Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TBMC

    addikt

    Sziasztok!

    Segitsegeteket szeretnem kerni! Visszavittuk muterom telojat december kozepen iphone 4 16gb tmobile, garancias volt december vegeig. Oktobertol oly hibakat produkalt (ios 6mellett) akku miatt neha kikapcsolt, eldobalta a wifit, es nem akart erzekelni mikor hivtak az embert nem lehett felvenni a keszuleket. Es ezen kivul millio mas esetben volt hogy nem erzekelt.

    Nos a mai napon kaptunk ertesitest, hogy mehetunk a csere keszulelert ( kb vagy 10iphonet vittem mar vissza gariba tmob, mindig gond nelkul csereltek) bementunk erte a szervizbe s meglepodve alltunk ott, visszakaptuk u.azt a telefont , csak ratettek a barmok az ios 7et (pedig koztudott hogy a 4 haldoklik tole) - raadasul a foliat is leszedtek rola elorol hatulrol a barmok (invisible shield) mondvan, hogy azert nem erzekelt. - mondom hatlapon keresztul is lehet hasznalni a toich screent? .. Vicc.

    Nagy nehezen eljottunk, es haza fele mar produkalta is a problemat.

    Ily esetben mit lehet tenni? Valaki tudna segiteni? Vigyem vissza ismetelten es huzzam bele a fejebe ha azzal takarozik hogy mar nem garancias?

    - elore is koszi a valaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák