Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • buvartacsko

    addikt

    jó, lezártam a témát. én elfogadom hogy valakinek nem tetszik, nem jön be, de más is legyen elfogadóbb azokkal szemben akiknek igen.

    egyáltalán nem jó és király minden amit az apple gyárt, de egy apple topicban vagyunk, a legtöbben azért vagyunk itt mert egyetértünk valamennyire a cég filozófiájával. én nagyon nagyrészt egyetértek velük, de ez még a 2000-es évek elejére vezethető vissza. azóta sok mindenben nem, és nagyon is örülök az AirPodsnak mert hosszú idő óta ez egy nagyon varázslatos just works terméke az applenek ami nagyon is szerethető. ebben ott van a régi apple szelleme (ha úgy tetszik steve jobs szelleme)

    igen drága minden termékük, itthon pedig szarok a fizetések a kormányunknak hála alig lehet itthon megélni, az emberek pattanásig feszültek, mindenki utál már mindenki, az adók maxon pörögnek, a forint egyre szarabb, a fizetések pedig a béka segge alatt. nyilván ez nem vigasztal senkit, de ezek alapján nem teljesen az apple tehet róla hogy nehezen engedhetjük meg magunknak ezeket. és még nagyon meleg is van.

Új hozzászólás Aktív témák