Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mauzes

    őstag

    Sziasztok,

    Én Androidos vagyok, de faterom megkért, hogy "javítsam meg" az Iphone 6s telóját, mert frissítés óta "megváltozott". Jelenleg iOS 13.1.1-re van frissítve. Lehet én vagyok béna, de az istennek nem találtam megoldást erre a két problémára:

    1. Apám sofőr és a Google alkalmazással szokott keresni cégeket egyszerűen, majd a találatoknál a térkép megjelenése után rákattint az Útvonal opcióra, és szépen odanavigálja a Térkép alkalmazás (Apple fejleszti). Az iOS frissítése után ez a Térkép szarul működik, nem csinálja a navigálásokat a Google app-on keresztül, hanem csak megnyitja a Térképet, de nem frissül be semmi, a saját pozíciódat mutatja.

    Amit próbáltam: teló újraindítás, Térkép letörlése és újratelepítése, Google letörlése és újratelepítése, iOS 13.0-ról 13.1.1-re frissítése, semmi sem oldotta meg. Ami szintén probléma, és egyszerűen nem értem, hogy a Google alkalmazásban egy földrajzi link megnyitása mindenképp a Térkép alkalmazást követeli, hiába van Google Maps is a telefonon. Nem tudom beállítani, hogy a Google Maps legyen az alapértelmezett.

    2. A Google alkalmazásnál megjelenik a jelvény (badge), hogy van 2 értesítés az app-on belül. Ha megnyitom, sehol nem található semmilyen jel, hogy mit értesít és miért. Sehogyan nem tudtam eltüntetni ezt az értesítést.

    Amit próbáltam: teló újraindítás, Google letörlése és újratelepítése, iOS 13.0-ról 13.1.1-re frissítése, semmi sem oldotta meg. Szintén próbáltam egyszerűen kikapcsolni a jelvény opciót, de a Google alkalmazás beállításainál hiányoznak az értesítési beállítások (más app-nál megtalálható).

    Azt fontos megjegyeznem, hogy apám technológiai analfabéta és ragaszkodik a régi bevált módszerekhez, így a Google app-hoz is.

Új hozzászólás Aktív témák