- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tibee86
nagyúr
8.1.2-nél is csak úgy megy a JB, ha iTunes-restore-val került fel?
-
pana0017
senior tag
Sziasztok. 5S-hez melyik a legolcsóbb Lightning kábel, amelyet nyugodtan ajánlanátok?
-
-
tekoteko
tag
válasz Bitpalace #97909 üzenetére
Még lesz 4S De már nem sokáig.. akkor jönnek majd az i5ök helyette..
(#97913) Bitpalace : Nem fognak javítani.. ha elfogy a 4S, mivel már nem gyártják, nem fognak elzavarni... kénytelenek 5öt adni.
Mellesleg igen, i5-el nekem se voltak jó tapasztalataim a 4S után... de sztem embere válogatja.Halkan megsúgom hogy a Nokia a t-mobilos lumia800ak helyett független 930at oszt - Sikerült is 2-t vennem ami még garis volt és kicseréltetni Van helyük a családban...
[ Szerkesztve ]
ETC.... i6plus 128Gb, galaxy tab S 10.5 .
-
Bitpalace
senior tag
válasz tekoteko #97912 üzenetére
Szóval ha jól értem, kapnék helyette egy i5-t? (Most ezt csak tételezzük fel, ha ameddig csak tudom kihúzom a garanciát. Júniusban vettem, és ez számomra nem akkor nagy hiba, ha jövő júniusig kibírná, jó lenne )
Bár nem hiszem hogy sima 5-el jól járnék, mert 5S-hez képest nagyon szidják..
üdv!
[ Szerkesztve ]
-
tekoteko
tag
válasz Tibee86 #97915 üzenetére
Juniusig garis neki.. nem hiszem hogy addig lesz még 4S .
(#97917) Bitpalace : ha ténylegesen rossz, kicserélteted most is, meg esetleg akkor is, biztosan lesz vmi gondja
(#97918) bigdady : elég belső helyről mondták hogy a 4S-ek fogyóban, és nincs messze h 5 lesz helyette..
[ Szerkesztve ]
ETC.... i6plus 128Gb, galaxy tab S 10.5 .
-
Bitpalace
senior tag
Majd kiderül mi lesz hogy lesz Addig is élvezem egyediségét a telefonomnak
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Bitpalace #97909 üzenetére
Nekem nincs a 8.1.2-vel különösebb gondom, pl. hívásbug az enyémen, és a feleségemén sincs. Amúgy swiftkey billentyűzetet használok, és azt nem lehet telepíteni ios 7-re.
Annyi, hogy a mozgás csökkentése , és az átlátszóság csökkentése be van kapcsolva mindkettőnknek.
ios 7-el soha nem használtam, első használat előtt frissítettem ios 8.1.1-re. Lehet jobb volt, nem tudom, nincs tapasztalatom vele. (múlt hónap 18.-án vettem meg őket) -
megema
őstag
Sziasztok!
Tudnátok dokkolót ajánlani, ami 5s-hez és 6-hoz is biztosan jó? Régóta szeretnék már egyet venni, de nem akarok modellváltás esetén dokkolót is cserélni, így a gyári nem jó.
Ha rászánom magam, hogy ismét visszaküldjem az 5s-t, lehet meg fogom mondani, hogy eljátszhatjuk ezt még egy párszor, de jobban járnak, ha inkább 6-ost küldenek. Bár az nem tetszik annyira, de talán nem lenne ennyire problémás...
-
megema
őstag
válasz Tibee86 #97926 üzenetére
Gyakorlatilag rosszabb, mint az előző. Lásd az off részt. A félkörök akkor látszódnak főleg, ha valami színes dolgot húzok vízszintesen (pl. Szókirakó app menüjénél).
Őszintén szólva jobban örülnék, ha egy hibátlan kijelzős 5s-t kapnék végre, de ez nem akar nekik összejönni. Az 5. csere után kissé pipa vagyok már... Kár volt elkezdeni cseréltetni, mert az eredeti készüléknek nem volt gond a kijelzőjével. Csak az objektívvédő volt belülről karcos, meg a szokásos gomb zörgés.
[ Szerkesztve ]
-
-
RockHaRD
addikt
Eladnám az asszony 4S-ét. Szerintetek mi a reális ár érte, amivel meghirdethetem? Független 16 gb-os 4S. Doboza, meg minden megvan, elől-hátul fólia volt rajta 0 perces kora óta, csak a bumper le-fel vétele miatt van a kereten némi kopás. (így kaptam) Van hozzá egy kinyithatós fehér bőrtok, meg egy sima átlátszó szilikon-műanyag kombós tok.
62ért vettem kb 3 hónapja. 55 az reális ár szerintetek? Nem bánnám ha elmenne a következő 3-4 napban.Nem hirdetni szeretném itt, csak tényleg informálódom, ha rossz a topik, szóljatok nyugodtan.
-
catroot
veterán
Másnál is tetű lassú az iCloud letöltés?
Leszednék pár videómat, de elég röhej a letöltési sebesség.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
d@minator
addikt
válasz radi8tor #97931 üzenetére
Úgy bizony. :-) De már a hetes is megváltás a nyolchoz képest. Én nagyon bánom, hogy nem bírtam magammal és feltettem. Persze a felhasználói visszajelzések nem voltak reálisak aminek az lehet az oka, hogy egy elszemetesedett 7-et frissítettek és ez után a 8 esetleg gyorsabbnak tűnt. A lag a legnagyobb problémám. A hívásbug a kisebb. Egyébként használható a 8.1.2 de a hetessel köszönő viszonyba sincsen 4S-en. A hívásbugról írtam bug reportot az Apple-nak.
-
oliwire
őstag
Miképp lehetne filmeket tenni egy i5-re? Már hozzáadtam a mappát az iTunes könyvtárába, de alig párat vett fel belőle. Ötlet?
-
DaTika
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem volna (amit már lehet, hogy millióan feltettek előttem), hogy lehet-e függetleníteni az Iphonet (vagy akár bármely más telefont). Hivatalos megoldásra gondolok, szerződés felbontás nélkül (magyarul az előfizetést megtartanám, de más szolgáltatónál használnám a telefont). Lehetőleg úgy, hogy ne kelljen kifizetni a telefon árát, mert akkor már inkább megveszem függetlenül. Találtam többféle oldalt, ahol azt állítják x összegért cserébe apple adatbázisban átírják, de elég szkeptikus vagyok. Lehet erről tudni valamit, esetleg van valami megbízható, akik nem aránytalan összegért végzik?
Üdv, dati
-
kajmika0510
tag
Sziasztok! Tetszik hogy az apple maps-ban 3d budapest. Nagyon szép, és látványos. Azt nem tudom, hogyan lehet beállítani , hogy fizetős utak elkerülése úgy mint a többi gps-ben is be lehet. Tudja esetleg vki hogyan kell?
-
hugeboy
tag
Sziasztok!
Az normális dolog, más is tapasztalja, hogy iPhone 5s esetén híváskor a felvevő gomb megnyomása után még 1 másodpercig csörög a telefon? iOS 8.1.2 van a telefonon.
Válaszotokat előre is köszönöm.
-
legenda
válasz DaTika #97942 üzenetére
szia,
lehet, de hivatalosan csak a szolgáltatón keresztül történhet, ahol a készülék vásárolva lett, minden más megoldás illegális, így ezen fórumon sem kitárgyalható.
a fizetendő összeg szolgáltató és vásárlási konstrukció függvénye, illetve ha még adott hűség a kapcsolódó előfizetésen, akkor vagy nem csinálják meg, vagy pedig csak kötbér ellenében.hugeboy; szia, nem, nem normális és sajnos nem csak 5s esetén adott, hanem sok más iphone típusnál is - de nem mindenki tapasztalja minden firmware verzió alatt -, jellemzően ios 8 óta, jelezve lett már az apple irányába is, csak javítják egyszer.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Ragnar95
félisten
-
TigerCat
nagyúr
válasz oliwire #97949 üzenetére
.mp4 formátumba kell konvertálni és jó lesz. Azt a telefonra is rá tudod húzni. Windows-ra ez elég jó, egyszerű és gyors: Freemake Video Converter
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest