- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Androidos fejegységek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Apple notebookok
- Samsung LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
tl-x
őstag
Szerintetek érdemes várni az uj Iphone ra? Mikor várható? egyébként nekem jó lenne a 2g is ha lehetne kapni újat!
-
RenegadeC2
aktív tag
válasz rolcsibácsi #6296 üzenetére
Nem tudom miért nem kaptok levelet... Engem speciel érdekel, mert én fizetek is az AppStore-ban. Igaz van kártyakontroll szolgáltatásom, de azért szeretem ha a vásárlás az Apple részéről is meg van erősítve.
Na visszakerestem, mert már el is felejtettem. De hisz az már majdnem három hónapja volt! Ott egy "minitesztet" írtál felhasználói elménybeszámolóval fűszerezve, ami jó hosszúra nyúlt, ezért írtam neked hogy inkább egy blogba illett volna bele, mintsem egy hozzászólásba. Csak egy konstruktív javaslat volt, nem tudtam hogy így a szívedre vetted, hogy még most is emlékszel rá.
https://copy.com?r=wQUd20
-
tl-x
őstag
válasz Csabee. #6303 üzenetére
Nekem nagyon tetszik az Iphone, volt 3G-m de eladtam mert hülyét kaptam a fekete hátlaptól ( vigyázni akartam rá de pont a tokoktól karcolódott meg )! 3g ki volt rajta kapcsolva GPS-em van! Nekem jó lenne egy 2G is ha újat tudnék venni, mert annak jobb a hátlapja. Az újat meg pont a ház kialakítása és újdonságai miatt várom. De lehet nem várok és veszek egy 16Gb-os fehéret a T-mobilnál!
[ Szerkesztve ]
-
majom2
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
El kell hogy keserítselek, magyarok nem vehetnek részt a nyereményjátékban.
Néha nem árt elolvasni a szabályzatot.“All nothings are not equal.”
-
linkoln001
tag
a kérdésem hogyaz iphone 3g-be van-e offline mód?
és hogyan birom megállapítani hgoy egy iphone nem 3g-és hanem csak 2g-és?http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?sfor_all=&sfor_exac=&sfor_some=&sfor_none=&suser=linkoln001&sival=&sctyid=&scmpid=&swanna=
-
Ulkesh
őstag
válasz linkoln001 #6313 üzenetére
" 3g-be van-e offline mód?"
Ha az Airplane-mode-ra gondolsz, akkor igen.
"hogyan birom megállapítani hgoy egy iphone nem 3g-és hanem csak 2g-és? "
Ránézésre
A 3G műanyag, a 2G alu burkolatú."a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman
-
linkoln001
tag
válasz linkoln001 #6315 üzenetére
és az lehet hogy egy iphone AT&T-és és még vodafonos is?
és hogyan lehet egy 2g-és iphonera magyar szoftot tenni?http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?sfor_all=&sfor_exac=&sfor_some=&sfor_none=&suser=linkoln001&sival=&sctyid=&scmpid=&swanna=
-
válasz linkoln001 #6316 üzenetére
"és az lehet hogy egy iphone AT&T-és és még vodafonos is? "
Nem, tekintve, hogy az iPhone 2G-t csak az AT&T forgalmazta
Viszont függetleníteni lehet."és hogyan lehet egy 2g-és iphonera magyar szoftot tenni?"
Ugyanúgy, mint az összes többi iKütyüre: jailbreak, és felrakni a magyarítást a szifon.com-ról.“All nothings are not equal.”
-
ede006
csendes tag
sziasztok!
segítséget kérnék. lényeg a lényeg tegnap készítettem nagyon sok képet a telefonnal és azt szeretném megcsinálni h ne egy mappában legyen minden kép hanem valahogy új mappát létre tudjak hozni és a tegnapi képeket abba áttenni persze ezt is a telefonon belül. illetve ez már nem ide kapcsolódik de nem tudja valaki, hogy hogyan lehet tömegesen elforgatni az ezzel a készülékkel készített képeket , hogy a gépen is élvezhető legyen?
ha már volt ez a téma srry, megköszönném ha valaki privibe vagy akár itt is tudna segíteni. -
RenegadeC2
aktív tag
Átrakod gépre a képeket. Amikor csatlakoztatod a telefont, a windows automatikusan felajánlja, ha mégsem, a Sajátgép-ben megtalálod a telót.
Miután felmásoltad pl. a Mai_Képek mappába, azon belül mappákba rendezed a képeid. Ha kész, megnyitod iTunes-t, kattintasz a telódra, a Photos fülön kiválasztod azt a mappát (példámnál maradva a Mai_Képek mappát) amibe az elrendezett képeid raktad, és szinkronizálsz.https://copy.com?r=wQUd20
-
linkoln001
tag
szia!
bocs a lámaságomértz, de valaki belinkelné nekem a magyar szoftot iphone 2g-re a szifon.comrol
ja meg hogyan kellene jailbrakelni![ Szerkesztve ]
http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?sfor_all=&sfor_exac=&sfor_some=&sfor_none=&suser=linkoln001&sival=&sctyid=&scmpid=&swanna=
-
C^^
őstag
válasz linkoln001 #6320 üzenetére
"valaki belinkelné nekem a magyar szoftot iphone 2g-re a szifon.comrol"
Előre magyarított szoftver nincs. 2G esetén a gyári, Apple által kiadott legfrissebb szoftverre kell frissítened iTunes-szal (ez jelenleg a 2.2.1). Ezek után tudod Jailbreakelni+Függetleníteni+Aktiválni QuickPWN-nal, akár Windows, akár OSX alatt.
Ezek után a Cydiában felveszed forrásként a http://stable.szifon.com-ot, és feltelepíted a Magyar UI lokalizáció csomagot.[ Szerkesztve ]
-
knbs
senior tag
Hello!
Van egy iphone 2g-s telom mar joideje, 2.2-s szoft, hollandiaban hasznalom es egy ideje meggjelent egy karika a halozati szolgaltato neve melett, eddig soha nem volt ilyen mar marhareg megvan a telom... mivel nem nagyon nezegettem kezikonyvet most megneztem neten, ez a GPRS jele,de nalam a roaming ki van kapcsolva,nehogy veletlenul ranyomjak emailre aztan levegyen peznt ert, ugy is gepnel vagyok tobbnyire.
Ha valaki tudja ez miert most, miert ilyen random modon ugrott elo azt megkoszonnem?A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá
-
C^^
őstag
Passz, hogy miért ugrott elő hirtelen... Nem voltál olyan helyen, ahol nem volt EDGE, csak GPRS lefedettség? Vagy mostmár állandóan a "karikát" mutatja? A mobilszolgáltatódnál nincs is engedélyezve az EDGE?
Egyébként ezt az oldalt nyisd meg a telefonon, és válaszd a Disable Data (Fake APN) menüpontot. Ez átírja az APN beállításokat FAKE adatokra, így nem fog tudni fellépni az internetre.
(Ezt magadtól is beállíthatod, ha elérhető a Settings/General/Network/Cellular Data Network.)[ Szerkesztve ]
-
knbs
senior tag
Ezt erdeekes modon egy teljes kikapcsolas ujrainditas utan kezdte el, eddig talan 2x volt kik apcsolva a telefonom, es legutobbi utan valahogy elokerult a karika, a lakhelyem azota is ugyanaz, nem valtozott semmi, elotte nem volt ilyen, furcsa...
Elerheto nalam a cellular, mit kell beirjak, most bahallt a gepemen a wifi szoval nem vagyok net kozelbe a teloval, megkoszonnem ha lerinad miit irjak be az apn beallitasokhoz vagy eleg valami kamut beirni?A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá
-
(Darkwood)
őstag
Ave!
Adott egy IPhone3G: Csak azért nincs hálózat, mert letiltották a telefont, vagy lehet más gondja is? T-mobile-nál nem mondják el, hogy le van-e tiltva, mert mi már kéz alól vettük! Akitől vettük azt mondja, hogy csak tévedés lehet, mert ő fizeti. Sajnos most nem tudok odamenni, hogy bizonyítsa be, hogy fizeti, mert 180Km-re lakik tőlem! Most mi a teendő? Vigyük be a T-mobile-hoz mégegyszer, hogy rossz a Phone és akkor muszáj lesz nekik megmondani, hogy mi a probléma!?
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
Ulkesh
őstag
Nem kell idegeskedned, a karika azt jelenti, hogy a szolgáltatódnál elérhető a GPRS, vagy Edge szolgáltatás. Ha a készüléked ezt használná, akkor nem karika, hanem pont látszódna.
Ha át is írod az APN-t a karika akkor is maradni fog."a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman
-
thomyerk
tag
hello!
lehetséges, hogy nemsokára iphone tulaj leszek, lenne két kérdésem, vagy talán 3 is:
1. mondjul napi 1-2 óra wifis netezéssel meddig bírja a feltöltött teló? ill. ha nem nagyon csinálok vele semmit, csak mongyuk írok pár smst, amúgy pihen akkor meddig bírja? van valami energiatakarékos üzemmódja?
2. a jailbreakelés mennyire "biztonságos" a garancia szempontjából? gyakran csinálják, vagy tönkrevágja teljesen a készüléket néha? és ha mondjuk nem tudom teljesen kitörölni a telóból szervíz előtt akkor mit mondanak, ill. van e "maszek" megbízható szervíz?
köszönöm -
adise
őstag
válasz (Darkwood) #6326 üzenetére
settings-carrierben kerestetsz a telefonnal hálozatot és látja mind3at, de nem tud hozzá csatlakozni akkor bizony le van tiltva
-
knbs
senior tag
Sajnos kell, mert hiaba tiltom le a settingsbe a data roamingot tovabbra is felmegy safarival es megnezi a leveleimet is Nem vag foldhoz az a par eurocent,de ha gep elott ulok akkor nem koltok ra inkabb.
[ Szerkesztve ]
A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá
-
Ulkesh
őstag
Ha jailbreak-elt a készüléked, akkor telepítsd a BossPrefs-t, vagy SBSettings-et és kapcsold ki az Edge-t, ezután egyrészt picit nő a készülék készenléti ideje, másrészt nem fog sehova sem felkapcsolódni.
"a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman
-
tl-x
őstag
Info az új Iphoneról [link]
-
samgar
őstag
udv! Tudja valaki melyik source-t kell a cydiahoz adni, hogy letolthessem a summerboard-ot?
Oppo Find X5 PRO
-
linkoln001
tag
válasz RenegadeC2 #6339 üzenetére
mit lehet csinálni az iphonommal ha nem független. (AT&T függő)
és rádobtam egy 2.2.1-es szoftot és nem birom aktiválni, mert nincs turbosimem se per pill. szerdáig.
megkell várnom a szerdát?:Shttp://hardverapro.hu/aprok/keres.php?sfor_all=&sfor_exac=&sfor_some=&sfor_none=&suser=linkoln001&sival=&sctyid=&scmpid=&swanna=
-
C^^
őstag
válasz linkoln001 #6340 üzenetére
QuickPWN-nal tudod függetleníteni, aktiválni, jailbreakelni. 2G-hez felesleges TurboSIM.
macikos:
-
C^^
őstag
válasz linkoln001 #6342 üzenetére
Töltsd le a QuickPWN-t (cikk alján találsz linket), indítsd el, csináld végig a varázslót, és mindent megcsinál neked.
-
RenegadeC2
aktív tag
válasz linkoln001 #6344 üzenetére
Itt egy leírás, képekkel. Gond nem lehet, pofonegyszerű
https://copy.com?r=wQUd20
-
DroneZ^
őstag
Valaki nemtudja, hogy 3G-n 3.0FW-vel van-e már yellowsnow, avagy függetlenítés?
én semmit nem találtam a dologról[ Szerkesztve ]
“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
DroneZ^
őstag
ja értem
1-2 honlap ugy állitja be, mintha már rég létezne azthittem csak én vagyok lemaradva mert kicsit hanyagolom a telóm mostanság...Még 1 kérdés: Valakinek működik már a GPS offline térképpel? mindenki mondogatta ezt az xGPS-t de nekem sehogy sem működik
“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
linkoln001
tag
letöltöttem a QuickPwn-t és a telepités elinditásakor ez az ablak jelenik meg: az alkalmazás inicializálása nem megfelelő(0xc0000135). az alkalmazás befejezéséhez kattintson az OK gombra. rákattintok. és ennyi
teendők??http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?sfor_all=&sfor_exac=&sfor_some=&sfor_none=&suser=linkoln001&sival=&sctyid=&scmpid=&swanna=
Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Horgász topik
- Androidos fejegységek
- DIGI kábel TV
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Ukrajnai háború
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózati / IP kamera
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest