- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Fujifilm X
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
FefeeX
veterán
válasz Csabee. #15494 üzenetére
Yourtube az ingyenes? Csak mert nekem iwoopie van, de a legtöbb számot betölteni sem tudja (viszont ingyenes)
A térképet énis nézegettem, letöltsem-e...Akkor én is ajánlanék pár dolgot. Játékot eddig a 0,79 eurósok közül vettem csak, de:
- Medieval : szerintem nagyon jó kis nyilazós játék, egész sokat el lehet vele ökörködni, munkahelyi budigémnek tökéletes
- Moron test: az értékelései vegyesek, de szerintem óriási, ahogy az egyszerű kérdésekkel be tud szivatni a program, tegnap bnőmnek volt egy 2 órás elfoglaltsága
- Bailout wars: nálam ez az első, a bankárverő program, sokadszorra játszva kezdek rájönni egy csomó dologra, egy tesztben is ajánlották, én is csak ajánlani tudomIngyenes:
- Sentinel: megjelent a második rész, tower defense játék, így az első rész ingyenessé vált (bár azt írták, csak 10 napig, szóval érdemes sietni), elég jó móka, főleg ingyen...
- Paper toss: az ember nem is hinné, hogy ekkora baromságokkal is mennyi időt el lehet tolni Ingyenes szintén, a papírgalacsint kell bedobni a kukába, közben nehezítésként fúj egy ventillátor
- Catcha mouse: ez mekkora egy csaló program De egész jó szórakozás, mondjuk egy órára, elsőre, ujrajátszani már annyira nem érdekes
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest