-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergőke88
addikt
Eddig sose használtam mibandet de ennyi pénzért ez tényleg jó dolog. (Miband4-t vettem tegnap).
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
-
Gsx-rr
veterán
válasz radi8tor #172456 üzenetére
Persze kepben vagyok, most olvastam ,hogy Nemeteknel van ra allami tamogatas es tobb ceg alakit at pl Francia autokat.
8000 euro abbol 3 at- ad az allam.
Az megint a masik kerdes,hogy menniyre gazdasagos mert egy ilyen foleg francia, Twingo, Peugeot 108 muszkilag egy elavult auto amik jobb lenne ha mar a bontoban kotnenek ki.Ez elektromos biztos ,bent a muszerek is at voltak varialva
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Elkezdi "karcos". Lehet megrágta a kutya inkább.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
SÖ
addikt
“Nyugalmi állapotban egy átlagos felnőtt ember egy perc alatt 330 mg oxigént vesz fel, teszi ezt percenként 12–16 lélegzetvétellel, vagyis egy lélegzetvétel 20–30 mg oxigént juttat a szervezetbe.“
Hmmm bakker normál hét/percet lélegzek, lehet eldobom a cigit.
Masik topikba megy a eü/okosóra funkció vesézés és rákerestem a veroxygén szintre. -
szekra
addikt
Pacal, sör bekészitve tűzijátékra?
-
Sukta 95
aktív tag
Amikor éjfélkor fejezed be a lakásfelújítást aznapra és a törmelék lehordása közben megszúrod magad jó mélyen egy a zsákból kiálló csavarral. Felbecsülhetetlen érzés. Ennél már csak az jobb, amikor a balesetin vársz a tetanuszodra.
[ Szerkesztve ]
www.maon.hu Online marketing. Neked.
-
B-L-A-C-K
titán
Megvettem, gyári hibás volt a motor kábel, utána meg aki meg akarta csinálni át akart b@szni, lényeg alkatrészre várok bele, 1 hónap még mire megjön. Amúgy 67-nél leszabályoz azaz ennyi a plafon, hatótávban meg mivel nem használtam sokat így nem tudom, de 1 nap mentem vele 60km-t nem kímélve.
-
Sukta 95
aktív tag
válasz icecave #172468 üzenetére
koszi skacok!
Nem voltak itthon a szomszedok, alattunk meg nem lakik semmi, este 8-tol mar csak a takaritas ment.
ittakary: Mi meg a konyha kivetelevel mindent felujitunk most. Konyhat meg tavasszal. Bar egyelore meg csak lebontottunk mindent, falat levajtuk, stb. Jovoheten jon a felujitas resze.
www.maon.hu Online marketing. Neked.
-
SÖ
addikt
válasz madgie #172475 üzenetére
Nyilván nem jársz Pesten . Itt minden sarkon félre van hányva egy e-roller. Nem ritka hogy ketten is lógnak rajta. Sőt a busz sávban is láttam már. 25-30-al mehet.
Nem leszabályoz hanem annyit tud. Nem mindegy hogy 250-350W-os motor hajtja vagy 1-1,5 KW-os. Sőt abból is kettő. Black rollerébe legalább 1000W-os a motor
jomondomteso
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
-
SÖ
addikt
válasz madgie #172481 üzenetére
Valóban lejtőn a Fiesta is megy 200-at mert indokolja az erős motor.
Mikor névleges sebességről beszélünk, azt síkúton önerőből elért sebességet értjük. Amiről te beszélsz az egy biztonsági funkció lehet ahol a gyártó álltál meghatározott biztonságos sebesség felett a vezérlés ellenáramot kapcsol a motorra, vagyis motorfék. Rendesen meríti az akksit. Leszabályzás teljesen más. Ott pl egy 36V-os motorra az inverter csak 30V-ot enged.
A többire meg csak annyit, hogy kilóg a kapanyél a szádból.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Ez az én rollerem, de nem én mentem akkor vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs