- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
Aktív témák
-
samgar
őstag
Aki esetleg feltette már a beta2-t 3GS-re, most is tapasztalható a melegedés a készüléken?
Oppo Find X5 PRO
-
Kashim
őstag
Nem tudom ezt írta-e már valaki, de nagyon megörültem mikor megláttam: iOS5 béta 2-vel App Store
Már nagyon hiányzott, hogy végre normálisan jelöljék az appokat amit már megvett egyszer az ember. (azok mellett csak egy INSTALL felirat van az ár helyett, ha telón van, ha nem) -
FuRiONight
őstag
Néhány dolog ami nagyon hiányzik:
-ha hívnak hogyan tudok elutasítani a hívást? nincs olyan alkalmazás ami esetleg rak egy elutasítás menüt?
-lépésszámlálót tudnátok ajánlani?
-
máyköl
veterán
válasz FuRiONight #3816 üzenetére
A felső gombot megnyomod kétszer...
Lépésszámlálót nem tudok.
-
Mela Kehes
addikt
Na én is leszedtem a Death Rally-t. PC-n imádtam, ezzel meg sehogy sem tudok játszani. Egyszerűen nekem nem jön be ez a fajta irányítás, össze-vissza megyek.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
máyköl
veterán
válasz Mela Kehes #3818 üzenetére
Nekem sem tetszik. Rally -ból csak Real Racing...
-
Enjoy
addikt
válasz Mela Kehes #3818 üzenetére
Legutóbbi update-be raktak többféle irányítási módot..
Persze én is azt mondom, hogy megszokás kérdése, ill. van hogy valakinek sehogy sem akar ráállni a "keze" erre az irányítási fajtára.► més que un club ◄
-
snooze
veterán
.
GO Gunners!!!
-
Zjunior
veterán
Segítenétek, hogyan rakjam fel a Beta2-őt?
Legalábbis az UDID reg érdekelne utána már csak megoldom!
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Enjoy
addikt
-
samgar
őstag
3GS-en egyértelműen lassabb az 5beta2 mint a 4.3.3
Nyilván az a cél, mint a 3G esetén a 4.0 megjelenésekor...[ Szerkesztve ]
Oppo Find X5 PRO
-
nagyúr
Aki használ CallCounter 3-at, annak eltűnt 4.3.3 alatt az a bug, hogy ha a hívott fél teszi le előbb, nem adja hozzá a híváshoz azt a hívásidőt?
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Dugos
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy akinek iPhone 4-e van, ikon 200 díjcsomaggal, túl szokta lépni az 5000 Ft-os előfizetési díjat, normál használat mellett?
-
Dugos
tag
válasz manchester85 #3829 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
Kashim
őstag
Nem tudom miről beszélsz. iOS 4.3.3 után tettem fel beta2-őt és érezhetően gyorsabb. Hogy példát is mondjak: elég sok programom van a második oldalon, konkrétan 9 mappa szinte fullra. iOS4-en fél-1 másodpercet gondolkodott, hogy kinyisson egyet miután ráböktem, vagy előhozza a multitask sávot dupla home-ra, itt pedig pöccre megy. Ugyanígy az áthelyezések. Remélem nem valami gányolt jailbreakelt rendszerről beszélsz. De csinálhatsz nyugodtan videót, én is csinálok és összehasonlíthatjuk, linkeld be ide nyugodtan. Egyébként sem tudom mi hasznunk lenne a hazudozásból...
[ Szerkesztve ]
-
Feka87
tag
sziasztok
Bulgáriába megyek nyaralni, szükségem lenne bolgár-magyar szótárra, de nem találok.
szerintetek van?
Üdv, F.
__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.
-
samgar
őstag
válasz rolcsibácsi #3843 üzenetére
Udid reggel van. Igazából nem minden lassú, de érezhető az akadozás némely alkalmazás indításánál, hívásindításnál is.
[ Szerkesztve ]
Oppo Find X5 PRO
-
máyköl
veterán
Egy ilyen tapadós cuccra lenne szükségem, amivel egy itouch -nak az üvegét le tudom szedni, gondolom tudjátok mire gondolok... Mi angolul ennek a neve? Ebay -ről szeretnék rendelni.
-
Gorbesz
tag
Hello,
Ugy dontottem veszek egy Iphone 4-et.
beszeljukmac-en talaltam egy jo hirdetest, ezzel a szoveggel:"Apple Iphon 4 16GB vodás foliázott 1év gari full doboz"
vitamaxom van, ezert kell a vodas.
megtudtam hogy elofizeteses a telefon. ilyenkor a szolgaltato letilthatja a masinat igaz? csak abban az esetben ha nem fizetik a szamlat? illetve ha irok egy papirt az atvetelnel az eladoval, az er valamit?PS5/iOS
-
nagyúr
válasz Gorbesz #3849 üzenetére
Állítólag a voda nem tiltja a készüléket,ha nem fizetik a számlát, úgy, ahogyan a T, de ha sokan éltek vissza vele, lehet, hogy már rászokott a tiltásra (nagyon helyesen tette, ha így van). Adásvételi semmit nem ér, a szolgáltató kiröhög, ha azt lengeted, mivel ők az előző tulajjal kötöttek szerződést, nem veled.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest