Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • manchester85

    addikt

    válasz csokimikulas #50116 üzenetére

    "Az a réteg (és itt nem derogálóan értem) amelyik ilyen telefont szeretne, nagy ívből sz.rik az ujjlenyomatolvasóra, meg a hiperszuper mozgásérzékelőre, meg az A7-es processzorra"

    Na, nekik nincs szükségük egy 200 ezres telefonra. :U

    "Nagyon sokan visszasírták anno a 3GS formáját. Ízlések és pofonok. Ezt használja ki most az Apple."

    Nem, az Apple azt használja ki, hogy sokan képesek egy vagyont kifizetni csak azért, hogy legyen egy zöld hátlapos telefonjuk. És ugye, ha védeni akarja a hátlapot, akkor kell majd rá egy tok, és ugrott az egész. :U

    Azért ne felejtsük el, hogy az 5 jelenleg az apple csúcs telefonja (amíg nem jön ki az új a boltokba), és az 5C mégis csak azzal a tudással rendelkezik.

    Ezt nem felejtettük el. De azt se felejtsük el, hogy az Apple úgy néz ki, hogy az elegáns, prémiumkategóriás dizájnt még 1 éves hardverrel se hajlandó olcsóbban adni. Ahelyett, hogy progresszív módon tovább fejlesztenének, inkább visszafele fejlesztenek, hogy elvegyék a választás lehetőségét a vásárlóktól a tavalyi modellre vonatkozóan.

    "És én speciel örülök, hogy ad választást az embereknek, nem mindenki ugyanazzal az egy darab iphone-al fog rohangálni."

    Miért, a 4S meg az 5 ugyanaz? előrefelé kell fejleszteni, nem visszafelé, és akkor senki nem rohangál ugyanazzal az egy darab iPhone-nal. Vagy ha olcsóbb szegmens felé fejlesztenek, akkor az legyen is olcsóbb. 400-450 dollár lett volna a korrekt. Ez így visszafejlődés. Érdekes mód a tőzsde is így látja, csak itt nem képesek ezt megérteni az emberek. Évekig azon élvezkedett mindenki, hogy az Apple milyen elegáns, letisztult, prémium anyagminőséggel ellátott telefonokat ad ki. Erre most itt vannak ezek a színes műanyagok, rendhagyó módon az iPhone 5 helyett, és senki nem érti, mi ezzel a gond. Az a gond, hogy nem a bruttó 600 dolláros ligában a helye. :U Ha nem így lenne, akkor az előzetes képek alapján senki nem olcsó iPhone-ra számított volna. Érdekes mód azonban kivétel nélkül mindenkinek az olcsóbb kategória jut eszébe a telefonra ránézve. :U

    i6 Silver

Új hozzászólás Aktív témák