Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fritz Teufel

    addikt

    válasz Shyciii #288155 üzenetére

    Leginkább nem az emberek fognak átállni 5G-re, mint az írtam korábban. Nem arra van kitalálva. Nem megyek bele, leírtam, te meg tudsz olvasni.

    Arra van kitalálva, hogy nagy mennyiségű adatot nagyságrendekkel több eszközön akadásmentesen, jobb válaszidővel mozgasson.
    Az, hogy te nem tapasztalsz csodát, az akkor lenne csoda, ha tapasztalnál. Egyrészt, nekem a mobilodra nem fogják ráengedni a teljes teljesítményt, mert nincs rá szükség. Nem megyek bele, hogy miért nem tapasztalsz csodát, mert így is sok az infó. Legyen elég, hogy amikor a csajokat nézed, arra a 4G is elég.
    Ez az autók egymás közötti kommunikációját hivatott kiszolgálni majd valamikor, hogy a fridzsidered új pizzát rendeljen ha kivetted az uccsót, hogy a Watch-od azonnal mutassa hogy esik az eső amikor éppen már eláztál, hogy a streaming zökkenő mentes legyen akár a cicás-kutyis tulajoknak is amikor az állatot a tévé elé ültetik sétáltatás helyett, hogy a vidéki kórházban a szívműtétet meg lehessen csinálni egy roboteszközzel mondjuk Sydney-ből, hogy a Teslákban a COD 8K-n fusson stb.
    Nem az iPhone-odra van kitalálva. Az csak csepp a tengerben. De jól jön, ha mondjuk az egész 50GB-s iCloud-od lefrissül pár perc alatt.

    [ Szerkesztve ]

    Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2

Új hozzászólás Aktív témák