- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
samgar
őstag
válasz manchester85 #18800 üzenetére
Abszolút egyetértek, "biztosabb" de ugye az nem egyenlő a biztossal
Oppo Find X5 PRO
-
Kashim
őstag
válasz jilian #18798 üzenetére
Kapsz majd kezelési útmutatót a készülékhez is, amiben megtalálod a legalapabb dolgokat, meg most már iTunes is magyar, szóval eligazodsz rajt ne aggódj.
Hátrányod nem lesz, inkább előnyöd. (hacsak a kártyafüggetlenséget nem számoljuk persze) Tölthetsz és használhatsz például ingyen Navigont hazai térképpel, meg van még pár másik hasznos t-mobilos alkalmazás az App Store-ban.
Szoftveres, szolgáltatói megkötés természetesen nincsen, mint a régebbi telefonoknál.[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
Hátha valakit érdekel. Néha szoktam használni az Off Remote free nevű appot hogy távolból kikapcsoljam a laptopomat de a teljes verzióra sajnáltam a pénzt, gondoltam körbenézek hátha van valami ingyenes a store-ban és találtam is egy jobbat a RemoteX PowerManager-t.
Van egy másik programjuk is az is figyelemre méltó: RemoteX Premium - Control 18 Media Players and Your PC.
-
máyköl
veterán
Voda garihoz kell számla is, vag elég egy garanciajegy?
-
ittakary
nagyúr
válasz vadászcsiga #18805 üzenetére
Ha csak 1 db PC-ről van szó, akkor szerintem a TeamViewer az aduász.
-
ittakary
nagyúr
válasz DanielK #18809 üzenetére
A te írásod kicsit hosszabb távú akksi spórolásra vonatkozik: a kollégának játék alatt merült le fél óra alatt 40%ot merült. Itt valami rendszerpara lesz. Ha tartósan ez a probléma akkor egy Restore-t nyomatnék neki backup visszatöltés nélkül (kontaktok, stb majd iFelhőből)
-
megema
őstag
Nektek is lassú a letöltés AppStore-ból?
Ma kipróbáltam navigációra a Maps-et, és ha leszámítjuk, hogy nem hangos és nem lépteti magától az útvonal elemeket (ez csak hangos navigáció esetén lenne probléma), akkor egész korrekt volt. Igaz, kertek alatt mentem Budaörs felé, és egy olyan kereszteződésnél, ahol vagy balra, vagy jobbra lehetett menni, egyenesen akart vinni.
-
Ocarina
aktív tag
Berakom ide is, mert az OFF-ot szerintem kevesebben olvassák.
[ Szerkesztve ]
Keelah se'lai | SEN: ZsomleHUN
-
Kommy
veterán
válasz Ocarina #18815 üzenetére
Milyen az a semi untethered jb, ez egy akkor kamu mint állat.
Eddig is semi tethered jb volt, eddig is elindult a telefon jb után, ha nem tettél olyat fel ami belenyúlt a system fájlokba és root jog kellet neki.
pl magyar bill fix (saját repóból) megy anélkül, hogy just boot tethered-del indítanám a telefont.
[ Szerkesztve ]
-
Roland93
aktív tag
Ha a visszaállításnál rá kattintok, az Össze tartalom, beállítás törlésére, akkor az iránytű meg ezek az alap funkciók megmaradnak?
-
Csabee.
nagyúr
privátban valaki írna egy helyet ahonnan iOS5höz iFile-t letudom kapni ?
Üdv: Csabee.
-
törölt tag
válasz ittakary #18811 üzenetére
Reggel 6ra kikapcsolásig merült. Tegnap este 7 körül vettem le a töltőről, a fél óra játékon kívül más nem történt vele. Valaki szájbarágva lépésről-lépésre le tudná nekem írni (akár privátban is), hogyan tudom visszarakni a 4.3.5 -öt? Nem szeretnék elrontani semmit.
-
Bling95
őstag
Nekem meg mindig az a bookbookcase tetszik
-
Dóri24
csendes tag
Sziasztok,
Szeretnék segítséget kérni, remélem nem baj, h ebbe a topicba írok.
Szóval, pénteken vettem iPhone 4-et és itthon sajnálattal tapasztaltam, hogy valami gond van a hanggal. Hívás közben hiába teszem a maximumra a hangerőt, nem nagyon hallom a mások felet. Mit gondoltok, ha beviszem a szervizbe hamar megoldást tudnak találni a problémára vagy lehet h komolyabb gondja lesz az új telefonomnak?
Valakinek nem volt esetleg ilyen problémája vele?
Előre is köszönöm, ha valaki tud válaszolni.
Dóri -
Dóri24
csendes tag
válasz cserry193 #18831 üzenetére
Kedves Cserry193,
Most nem tok mit mondani........Baromi szőke vagyok..........
Megoldottad a problémámat........... Basszus, iszonyatosan ciki, meg is érdemlem, h jó páran le***ülyézzenek.........Lehetne még 1 kérdésem, iTunes regisztrációval kapcsolatban?
Lehet, h az is hasonlóan okos lenne, mint az előző.............Ezer köszönet neked
-
Dóri24
csendes tag
Akkor, a másik kérdésem, iTunes-on szeretnék regisztrálni és ugye a helynek Magyarországot nem állíthatom be, mert akkor mindenképpen kéri a bankkártya adatokat.
Tehát, akkor kiválasztom az USA-t, és fake adatokat adok meg mindenhova, kivéve a tel. számhoz. Jól értelmeztem ezt a dolgot? -
TheMarci
addikt
válasz kenny123 #18837 üzenetére
Itt vannak tapasztalatok, tippek:
http://cydiahelp.com/ios-5-semi-tethered-jailbreak-released-heres-your-full-guide/
Safari, Mail, Cydiás cuccok nem mennek vele újraindítás után.
Do You Dream?
-
mondomén
őstag
válasz Dóri24 #18836 üzenetére
Magyarnál is lehet bankkártya nélkül regisztrálni. Keresel egy ingyenes appot, majd rányomsz a letöltésre. A felugró ablakon kéri a jelszót és apple id-t, de mivel neked nincs ezért nyomj a create accountra. Ilyenkor felkínálja a bankkártyák után a none lehetőséget.
@cserry193
Ja hogy már linkelted neki.[ Szerkesztve ]
-
cserry193
tag
válasz JNashville #18838 üzenetére
Hogyha bankkártya nélkül akarsz regisztrálni,akkor így kell most is
-
Dóri24
csendes tag
Mindenkinek köszönöm a segítséget
Lett ID-m -
JNashville
senior tag
Most olvasom Szifonon az i4S Home gombjával kapcsolatban, érdekes lehet azoknak, akiknek az i4-ével gondjai voltak:
"A Home gomb szalagkábele nincs a gombra rögzítve, hanem a készülék vázán nyugszik, gyakorlatilag megfordítva. Erre azért volt szükség, mert a Home gomb belső felét teljesen elszigetelték a külvilágtól, egész szélesen egy gumilappal van a kijelző belső felére ragasztva. Ez egy nagyon nagy előrelépés – talán a legnagyobb – tartóssági szempontból. Nagyon sok esetben a kapilláris elven beszökő nedvesség miatt adta meg magát az iPhone 4 Home gombja. Reméljük ez a megoldás sokkal nagyobb tartósságot eredményez ilyen szempontból." via
[ Szerkesztve ]
MARVEL AT HIS MIGHT!
-
Csabee.
nagyúr
Aktív témák
Hirdetés
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.