Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Shyciii

    veterán

    válasz lugosi #294438 üzenetére

    de nem elérhetőek vagy elégtelenek iphone-on, akkor ez egy logikus helyzet váltani egy másik platformra.

    Őőő miért is logikus? Egyrészt megpróbálhat élni nélküle, másrészt más egyéb kényelmi funkció használata arra billentheti a mérleget, hogy azért összességében mégis jobb használni, harmadszorra az adott gyártó implementálja a hiányzó funkciót. Lásd az én esetemben a dual sim-es probléma. Ha minden probléma miatt dobnánk az adott rendszert, az lenne inkább a hülyeség. Ha én így élném az életem, akkor pl hogyan dolgoznék az informatikában? De az egész életünk arról szól, hogy a problémákat megpróbáljuk megoldani, és nem menekülni elfele.

    Amúgy kösz, de éppen arra gondoltam, ami veled volt a napokban. Leírtad, hogy egy megosztott albumból nincs 1-2 kattintásos megoldás a képen böngészőben való letöltésére, erre kaptál rá választ, hogy de van, talán éppen 2 kattintás volt, erre beírtad, hogy tehát akkor nincs rá megoldás.

    Kicsit rosszul idéztél. Egy a gépből böngészőből elérés ctrl+9a -s megoldással működik, erre írtam is, hogy mea culpa ez valóban fasza, de az eredeti probléma az volt, hogy androidos rendszer alól letölteni a képeket. Ott nyomkodhatod a ctrl+a-t vagy az egeret. Sehogy se jön ki a 2 tappos módszer. Viszont azt is leírtam, hogy ha safari-s icloudosban csinálok megosztást és annak a linkje kerül ki akár androidos rendszerből megnyitva, akkor lőn már nem a megszokott icloudos képmegnyitás jelenik meg mint tavasszal, hanem van azonnali összes kép letöltés. És hozzá is tettem, hogy így akkor számomra már értelmét vesztette a google photos és drive használata, úgyhogy nem lehet mondani, hogy ha találok megoldást, akkor azt nem jelzem. De persze ezt már nem veszed észre vagy nem olvasod, ugye a szelektív olvasás ;)

Új hozzászólás Aktív témák