jártam el, és végül a G2 visszament és maradt az iPhone.
(Anyaghasználat szempontjából a G2....
Telefonszámokat gmailen át tudod szinkronizalni a 2 eszkoz kozott.[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz vadászcsiga #51395 üzenetére
De ha ez a kényelmes nekem, akkor miért ne?
Autóban, szobai hifin könnyedén dokkolok, a gépeimmel szépen kommunikál, minden szükséges dolgom megvan iOS-re és OS X-re. Pontosan ezért sem érzem a szükségét a váltásnak.Második telefonnak én is beszerzek egy N5-t, mert kíváncsi vagyok, de ott nincs szükségem mindenre, így nem is gond, ha hiányzik ez-az.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs