- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Dell notebook topic
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- ASUS notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- RAID
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Valaki dobjon fel légyszíves shotot, hogy milyen a lockscreen Spotify lejátszás alatt ios 13-al! Valamint ha a lockscreenen rányomok az album borítóra kinagyítja?
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
nagyúr
válasz XFishboneHUN #173554 üzenetére
Köszi, gondolom dark módban ez is sötétre vált.
-
nagyúr
válasz Gergőke88 #173557 üzenetére
Nézegetem az XS maxokat, igen. Tök újat nem akarok (mármint típust), mert annyi pénzt nem akarok kiadni.
Már most tisztában vagyok vele, mi fog hiányozni, meg abban is,hogy miben lesz jobb. Ezt kell mérlegelni, hogy az én szokásaimhoz mérten megéri-e.Igazából most is teljesen meg vagyok elégedve, csak "unom". 13 hónapja ugyanaz a telefon/oprendszer, nálam egy abszolut rekord, kb. 5-6 hónap volt jellemző eddig egy készülékkel. Logikusan most iOS-nek kell jönnie, hogy egy év múlva elegem legyen a kis hülye dolgaiból, és menjek droidra. Aztán fordítva
[ Szerkesztve ]
-
Gergőke88
addikt
Hajrá, azok egész jó árakon mennek.
-
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
válasz tothjozsi96 #173577 üzenetére
Akkor szpészgréj. Mindegy értetted a lényeget.
-
SÖ
addikt
válasz ittakary #173571 üzenetére
Ez teljesen úgy hangzik mint az iPhone a droidhoz képest túl van árazza sztereotípia.
Miert kerül a hifi százezreknek a high end milliónkba? Mert paramétereiben icipicit jobb és ez a kevés “jobb” magas költséggel jár.
pl antenna gate miatt összedobtak egy rádiófrekvenciássüketszobát 100 millióból akkor amikor a többiek a fedél alá rejtették az antennát és nem a fém keretbe.
Az ár pont azt tükrözi hogy nem jönnek ki félkész megoldásokkal így a felárban benne van hogy az iPhone 11 pro rendelkezik a legjobb mobilos kamerával.
Nekem pl a Samsung, Huawei megoldásai azért nem tetszenek mert vannak a valóságtól. Mikor olyan részletek is látszanak amiket szemmel már nem is látszik, azaz hamis. Ezek a kamerák inkább vadász távcsőre emlékeztetnek. Iphonon nem és mégis megmaradnak azok a részletek amik még szemmel is látszik. Ergo más az iPhone éjszakai képe minden más mobilképhez képest. Többek között ezt kell megfizetni.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Lastpass-t használ valaki? Jól működik az "in app autofill"? Régebben ez kész kínlódás volt, mert Apple a saját keychain-jét erőltette.
-
SÖ
addikt
13.1.2
-
törölt tag
Pár hónapja megvettem az iStyle-ban az iPad Air 3-at 190-ert. Most vettem egy S5 watchot, es lattam, hogy a 2017-es pro akcios 220-ert.. Azt tudom, hogy az Air-omban erosebb a proci, de gondolom ez egyaltalan nem erzekelheto.. ami viszont igen, hogy a Pro 120 hz kepfrissitessel erheto el. Ami alapvetoen nem fajna, hiszen kb. csak bongeszesre hasznalom az iPadet, viszont gondolkodtam most egy Apple Pencilen, csak hobbi firkalasra, es youtuben latom, hogy mennyivel is jobb, hézagmentes a Pro a 120 hz miatt. Igy el is ment a kedvem a penciltol..
Masrol is lemaradok az Air-el? Utana olvastam, de talan a kepfrissites csak.. nem nagyon vagyok benne az iPad temaba, most, hogy akcios a Pro nem is lenne kerdes, hogy melyik iPad, de anno a nagyobb kulonbozetet nem erte volna meg szerintem egy basic usernek.[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
válasz r3dsnake #173595 üzenetére
az új teli kijelzős Pro még mindig nagyon drága, még használtan is, annyit én nem használom hogy megérje
a régebbi Pro (10,5) már használtan is nagyon jó áron van 120hz kijelzős, (130k wifi) és inkább ezt venném, mint egy Air3at (190k újonnan) vagy egy csóró iPadet (10,2" @ 135k újonnan)ha mindenképpen újonnan kell akkor 190k-ért megkapod iStyle-ban a wifis 10,5" pro-t és 220ért a 4Gset.
-
nagyúr
Na voltam megtapperolni az iPhoneokat. Xr/11 kávája élőben nem annyira vészes mint képeken/videóban. Persze nem azt mondom hogy király - főleg note 9 után- de bőven viselhető. Most el is gondolkodtam, hogy xsmax vagy 11... és ha esetleg 11 akkor mar miert nem "csak" XR.
Ami érdekes, autó brightness kapcsolót nem tálaltam csak a dark módra... kivették vagy máshol van?
Tap to wake az xr/11ben is van ?Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Politika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Dell notebook topic
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Linux kezdőknek
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest