- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Dell notebook topic
- Steam Deck
- Hisense LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
whited
addikt
Sziasztok
Új teló vételén gondolkodom és az lenne a kérdésem, aki már használt XR-t és 8+ -t is az mit gondol, mivel közel azonos az ára, melyik ajánlottabb vétel inkább és miért ?Köszönöm
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
agabe
addikt
válasz Zjunior #173089 üzenetére
Ahh....a reszletek nem hoznak lazba, es ugy raadasul nehezebben adhato el amikor mar nem kell.
whited:
Annyi pluszt tudnek a 8+ javara felhozni, hogy portre kep valamivel jobb a ket kamera es a zoom kamera perspektivaja miatt, de minden mas szempontbol XR a jobb (kep es video minosegben is).[ Szerkesztve ]
-
-
Maxxy10
addikt
Apple.uk oldalon ha most rendeled elő Októbert ír a kiszállításra...
-
madgie
titán
válasz r3dsnake #173107 üzenetére
Úgy lehet elviselni, hogy egy deka reklámot nem látok, nincs About You arckaparóan agresszív kampány meg hasonlók.
Úgy, hogy végre dual SIM-em van, a másodikon ingyenes, korlátlan 4G mobilnettel (DIGI).
Úgy, hogy normálisan működik a kamera, nem f@szkodnak azzal, hogy nincs választható blende (szimuláció), mert akkor ki venné meg az egy évvel újabb telefont (X-es b@szakodás ugye).
Úgy, hogy eleve a kamera kevés fényben bucira veri az ájfont. Nagyon. Talán majd most az újak, háromszor ennyiért ugye. Köszi. -
r3dsnake
nagyúr
Egyik se ér annyit, hogy közben utáljam használni.
-
agabe
addikt
válasz Maxxy10 #173106 üzenetére
2-3 het ? Na aki nem regisztralt az elejen, vagy most nem birja kivarni az vegye meg nepperektol.
Emellett meg amazonrol rendelve ott is hamarabb megkapja barki.
Ugyanez van itthon is. Apple.hu benazik, es gondolom a resellerek is fognak mikozben telekomtol es medimaktol gond nelkul be lehet szerezni az elsok kozott.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz agabe #173110 üzenetére
Hát igen, bár olvastam a Note 10-es mizériát, végül mégis SES-ben rendeltem elő egy Galaxy Watch Active 2-t, azt írták, megjelenés napján, 20-án átvehetem a hozzá járó előrendelési ajándékkal. Kíváncsi leszek.
Jahh, a "mizéria" az volt, hogy csomóan SES-ben rendelték elő,hogy biztos legyen, erre nem mindenki kapta meg a megjelenés napján, holott máshol, Edigi, MM, stb-nél nem volt semmi gond.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
madgie
titán
válasz r3dsnake #173109 üzenetére
Mit lehet utálni ezen? Ez egy telefon, nem egy kutya, vagy feleség
Használati tárgy, amíg nem csinál valami ordas hülyeséget, addig nincs baj. Ha majd két utcával odébb mutatja a GPS jelet, vagy állandóan beakad a Google Play Services, akkor én is megorrolok rá, de addig úgy vagyok vele, hogy csinálja, amit kell oszt csók. -
SÖ
addikt
válasz r3dsnake #173107 üzenetére
Igen az ios régen jó volt sokkal jobb mint most. Pl ilyen hibái egy droidos telefonomnak sem volt;
1. akkor is ébreszt ha nem kéne
2. elnémult a telefon hangszóró, újra kellett inditani
3. híváskor nem csenget csak rezget, settingsben a hangerő csúszkát kellett megmozdítani
Gépelésnél ha egy “á”-t akarok akkor a felugró buborékból kell kiválasztanom aminek az első betűje az “a”. Ez mekkora hülyeség de minden nyelven. Csak hogy értsd, droidon elég hosszabban megnyomni. A predikiv szövegbevitel az összes rendszer közül a legrosszabb. Csak 1 előnye maradt az iphonnak hogy még mindig simábban fut.[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
Azert akadnak most jonak szamito iphone 11 hirdetesek is:
Ennyiert sem vennek, de azert aki ugyis meg akarja venni surgosen es emiatt nem erdekli az 1ev gari annak jo:iPhone 11 (pro, max) előrendelés!
Átvétel: 2019.09.20. (Péntek) este Bp belváros vagy másnap reggel több vidéki városban előre egyeztetve is lehetőség nyílik.
Tipus Tárhely Ár Apple.hu ár
iPhone 11 64Gb 265.000.- 290.000.-
iPhone 11 128Gb 285.000.- 310.000.-
iPhone 11 256Gb 320.000.- 350.000.-
iPh 11 Pro 64Gb 370.000.- 400.000.-
iPh 11 Pro 256Gb 420.000.- 460.000.-
iPh 11 Pro 512Gb 488.000.- 538.000.-
i11 Pro Max 64Gb 405.000.- 440.000.-
i11 Pro Max 256Gb 455.000.- 500.000.-
i11 Pro Max 512Gb 515.000.- 578.000.-[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
Neztetek mar megint sikerult nehezebb telefont gyartani? Xs Max Pro majd negyed kilo.
Legalabb ebben elen jarunk. (Origo cikk) -
agabe
addikt
válasz Cyberpunk #173117 üzenetére
Mi a jo ar ?
Par honapja volt egy 215ezerert ... 2percig Sajna en is csak orakkal kesobb lattam.
Most meg 250 (talan 240) alatt nem akarjak nagyon adni ami jo is, nem is szolgaltatos es meg garis egy darabig.
Nem tudom mi lesz az ara kesobb, de ebben a honapban max kifogni lehet egyet-egyet talan 230 korul amit azert adnak el mert 11 pro maxot vesznek helyette.[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz Gsx-rr #173129 üzenetére
6,9 mm volt az i6, 7,1 mm a 6S emlékeim szerint. Ha azt a 0,2 mm-t nem mondják lehet észre sem veszed annyira hangyaf*sznyi különbség volt.
Én sosem foglalkoztam az ilyenekkel. Kijött az új teló vettem is meg, aztán most, hogy könnyebb vagy nehezebb az nem nagyon érdekelt. Sőt a specifikációk sem nagyon, csak az kb. hogy az újabbat használhatom nem sok felárért.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
-
TechN7ne
nagyúr
Én már nem leszek pancser ,hogy 5 kiloért telefont vegyek ,27 colos 6 magos mostani iMac et kapok érte ,100x inkább azt veszek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- Ukrajnai háború
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Dell notebook topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest