- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
Aktív témák
-
Játékos
addikt
Sziasztok!
Nem tudjátok, máyköl-nek mi van az avatarjával??
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
JamesHun
addikt
ipadra az iphone on lévő időjárás progit hogy tudom beszerezni
vagy valami ingyenes kellene ami notification bar ba beépülSeriesX: JamesSHun
-
rolcsibácsi
őstag
válasz vadászcsiga #4457 üzenetére
mi az a notification bar? az nem az ios5 kiváltsága? ahhoz jailbreakelni kéne hogy cydiazzon, ami még tethered módon meg is oldható, de a weather icon az nem az ikonon írja ki? azt amúgy énsem értem hogy mit szeretne pontosan..ipad-en nincs gyári weather app vagy mi? meg ipaden is a notification centerben ugyanúgy azok vannak mint iphoneon nem?
-
rolcsibácsi
őstag
valaki belinkelné az original hosts fájl tartalmát.. thank you
-
vadászcsiga
félisten
válasz rolcsibácsi #4458 üzenetére
Hát igen itt jön elő amiért Zack szólt hogy ha valaki kérdez valamit írja oda milyen iOS-se van. Most már nekem is leesett hogy 5-ről beszél.
-
vadászcsiga
félisten
válasz rolcsibácsi #4459 üzenetére
-
rolcsibácsi
őstag
válasz vadászcsiga #4462 üzenetére
kösz, én az istennek nem találtaM A neten.. mindegy megoldottam nélküle is, de most feltettem az ios5-öt, ezen az oldalon regeltem, küldték a mailt hogy minden fasza, de itunes kiírta a végén hogy nem tud aktíválni... lehet hogy rossz udid-et adtam meg vagy miacsöcs? hol tudnám ezt leellenőrizni? (már írtam nekik is..)
ha esetleg rosszul írtam be azt a 40 számot akkor előfordulhat hogy másnak regelték? vagy azért ez nem egy sorszám, tehát vagy be lehet vagy nem?..vagy rosszul is be lehet regelni, akár egy nem létező udid.et is? -
Kommy
veterán
válasz rolcsibácsi #4463 üzenetére
be lehet ragisztrálni rosszat is ha az 40 karakter hosszú.
-
JamesHun
addikt
válasz rolcsibácsi #4458 üzenetére
ipadon nincs beépített időjárásos progi
amiket leszedtem eddig azok nem épülnek be a notificationba (igen IOS5 béta2)
bár lehet ha kijön az IOS5 végleges akkor ezeket frissítik, de nagyon jó iphone on a notiba az időjárásSeriesX: JamesSHun
-
Kommy
veterán
válasz rolcsibácsi #4466 üzenetére
De lehetett volna telefonra van program amivel email én el tudod küldeni magadnak és onnan már tudod másolni .
Az oldalon van is írva róla.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Hol is van az iOS 5 cdia programos kompatibilitási lista? Nem találom a teljeset googleban, meg itt is linkelte valaki :S
SMSCounter és CallCounter érdekelne, hogy megy-e rajta. Arra emlékszem, hogy az SBSettings-re azt írták, van, akinél megy, van akinél nem.Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Kommy
veterán
válasz rolcsibácsi #4469 üzenetére
Sajnons magad semmiképpen nem tudod ellenőrizni, hacsak azt nem mondod nekik, hogy küldjenek egy képet a regisztráviódól, amit beregeltek és ellenőrzöd a képről az udid-et
-
rolcsibácsi
őstag
visszakértem emailben hogy mit regeltek, visszatettem a 4.3.3at és megnéztem, ugyanaz.. akkor mi lehet a gond? az itunes és az ios is tőlük van leszedve..
lehet a hosts fájl? minnyár megnézem és berakom amit csiga küldött, de telóról is kéne mennie nem? mármint az aktíválásnak..[ Szerkesztve ]
-
Kommy
veterán
válasz rolcsibácsi #4473 üzenetére
Ha ugyan az ami a te UDID-ed akkor nincs beregisztrálva.
Mivel ha felment az iOS 5 akkor tudsz kommunikálni az Apple szervereivel tehát az aláírásnak is mennie kéne.
Elvileg mennie kell az aktivállásnak telefonról is.
[ Szerkesztve ]
-
rolcsibácsi
őstag
hát akkor valamit ők basztak el sztem.. visszaadták a manit, és törölték az udidemet.. de én akarom!! nálad mennyibe fáj?
"Valami renszerhiba lehet. Központilag nem lehet aktiválni. Nem csak neked nem megy ma." ezt írták.. akkor gondolom ha te regeled akkor se lesz jó
hogyhogy foglalom náluk a helyet? ha egyszer törölték a rendszerből az udidemet? vagy az applenél már nem lehet törölni? hogy érted?..
persze, tőlük szedtem le torrentel mindent, végig is ment csak a végén írta itunes hogy nem vagyok reisztrálva mint fejlesztő.
telón azt írta hogy épp nem elérhető a server így vagy próbáljam később, vagy pedig itunes-on..[ Szerkesztve ]
-
Kommy
veterán
válasz rolcsibácsi #4476 üzenetére
Nálam nincs lehetőség (nincs helyem) . Nem értem őket, mivel hiába törölték akkor is foglalod náluk a helyet
Tegnap éni regeltem valakinek udid-et ő még nem panaszkodott, hogy nem megy.
[ Szerkesztve ]
-
JamesHun
addikt
válasz rolcsibácsi #4463 üzenetére
új itunest használsz?
az oldalról szedted le?
a telepítés végén írta ezt az itunes?
valamit nekem is írt ki, de teló lehúz és visszadug után eltűnt a felirat és ment minden rendbenSeriesX: JamesSHun
-
Kommy
veterán
válasz rolcsibácsi #4476 üzenetére
Úgy hogy úgy működik az UDID regisztráció a fejlesztői fiókba, hogy van benne 100 hely. most ha én regisztrálok 100 készüléket és törlök 10-et akkor is 100 készüléket regisztráltam és nem kapok a töröltek után újabb helyeket.
De ha most törölték az udid-ed akkor már nem is fogod tudni aktiválni.
-
rolcsibácsi
őstag
-
Kommy
veterán
válasz rolcsibácsi #4480 üzenetére
Gondolom lehet újra regisztrálni, nem próbáltam még soha sem. ( az tudom, hogyha be van már regisztrálva akkor visszadob)
Semmi értelme nem volt törölni (szerintem), főleg akkor ha tudnak róla , hogy másnak sem megy.[ Szerkesztve ]
-
Az-X
őstag
Tudnátok ajánlani nekem olyan média lejátszót PC-re ami vezérelhető iPhone-ról? Az autómba szeretnék egy pici itx-es gépet zenelejátszásra, de kijelzőt nem építenék be (egyelőre). Flac, APE ilyesmi lejátszás menne.
[ Szerkesztve ]
:)
-
Gubro
senior tag
-
rolcsibácsi
őstag
Hat ja, sztem se.. de gondolom ha mar visszaadtak a penzt akkor nem akartak hogy esetleg sikeruljon ugy hogy nem fizettem erte.. mondjuk en nem kertem azt sem hogy adjak vissza, dehat igy volt korrekt vegulis...
remelem azert meg menni fog kesobb..kozben probaltam megnezni a kommenteket az oldalukon a vendegkonyvben, de azt irja hogy ki lettem zarva vagy mi.. lehet ez is ideiglenes..
[ Szerkesztve ]
-
plus44
veterán
Valaki segítene akinek be van állítva az exchange? Mit kell látnom mert mikor megcsináltam akkor a kontaktokban bal felül megjelent egy olyan gomb hogy csoportok. Belemegyek ott olyanok vannak hogy összes itt van az összes kontaktom majd összes pc-n levő itt semmi nincs majd az exchangeen belül van hogy kontaktok és az is üres volt mostanáig mert beírták egy új számot és most az az egy ott van. Jó ez igy? Ha az ios5 telepitesekor new device-t nyomok akkor hogy tudom exchangeel vissza rakni az összes kontaktot szulinapokkal email címekkel és egyéni feljegyzesekkel együtt?
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
Kommy
veterán
válasz vadászcsiga #4482 üzenetére
Maximum az lehet, hogy letiltották a fejlesztői fiókot mivel üzletszerűen űzik ezt, és nincsen egyetlen programjuk sem amit lehetne tesztelni.
Mint kiskaput nem szüntetheti meg mivel a rendes fejelsztő előtt is bezárná a kaput amivel készüléket tud felvenni teszteléshez.
-
rolcsibácsi
őstag
hat arra nagyon figyelj hogy a beallitasokban, mail, kontaktok, naptar alatt a default/ alapertelmezettnek az legyen beallitva amit szeretnel hogy szinkronizaljon( vagyis az exchanget) ezt nem hianyoltam a regi rendszerekbol.. tok idegesito ha vki elfelejti beallitani..
-
vadászcsiga
félisten
Rolcsi jókor kapsz észbe miért nem akkor csináltad amikor én akkor még Kommynak is volt szabad kapacitása.
Ha ezt a tempót folytatja az Apple akkor a béta 3 már szinte teljesen használható lesz. Nincs melegedés, már a memória sem fogy el annyira bár néha teljesen belassúl.
...félrement a címzés
[ Szerkesztve ]
-
plus44
veterán
...és rolcsibácsi: Köszi a segítséget. Jelenleg az exchange/contacts-ban egyetlen szám van, amit alig 1 órája vettem fel. Akkor ott kellene lennie mindennek, hogy új telefonként vissza tudjam rakni őket? És hogy varázsolok oda mindent? Mert ugye a telefonon az összes kontakt megvan, de exchange-ben csak a nemrég felvett egy darab van. (illetve ha visszarakom majd exchange-el a kontaktokat megmarad minden adatuk is igaz?)
-
-
rolcsibácsi
őstag
válasz vadászcsiga #4490 üzenetére
jaja, csiga voltam.. de most lenne ra idom sajna. meg 1500 valahogy szurta a szemem
plus: hat ha exchangeben csak 1van akkor azt atirnam a telon levok koze, radugnam itunesra es ott beallitanam azt hogy a googlebe mentse oket, onnantol kezdve meglesznek ott is, es letrehoz egy accountot a telodon is, csak ezutan is figyelj majd arra higy a beallitasokban az legyencaz alapertelmezett fiok, hogy ha ujat irsz be vagy torolsz akkor szinkronizalodjon neten keresztul is..
[ Szerkesztve ]
-
A Google Exchange szerverét beállítani bonyolult?
A videón az órát beállítani is nehéz?Nade komolyan, ha egyszer már fenn vannak az adataid a szerveren (ez a nagyobb tánc), azt a pár adatot beírni olyan egyszerű, hogy félrészegen is simán meg lehet csinálni.
“All nothings are not equal.”
-
vadászcsiga
félisten
válasz rolcsibácsi #4493 üzenetére
Nem vagy te egy kicsit sóher?
Hamuba sült pogácsát bepakoltad már a kis bőröndödbe hamarosan mész külországba.
-
plus44
veterán
jah hát kérlek az okés, hogy ha fenn vannak az adatok utána könnyű, de felrakni. Exportálom outlookba, importálom googlebe, vagy mi a fene...neeem! Én szeretem azt hogy 2 gombnyomás és a kicsi fenekem alá van rakva minden.
-
Kommy
veterán
Akkor már rég be kellet volna állítani az exchange-et és oda rakni alapbóla telefonszámokat
Amúgy olyan 10 gombnyomás lehet az exportálás importálás
Sőt van egy egyszerű megoldásom is:
- itunes elindít
- telefon csatlakoztat
- rákattintasz a telefonra
- info fül
- kiválsaztod a gmail szinkront
- megadod a gmail adatokat és elvielg már megy is gmail-re az adatokde figyelj nehogy letörölje őket ha kérdezi akkor merge
[ Szerkesztve ]
-
rolcsibácsi
őstag
válasz vadászcsiga #4496 üzenetére
neeem vagyok
egyelore bulizgatok agyba fobe, amikor epp nem dolgozok este..
meg van 9napom pakolaszni, melomban meg albiban mar felmondtam, eladtam egy hangfalamat mer kell a penz kintre.. de meg szinte fel se fogtam hogy mindjart vege a nyugodt kis eletemnekaz exchange-el meg csak az elejen kell szopni egyszer aztan nem lesz vele tul sok torodni valo. en imadom a googlet amugy
dehat nem kell import export.. egyszeruen at kell allitani az itunesban azt hogy hova mentse a kontaktokat.. beirod a mail cimed meg hozza a jelszot, es maris felrakja neked mindet.. 2-3katt az egesz..[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz rolcsibácsi #4499 üzenetére
Azért várjuk majd a helyszíni beszámolókat, írhatnál egy blogot is róla.
i6 Silver
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest