-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok
Iphone 12 minihez keresek autóba szellőzőre rakható tartót. Ami van tartóm, mostanság mindig le esik, ezért valam olyat keresek, ami a szellőzőre rakható. Esetleg ha valaki használ innen ilyet, kinek milyen jött be? Tanácsot, tippet elfogadok
Köszönöm.
Gergő
-
Frozzy
őstag
Na szóval.. Ki milyen tokot fog venni az i13-ra ? nem akarok 50-70 dollárokat elkölteni tokra ezért inkább kilőném a gyári apple, pitaka és társait. Valami ajánlás? Lehet Ebay,Ali,DHgate,Amazon.. Teljesen mindegy.
Amit nagyon tudnék bírni az egy valami ultra vékony kis tok beépített magsafeval. Mivel kocsiban szoktam használni a MagSafe tartót így fontos lenne, hogy a tok is tudja (mi a francért nincs benne minden tokban már ) iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
Noxy
veterán
válasz Krethx #249138 üzenetére
Főverzióra nem igazán ajánlott rögtön frissíteni, ha csak 1 teló van, és olyan app-t használsz ami a munkádhoz vagy az életviteledhez szűkséged van, és nem tudod nélkülözni.
Majd csak figyeld, hogy megjelenés után miket fognak írni a bugvadászok.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
ilyennincs
tag
Sziasztok,
2020-ban EMAG-nál vásárolt Iphone-ra a garancia időn túl érvényes a plusz 1 év szavatosság? -
Krethx
aktív tag
Nem is fogok. Ezt már régen tapasztaltam. Csak kíváncsi vagyok a véleményekre.
[ Szerkesztve ]
Mac mini M2 Pro 32GB/1TB - macOS Sonoma | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 17 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
-
kutga
nagyúr
válasz herdsman12 #249154 üzenetére
Pompás, köszi mindenkinek. Mindig tanulok valamit.
Let the Zone take me if I am.
-
veterán
válasz ilyennincs #249156 üzenetére
Magánszemélyként lenne vásárolva?
Csak mert akkor a 2.-3. éved (ugye ársávfüggő) már nem szavatosság,ha nem rendes garancia idén január 1.-től.
Emag ráadásul Apple partner,tehát rendes garid lesz a 2.-3. évben,csak arra kell figyelni hogy valóban az emag forgalmazza azt a telefont,ne valamelyik ott is árusító más bolt. -
törölt tag
válasz ilyennincs #249156 üzenetére
Tudtommal igen, mert hivatalos Apple partnerek. Ha konkrétan az EMAG-tól vetted, nem csak az EMAG-nál a piactéren valamilyen sarki GSM-től.
-
Én ma szedtem le mindegyikhez a frissítést, és úgy is működtek... de hát, vannak itt érdekes dolgok... pár embernek duplikálja a fokótak az ios15, van akinél ezek szerint meg egyes appok futnak hibásan
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Sziasztok!
PC-re intézővel húzom át a képeket az iPhone-omról, és a mappák neve úgy néz ki, amik a telefonon vannak, hogy 100APPLE, illetve 102CLOUD, 103CLOUD, stb. Ezt azt jelentené, hogy az 100APPLE mappa tartalmazza azokat az elemeket, amelyek fizikailag a telefonon vannak, a CLOUD mappások pedig ami nincs a telefonon, hanem már felhőben van a tárhely optimalizáció miatt?
Azt lehet e tudni, hogy mi alapján kerül be egy egy kép mondjuk a 102 vagy a 103-as mappába?Még új vagyok ebben a témában, nem mentettem még le a telefonról képeket a gépre, de most megtenném. Nagynehezen találtam megoldás arra, hogy ne IMD_XXX legyen a fájlok neve, hanem a dátumot tudjam rávarázsolni, ne egyesével kelljen átírnom. Vagy van esetleg más megoldás arra, hogy alapból így jöjjenek át a tartalmak?
Köszönöm!
-
Krethx
aktív tag
válasz antocskin #249162 üzenetére
Szerintem várj még a frissítéssel. Jövő ilyenkor felteszed a 15-ös iOS-t. Mert ha nem megy jön a szívás. Van / lehet olyan is hogy megy de mindig összeomlik. És akár csak egy ponton. Pl. Ha utalni szeretnél stb.
A mai telefonok szinte minden tudnak. Csak hát kell az új OS újdonságokkal hogy eladhatobb legyen. Én ma már igazán újdonságot nem is találok bennük.
[ Szerkesztve ]
Mac mini M2 Pro 32GB/1TB - macOS Sonoma | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 17 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
-
zzola
titán
Telenornál 13 PRO MAX 128 GB 439 990-.
Egész jó ár.
Kérdés, hogy 12 pro max-ról van-e értelme váltani? -
antocskin
tag
Az eddiginél több a különbség az iPhone 12 Pro és Pro Max között
Vajon a 13 pro modellek között is van/lesz ilyen különbség vagy csak a méret és az üzemidő? -
Topikgazda
Airpods pro téma: régebben, ha utcán is voltam, vagy zajosabb környezetben, akkor is tudtam telefonálni, nem panaszkodtak a hangomra. Az utóbbi pár hónapban viszont már mindig mondják, hogy nem értenek, meg zajos, stb. Ez a szoftver update-k miatt lett vajon így, vagy problémás a füles maga? Rendkívül tisztán tartom, nagyon ügyelek rá, hogy makulátlan legyen....
Másnak mi a tapasztalata, aki hosszú távon használja? Esetleg párosítsam újra? Természetesen csendes szobában semmi gond, jól működik, de ha már mondjuk megnyitom a csapot a konyhában, vagy bekcsapcsolom a páraelszívót telefonálás közben, a helyzet ugyanaz, mint leírtam.Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
CrAzY88
aktív tag
válasz icecave #249169 üzenetére
Az újrapárosítás lehet hogy megoldja, én alapból azzal kezdtem volna.
Ha nem oldja meg, akkor lehet hogy valami gebasz van ott azzal a fülessel.
Ha a probléma fennmarad, akkor mindenképp próbáld ki egyesével őket, és akkor már közelebb jutsz a megoldáshoz, mi lehet a ludas.Lexus IS 300h (XE30), iPhone 12 Mini, Apple watch U2, M1 Air, iPad 11 Pro 2020+Magic Keyboard, Apple TV 4K, Sony A8
-
picsirti
tag
Üdv
Segítséget szeretnék kérni: van evy iphone 12 pro, ami 100%-ról 3 óra alatt lemerült úgy, hogy alig volt használva. kikapcsolt képernyövel is folyamatosan meleg, valamin dolgozik. többször volt újraindítva, de nem változott. akku használatnál hol a sirire, hol más appokra hivatkozik.
Hogyan mehet kideríteni, hogy mi az, ami meríti?
köszi elöre is.
-
Ronaldohun
tag
Segítsetek légyszi! Lehet, hogy inkább Apple tv téma, de hátha tudja valaki. Az Apple tv-re letöltött programok folyamatosan szinkronizálódnak az iphone-omon. Vagyis amit az Apple tv-re letöltök, az egy idő után a telefonomra is letöltődik.
Apple Arcade előfizetésem van, és elég idegesítő amikor a kisfiam letölt vagy 10 játékot és azt veszem észre, hogy a telefonomra is szép sorban felszaladnak a játékok. Nem győzöm törölgetni, már megőrülök Hol kell a szinkront kikapcsolni? Már mindent végignéztem telefonon is, az Atv-n is de nem találom. -
Frozzy
őstag
válasz picsirti #249172 üzenetére
hogyan inditottad ujra?
#249175 Ronaldohun: Beállítások - App Store - 1. lehetőséget kapcsold ki, programok vagy nem tudom h írja magyarul (nekem angol - Apps) és ott írja is kicsivel, hogy kikapcsolja az automatikus letöltéseket uj vasarlasok utan ezt bele értve az ingyenest amit más eszközön csináltak.
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
batai15
félisten
hali! Nagyon bejönnek ezek a beépített dark móddal változó háttérképek.
Csak sajnos unom őket, nem lehet még ilyeneket találni valahol? -
kakuk.tamas
addikt
Höhh, most olvasom a gmailes leveleim, jött válasz a feedbackemre. Nekem is köszönhető a Safaris címsor variálhatóság.
Csak megéri tesztelni és tolni a visszajelzéseket.[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Frozzy
őstag
válasz picsirti #249180 üzenetére
Na pontosan itt rontod el, hogy csak simán kikapcs bekapcsot csinálsz.. azzal nem lesz újra indítva a telefonod. csinálj egy ilyet: hangerő fel (egy klikk) Hangerő le (egy klikk) és tartsd hosszan a bekapcsoló gombot míg nem látsz majd egy fekete képet apple logóval. ez fogja teljesen újra indítani a telefonodat és újra lőni az appokat amik akár be ragadtak és zabálták az akksit feleslegesen. Majd jelezz vissza, hogy milyen lett
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
Giles74
csendes tag
Sziasztok! Egy telepített alkalmazást indítanék, de a feltételek elfogadása közben kilógnak a gombok a képről, így nem tudok rányomni. Régi SE-m van, gyanítom, hogy túl kicsi a képernyő az appnak, de nincs semmilyen megoldás erre? A betűméret átállítása nincs hatással a jelenségre sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
Giles74
csendes tag
Korábban volt szó egy olyan jelenségről, ami sajnos engem is súlyt, miszerint hívásnál csöng a telefon, de fekete a képernyő és nem tudod sehogy sem fölvenni. Nem jelenik meg semmi a képen. Mostanra igen nagy valószínűséggel kiderült, hogy az airpods csinálja a galibát, mert amikor majd egy hónapig nem használtam, újra fel tudtam venni a hívásokat. Most ismét rácsatlakoztam és újra előjött a hiba. Az sem számít, ha kikapcsolom a bluetoothot, úgy is fennál a jelenség. Szervizben sem tudnak semmit mondani erről. Teljesen érthetetlen
-
Razzul
őstag
Sziasztok!
Visszaköltöznék a régi bevált iPhone 6S telefonomra, mivel kikészültem az Androidtól. A helyzet olyan szempontból speciális, hogy az Apple ID-m iCloudjában régi kontaktok vannak, amiket csak akkor törölnék ha nagyon muszáj. Magán a telefonon nincsenek adatok.
Ez esetben is működhet a szokásos Move to iOS appal tölténő migrálás?
Stat crux dum volvitur orbis
-
esbii22
őstag
Már a második nillkin 3D cp+ max fólia amit nem tudok buborékmentesen feltenni. Barátnőmnek szépen feltettem meg magamnak is az elsőt még a télen. Spigen fóliából használ valaki olyat ami mindent takar ? Mennyire ajánlott ? Esetleg más fólia? Rock hydrogel felhelyezése hasonló mint az óránál ? A lényeg hogy ne karcolódjon a kijelző.
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
veterán
válasz esbii22 #249191 üzenetére
Sajnos van olyan néha,hogy apró por bejut felrakáskor ami buborékot okoz.
Múltkor már szétvágott az ideg édesanyám párjának a telójával.Raktam fel rá a Spigen Glas.tR FC-t és mindig bement alá egy apró porszem.Megemel,matricával benyúl,porszem kiszed,visszasimít.Akkor másik helyen lett por.
Ezt vagy 8x játszotta el mire jó lett.Pedig nem ez volt az első üvegezésem.Spigen AlignMaster Glas.tR-t ajánlom.Full cover,takarja a notch-ot is.
2db van egy csomagban plusz egy felhelyezést segítő keret.
Nekem anno az egyik 11Pro-n és egy 11PM-en is volt,nálam a szenzoroknak se zavart be soha.[ Szerkesztve ]
-
Xtomi
tag
Sziasztok!
Ez mit jelent egy használt telónál?
"Törölték az iCloud -ból"
Milyen hátrányokkal jár? -
lugosi
MODERÁTOR
Furcsa bugok jöttek elő a 14.8 felrakása óta, más nem tapasztalt hasonlókat?
Ma is, mint minden éjjel, töltőn volt a telefon. Nem tudom mennyivel tettem fel, olyan 75% körül volt. Amikor reggel levettem a töltőről, akkor 50%-on volt, és az akku a beállításokban írta, hogy órákkal korábban megszűnt a töltés.
Ezután ma reggel 3 sms-t nem jelzett. Erre azért figyeltem fel, mert banki sms-ek voltak, indítottam a tranzakciókat és furcsálltam, hogy nem teljesülnek. Mikor megnéztem az asztalon előttem lévő telefont, kiderült, hogy megjöttek az sms-ek, csak éppen semmilyen jelzés nem volt (se a képernyő nem kapcsolt be, se hangjelzés nem volt, se rezgés). A ne zavarjanak mód nem volt bekapcsolva.
Itt csináltam egy force restartot, meglátom, hogy hogy alakul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest