Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Aaron14

    őstag

    válasz Gsx-rr #108236 üzenetére

    Ajánlom figyelmedbe a következő sorokat.

    A Magyar Köztársaság Polgári Törvénykönyvéről szóló 1959. évi IV. törvény (Ptk.) 248. §-ában foglaltakra figyelemmel a Kormány a következő rendeletet alkotja:
    1. §1 (1) A Polgári Törvénykönyv szerinti fogyasztó és vállalkozás közötti szerződés keretében eladott, az 1. mellékletben felsorolt új tartós fogyasztási cikkekre (a továbbiakban: fogyasztási cikk) e rendelet szabályai szerint jótállási kötelezettség terjed ki.
    (2) A jótállási kötelezettség teljesítése azt a vállalkozást terheli, amelyet a fogyasztóval kötött szerződés a szerződés tárgyát képező szolgáltatás nyújtására kötelez. A jótállásból eredő jogokat a fogyasztási cikk tulajdonosa érvényesítheti, feltéve, hogy fogyasztónak minősül.

    Ha ezek után sem hiszed, hogy át kell, hogy vegyék, mert velük vagyok szerződésben, akkor hívd fel a Telekomot, Apple-t, NFH-t, mindegyik azt fogja mondani, hogy jogszabály kötelezi rá őket. Hidd el, elég alaposan körbe jártam, szóval nem a levegőbe beszélek és ha 10.000-rel olcsóbb is a jelenlegi ára, az a helyzeten nem változtat! :)

    [ Szerkesztve ]

    Sony KD-55XF9005 - MacBook Pro M1 Pro 14” - iPhone 15 Pro 128GB

Új hozzászólás Aktív témák