- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorcsi
veterán
válasz Norbi. #187400 üzenetére
Marketen rakerdeztem egy xs-re, mert nem irta ki az akksi %-ot.
Ezt irta :"új akku van benne. Xs felett már nem ír %ot csere után, csak külső szoftverrel. 100%"
Jol erzem, h kamu, nem gyari aksit kapott ?XR-rol nem hallottam valami jókat, ezt el is engedtem
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Norbi.
őstag
válasz lorcsi #187401 üzenetére
Jól érzed, gyári akkuval ki kell írja a százalékot, csere után is.
Nincs baj az Xr-el, nekem is sokáig volt, de ha egy árban van az Xs-el, akkor nincs létjogosultsága szerintem. Megjelenéskor olcsóbb volt egy százassal, akkor jó vételnek számított, de most nem annyira az ilyen 90-100ért.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz lorcsi #187399 üzenetére
Fiatalabb és jobb állapotú készülék.
Xr-nek annyi a létjogosultsága ,hogy jobb akkumlátor és nagyobb kijelző (utóbbi személyre szabott mennyire szeretik).
Sima 11-is még jobb ami sokkal jobb cpu és kamerában fényévekkel.
Xs-t én a megjelenése napján is kihagytam ,nem volt nagy dobás szinte semmiben ,11 / 11pro volt a jelentős ugrás.X-sem volt nagy dobás ,viszont ott volt az első kinézet változás teli kijelzővel ,őt azért vettem meg magamnak.
[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
13 pro /pro max-ok itt aprón jóval drágábbak a bolti árnál 1 év garanciával…
Olyan ez a hardverapró mint a türelmi zóna ,televan alvilági figurákkal. 😂 -
őstag
válasz TechN7ne #187417 üzenetére
Farkaspókkal már én is találkoztam, kültéren azért az barátságosabb méretű, ez ahhoz képest egy godzilla...
Amikor egyszer a párnám mögött az ágy támláján találtam valami fekete, szőrös, nagy nyolclábút (lehet az is farkaspók volt), utána szétbontottam a szobát, hogy nincs-e több, és még hónapokkal később is mindig benéztem a párna alá/mögé, hátha. (A pók egyébként túlélte a találkozást, igaz egy órába telt, mire kiköltöztettem, és kellett utána némi pálesz.)
Meg pár éve mászott egy cselőpók a házam falán... valahogy eltévedt, vagy nem tudom. Na ezután lett minden ablakon tökéletesen záró szúnyogháló.
Egyebekben semmilyen növénytől/állattól/embertől nem félek, de a pókok valahogy kívül esnek a komfortzónánom... kivéve a kaszáspókok... ők jó arcok.Icewolf || kósza ||
-
r3dsnake
nagyúr
Fhu ez az S4 watch rohadtjó az S1 után. Szokatlan, hogy bármit nyitok meg, egyből ott van.
-
-
ittakary
nagyúr
válasz r3dsnake #187420 üzenetére
jó cucc, a mai napig ugyanolyan fürge, mint az S5/6/7 - ha nem cseréltem volna ingyen aprós deallel egy S5re akkor a mai napig használnám
pár napja iStyleban én is szemeztem kicsit a 45össel, de ilyen hamar még nem tettem túl magam Apple terméken - ez a növelt kijelzőméret papíron jól hangzik (valami +20%ot mondtak?) de valójában alig látszik és alig számít
[ Szerkesztve ]
-
Gergőke88
addikt
Behuztam a 12 prot, de sztem nem veszem at.
ha jól nézem akkor 330 körül mehet is apróra.
ki mit zsákolt?[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
válasz tothjozsi96 #187444 üzenetére
-
ittakary
nagyúr
válasz tothjozsi96 #187444 üzenetére
na veled mi lett? megmaradt a csalás rendelésed?
-
tothjozsi96
addikt
válasz ittakary #187446 üzenetére
Hát. A mosógépet 22:58-kor, TV-t 22:59-kor és az ágyat 23:00-kor rendeltem. Az ágyat törölték, a fiókomban nincs a rendelések között, viszont a többi rendelés eddig még megvan. Kíváncsi vagyok nagyon.
Az ágyról nem kaptam semmi értesítést hogy törölve lett, viszont a fiókomban nincs a megrendelt termékek között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs