-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirály69
őstag
Új vagyok az apple érában.....
A telefonomon a tárcához hozzáadtam a Revolut kártyát és az működik rendesen.
Ma szerettem volna hozzáadni az OTP-s webkártyámat, de az írja az adatok ellenőrzésekor, hogy ez a bank nem támogatott.
Én vagyok béna, mert rákeresve az OTP támogatott bank, vagy nem jól tudom?
Mit csinálok rosszul?Szerver Hosting Debrecenben
-
veterán
válasz sirály69 #282101 üzenetére
Otp támogatott,de csak rendes fizikai Mastercard/Visa kártyát tudsz hozzáadni.
A webes virtuális kártya arra való amire a neve is utal.Netes fizetésekhez,az Apple Pay pedig rendes terminálos NFC fizetésre is használható,amire a webes kártya viszont nem.[ Szerkesztve ]
-
pigatt
őstag
Sziasztok!
Milyen sűrűn érdemes újraindítani az iPhone-okat? Azt vettem észre, hogy kb. 1 hét után már előfordulnak hülyeségek. Például a mai az volt, hogy a Safari nem töltötte be az index.hu-t, restart és már megy is.
i9 / 4080 / 32"
-
senior tag
-
veterán
válasz sirály69 #282109 üzenetére
Szifonnál ne félj a kártya beregisztrálásától.
Amikor fizetsz vele egy egyszerhasználatos tokent állít elő a rendszer,maga a pos terminál a boltban sosem látja a mögötte lévő kártyát.Minden tranzakcióhoz új tokent generál,így nulla esély van arra hogy visszaéljenek vele,nem fér hozzá senki a kártyaadataidhoz.
Netes vásárlásnál (ahol van Apple Pay fizetési lehetőség) ugyanez. -
gippazoid
senior tag
válasz sirály69 #282109 üzenetére
Ez ilyen módon nem működik. Csak valós bakkártyát tudsz "digitalizálni". Virtuálisat nem. Azt netbankon vagy app-on kersztül lehet kontrollálni. Banktól függően vagy a megfelelő összeget mozgatod át a virtuális kártyához tartozó külön számlára, vagy az alapértelmezett 1 Ft-os vásárlási limitet tudod állítani egy adott időtartamra magasabb összegre. Vagy biztos van még más megoldás is, én ezeket ismerem.
Gippazoid Novelties Inc.
-
fahrii
őstag
Egy szűz appleid-val szeretnék üzembe helyezni egy iphone 5-t. Valamilyen módon még megoldható alkalmazások letöltése a telefonra?
Láttam egy olyan megoldást, hogy az appleid-val be kell lépni egy kompatibilis készüléken, letölteni a szükséges alkalmazást és ezt követően már korábbi nem támogatott készülékeken is letölthető az utolsó kompatibilis verzió. Ez még működik? -
Micsurin
nagyúr
[link] akkor ez eMag eMag volt ugye?(36 hóval) És nem piactéri csoda.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz szevassag #282121 üzenetére
Körülbelül nekem is ez a meglátásom. Valahogyan jobban bánik az akkumulátorral mint a Samsung készülékek. Persze csodák nincsenek és a fizikát nem lehet megerőszakolni. Ha sokat használom, akkor előbb lemerül ez is
[ Szerkesztve ]
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
g@bo
nagyúr
Urak,
meglévő Mini 12 cseréje 13 ra ésszerű döntés? (+150e..)
-
Grendo
újonc
Sziasztok! Érdekelne , hogy ha valaki az izmosabb játékokkal is szeret játszani ( Genshin Impact, Diablo Immortal) mennyire melegszik az IPhone 14 pro max? Mert azért a 12 pro max egy idő után le csökkenti a fényerőt.
Mostanban váltanék a 14 pro maxra, de ha ott sincs jelentősebb változás hűtés terén lehet kihagyom. Ha valakinek van ezzel tapasztalata örülnék ha megosztaná velem! 🥰[ Szerkesztve ]
-
Gardaai
senior tag
válasz Grendo #282126 üzenetére
Nem személyes tapasztalat, de innen-onnan hallani, hogy sokkal jobb lett. Amíg autóba navinak használva, napsütésben nyáron folyamatosan túlmelegedtek a korábbi (13 Pro Max is) modellek, a 14 Pro Max-nál sokkal jobb a helyzet. Szinte nincs ilyen vagy nagyon ritkán van. Pár ismerős elmondása alapján, illetve (sokan nem szeretik) ApplePie YT csatornán ez volt az egyik kiemelt különbség az előző szériákhoz képest.
Egyébként azt nem lehet elvárni egy 1cm vastag "erőműtől", hogy 20 fokos legyen több óra gaming után.
Ha ez zavar, vegyél rá Magsafe ventis hűtőt vagy esetleg egy portable konzolt amire erre van kitalálva.↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
Meghivott
addikt
13 pro 128 vs 14 pro 256 viszonylatban nagyon agyalok azon, hogy megéri-e a +120.000-t. Elolvastam a főbb különbségeket, de így is nehéz döntés. Rutinos iphone használóknak mi a véleménye? Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Buckey
őstag
válasz Meghivott #282129 üzenetére
Nekem csak sima 13 van, de bőven elég a 128-as is, úgyis minden megy fel a NAS-ra. Onnan meg elérem, ha van térerő/WIFI.
Szerintem abból a 120 ezer Ft pluszból lehet venni egy [alap NAS-t] meg egy [HDD-t] , és nagyobb lesz a tárhelyed, mint 256Gb.
Szerintem. -
Joachim21
őstag
Legújabb hírek szerint marad a 15 sima és plus, valamint lesz 15 pro és pro max és ezeknek a tetejébe hozza az Apple az Ultrát brutál áremeléssel. WoW Közben meg Kínában árat csökkent már mert úgy bezuhantak az eladások).
[ Szerkesztve ]
Aki kérdez az hülye, de aki nem kérdez az is marad.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz Joachim21 #282131 üzenetére
Kizárt az 5 modell.
Két variáció van:
Alap, Pro, ProMax, Ultra vagy Alap, Plus, Pro, Ultra. De inkább a második. Nem lenne érte egy ProMaxnak meg Ultrának egymás mellett, amikor a ProMax a Pro csak nagyobb kijelzővel.Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Fritz Teufel
addikt
Az Ultra az idén nem fog jönni, ezt tegnap lett belengetve. Marad a Pro Max csúcsnak.
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
xhege
veterán
Amit eddig én olvastam az alapján 2024-ben jön leghamarabb az Ultra és a Pro Max helyét fogja átvenni. (és valóban brutál drága lesz )
-
Micsurin
nagyúr
Tekintve nem lesz több mini csak kitolod a garit és + tárhely + ois ha más nem. Én is most léptem meg.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
3L1T3
addikt
Gyermekem több ízben is hozzájárult, hogy a 11 pro max készülékem megérjen a cserére. Ugyan még használható, de amennyiben a 15 már usb-c vel fog rendelkezni akkor lehet kivárnék.
Ti akik valószínűleg tájékozottabbak vagytok, a pletykák miről szólnak lesz usb-c vagy vegyek 14-et?
Köszi
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
Fritz Teufel
addikt
válasz 3L1T3 #282136 üzenetére
Egyetértően csatlakoznék Joachim21 nevű tanult kollégámhoz. A Pro és Pro Max lesz teljes sebességű, a 15 és 15 Plus nem lesz teljesértékű. Ráadásul a teljes áteresztő képességhez valami feature-ök is tartozni fognak, de még nem tudni mik.
-
3L1T3
addikt
válasz Fritz Teufel #282138 üzenetére
Csak a Pro Max érdekel, minél nagyobb annál jobb alapon. infókat köszönöm
[ Szerkesztve ]
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
Def26
félisten
Sziasztok!
Lehet rossz helyen kopogtatok, de mostanában nagyon idegesít (régebben nem) az apple árpolitikája. Mondhatom, hogy szinte mindig iphonjaim voltak. Most elgondolkodtam, hogy androidra váltok (s23), de k. -ra félek, hogy szívni fogok vele. Itthon minden apple, nekem iphone 12,tablet (gyerek ipad), meg asszony is iphone. dropot szoktuk használni. Munka szinten teljesen mindegy mi van. Meg tudtok valamivel győzni, hogy maradjak itthon?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
veterán
válasz Def26 #282141 üzenetére
3 napig engem is kísértett az ördög,rákívántam az S23 Ultrára.
De egyrészt rohadt nagy (13 Pro-hoz képest),másrészt a családi/baráti kör nagyrésze iphone-os és a kommunikáció java imessage-en és Facetime-on megy,harmadrészt sok olyan dolog van ami hiányozna az iPhone-ból (a gesztusok,FaceID,Apple Pay,stb),hozzá is szoktam nagyon az ios-hez.
Plusz nálam az okosotthon vezérlés is ATV-ről megy,ami szifon/ipad nélkül kb egy nagy nulla.
Aztán ott az Airpods Pro-m is.
Egy Galaxy miatt cserélhetném a telefont,az Airpods-ot és az ATV-t is.
Inkább maradok Apple vonalon.
Ha mindenáron el akarok költeni egy kisebb vagyont,akkor inkább veszek egy Apple Watch Ultrát. -
veterán
válasz Def26 #282141 üzenetére
Ja a másik (igazából elhanyagolható) dolog,hogy megnéztem a Geekbench számokat.
Tudom,e-penis méregetésre jó csak,igazából annyira nem is érdekel,csak megmosolyogtató hogy a legújabb Snapi,ami ráadásul elvileg a Samsungnak meg is lett húzkodva kicsit,a 8GB ramos S23-ak esetén majdnem eléri a 1,5 éves A15 szintjét. -
-
-
Megér +35E az IPhone 14 az iPhone 13-al szemben?
(eMag)A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
esbii22
őstag
Optimalizált akkutöltés. Mindig éjszaka töltöm a telefont vezeték nélküli toltővel. Amikor cseréltettem akksit (októberben) akkor csináltam egy teljes visszaállítást. Előtte is már idegesített, hogy éjjel 1-re feltölti a telefont, hiába kapcsoltam ki és töröltem a jelentős helyeket, valamiért ez maradt meg az agyában. Alig alig tartotta 80%-on, szinte csak fél órát. Azóta is ugyanez a helyzet. Amúgy minden nap 6-kor kelek. Éjjel ritkán de néha használom a telefont pl wc-re menet stb Na de ez ne zavarjon már be neki, hogy az utóbbi 4 hónapban 4-5-ször valamit megnéztem rajt éjszaka. Miért nem figyeli, hogy mire van beállítva az ébresztő? És előtte fél-1 órával töltse fel maxra? Olyan nehéz lenne ezt megcsinálni?
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
nagyúr
Van olyan ajánlott tartó, ami kompatibilis fotóállvány 1/4"-es csatlakozásával?
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
veterán
válasz Jorus #282149 üzenetére
Nekem egy ilyenem van,masszív darab,szabilan fogja a telefont,nagy telefonokat is befogad.
Pontos típus: Ulanzi ST-19.
Ulanzi fotós cuccai között nézz szét,marha jó kiegészítőket csinál emberi áron.
Van gömbfejes,forgatható (vertikális/horizontális),rugós befogójú és menetes beszorítós is,fémből,vagy műanyagból.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Discord
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest