- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- TCL LCD és LED TV-k
- Philips LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Gamepad
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Aktív témák
-
plus44
veterán
válasz Fortissimus #4749 üzenetére
Nincs elég helyed, nekem is ezt dobja fel, ha ez a gond.
Feleslegesen írtam Joe bácsinak kisregényt, bár beigazolódott...
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
tothm
őstag
Ha az van írva egy iphone4hez a szolgáltatóba, hogy free 10.0 az mit jelent? Függő/független?
-
hemaka
nagyúr
Ha úgy csinálsz az ujjaddal, mintha egy képet kicsinyíteni akarnál, akkor kilép belőle. Legalábbis nálam ez a módszer bejött.
Ami viszont idegesítőbb, hogy a videókban ha bele akarok tekerni eltünik a sáv...fps8: Kérd szépen, aztán úgyis megadja.
Ha meg nem, még mindig ott van barátnőm tanácsa: verd ki belőle[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
Pár percig nem nézek rátok és ennyi a kitörölt hsz? Mi volt itt?
-
Gubro
senior tag
válasz vadászcsiga #4756 üzenetére
Ha jol latom Joe bacsi.
A kollegak elrendeztek. -
Zsom!
tag
-
nagyúr
Milyen simet tettél bele? Ha nincs benne, akkor írja, vagy ha benne van valamilyen? Enyém gyári független, de ha nicns benne sim, nem aktiv a menüpont,ha beleteszem, akkor meg a sim szolgáltatót írja ki, értelem szerűen.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
nagyúr
Nemtudom, de miért nem teszel bele? Kicsit bővebb infóval szolgálhatnál, mit és miért szeretnél kideríteni
Egyáltalán ez a "free 10.0" szöveg hol van? A settings/info-ban? vagy simán seggtings-ben, ahol a szolgáltatót kiírja?
[ Szerkesztve ]
-
Fortissimus
őstag
-
Mulderpapa
aktív tag
"Az élet túl rövid a pendriveok biztonságos eltávolításához"
-
vadászcsiga
félisten
válasz vadászcsiga #4762 üzenetére
Szóval a safaris YouTube videók nem fagynak ki viszont a hangerőt leveszi, megjelenik a csengő ikon és csökkenti.
-
nagyúr
Ha le van tiltva, akkor ha beleteszel egy magyar simet, nem lesz térerő. Nekem is hoztak egyszer egy letiltott O2-es telefont.
Egyébként, kérdezd meg, a firmware és a baseband (modem) számot. Az alapján meg lehet nézni, hogy van-e megoldás a magyar használatra. Ez azonban már túlmutat a fórum által engedélyezett témákon...Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Kommy
veterán
válasz Mulderpapa #4718 üzenetére
Settings/general/reset/network reset
-
nagyúr
válasz Fortissimus #4770 üzenetére
Lehet, kipiáltál iTunesban véletlen mondjuk egy zene mappát, hogy azt is tolja fel. Nekem is volt ilyen, csodálkoztam, hogy miért akarja feltolni egyik könyvtáramban lévő 30 giga zenét. Persze nem ment neki, de nem emlékszem, mit írt ki annó, mert hamar rájöttem, mi a parája.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Mulderpapa #4777 üzenetére
Reboot is megvolt utána? Ártani nem árt (persze lehet nem is használ, de ki tudja).
-
Mulderpapa
aktív tag
válasz icecave #4778 üzenetére
Ahogy reseteltem a network settingset, rögtön rebootolt.
Szoftveresen szállt el valami? Az utóbbi hetekben nem lett rárakva semmi.
A hívást elindítja, de nem történik semmi és pár másodperc után kiírja, hogy a hívás sikertelen, ha engem hívnak, akkor pedig foglaltat jelez."Az élet túl rövid a pendriveok biztonságos eltávolításához"
-
nagyúr
válasz Mulderpapa #4779 üzenetére
Gondolom az ilyen sim ki-be, meg tisztítás, megvoltak, szóval nincs ötletem
-
zack
nagyúr
válasz Mulderpapa #4779 üzenetére
Menj be a szolgáltatóhoz, mondd el a problémát, és kérj egy új SIM kártyát. Sztem az lesz a ludas. Bár ezt egyszerűen ellenőrizni tudod egy másik kártyával.
Nekem nagyon úgy tünik hogy SIM hiba.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Gorbesz
tag
ma megveszem fonokom I4-et. mindjart hozza be
rogton ossze is allitottam egy listat a must-have jatekokroldream:scape
Modern Combat 2: Black Pegasus
CHAOS RINGS Ω
Eternal Legacy
Starfront: Collision
Sacred Odyssey: Rise of Ayden
Real Racing 2meg nem teljes, de egyelore ez is sok lesz. (tovabbi ajanlasokat szivesen varok)
valaki jattszik order&chaos-al? azt szeretnem kerdezni hogy megeri-e az elofizetesi dijat (ami nem nagy osszes). kivancsi vagyok milyen ez a wow klon telefonon.
tudom viccesnek hangzik, de en gaming platformnak vettem a telot vegul ugy dontottem nem veszek NGP-t elso nap, de a PSP mar reg dead sajnos. kell a verfrissites, es akarmennyire neztem az androidos gameket, mindig az IOS vitte a palmat (U3 engine + gameloft )[ Szerkesztve ]
PS5/iOS
-
Kashim
őstag
válasz Gorbesz #4783 üzenetére
Ezeket ne hagyd ki még, ha szeretsz játszani és szereted az adott játékstílust:
Dead Space
Minigore
Guitar Hero
Fruit Ninja
Modern Combat 2
Infinity Blade
Dungeon Hunter 2Hirtelen ezek jutnak eszembe amikkel én is játszottam valamennyit, persze van még egy rakat igényes játék ami már kijött, meg még úton is van.
Érdemes egyébként apránként venni a dolgokat, nagyon sűrűn vannak leárazások, rengeteget lehet spórolni ha az egyik kiadó épp akciózik. (például Dead Space is volt már többször 0,79€) Ráadásul sok játékban van Game Center online multiplayer is. (Dungeon Hunter 2-ben például 4 fős partyban is lehet hentelni, és még voip is van) -
Mulderpapa
aktív tag
És tényleg a SIM kártya a hibás. Kipróbáltam egy másikkal, azzal tökéletesen működik minden. Erre nem is gondoltam, mert fél éve ki sem mozdítottam a kártyát a 3gs-ből, illetve nincs két éve, hogy cserélve lett a SIM hasonló problémák miatt.
Köszönöm mindenkinek a segítséget.
"Az élet túl rövid a pendriveok biztonságos eltávolításához"
-
Gorbesz
tag
-
zack
nagyúr
válasz Mulderpapa #4788 üzenetére
Nah...Örülök hogy megoldódott.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
makaveli666
senior tag
válasz Mulderpapa #4788 üzenetére
Kb 4 napja hajszál pontosan ugyan ez volt a problémája barátnőmnek... igaz pannonos meg samsung galaxy i9000 er, de a jelenség ugyan ez volt... Felhívtuk a pannont, bedigtáltuk a telefonszámot, azt mondták, hogy nem látnak semmit újra aktiválják a simet... ki kellett kapcsolni a telefont 15 percre és láss csodát azóta működik... Remélem tudtam segíteni.
-
istvankeresz
aktív tag
Halihó!
Hogy tudok szinkronizálni képeket és videókat az iPhoneról a PC-re? Mindig csak a semmit akarja az iTunes szinkronizálni a gépről a telóra....wáááá
[ Módosította: Gubro ]
XBOX ONE GT: istvankereszt79
-
pr0bi
senior tag
válasz istvankeresz #4794 üzenetére
Rosszul van valami beállítva, esetleg nem jó mappára mutat amit szinkronizálni akar az itunes.
-
Nocsesz1
senior tag
válasz istvankeresz #4794 üzenetére
Dugd össze usb-vel és mint a fényképezőgépet és a saját gépbe ott lessssz.
HAJRÁ VIDI !!
-
Gorbesz
tag
-
plus44
veterán
válasz istvankeresz #4797 üzenetére
Összedugod a géppel a telefont. Egyből szinkronizálni kezd, DE fel is dob egy kis ablakot (win 7 alatt, tuti, de xp alatt is kell neki), amin a következők vannak: képek importálása, videók importálása, megnyitás mappában, stb. Itt szépen rákattintassz arra, hogy képek importálása és ennyi. Innentől logikusan tovább.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
hemaka
nagyúr
válasz istvankeresz #4797 üzenetére
Telefont rádugod, kiírja, hogy ájfón fotóápárát, aztán:
Start Programok Kellékek Képolvasó és fényképező bláblá rizsa szöveg következik, aztán ott lesz egy ilyen mondat: ez a lehetőség csak gyakorlott felhasználók számára ajánlott.
Na ott ráklikkelsz a linkre, aztán megjelennek a képek.
Onnan meg már sima áthúzással, vagy másolás/kivágás beillesztés folyamatokkal oda teszed a fotókat, ahova csak szeretnéd.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest