- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Aktív témák
-
DanielK
addikt
Estleg tudna nekem valaki mesélni erről a Hackintoshról? Hogy lehet megcsinálni és milyen gép kell hozzá? Olvastam, hogy jól működik egyeseknél. Én pedig szívesen használnék OSX Liont...
-
sirály69
őstag
-
kispéé
senior tag
válasz manchester85 #18924 üzenetére
hú ez jól esett így korán reggel
-
Atlantis
veterán
Hello!
Nem tudom, mennyire gyakori, hogy iPhone-t modemként használtok, de hátha: mióta iOS 5 felkerült a 4-es szifonomra, azóta ha BT-on csatlakoztatom, minden esetben új hálózatként ismeri fel a Windows 7, holott korábban tudta, hogy ez az eszköz már használva lett modemként. Másnál nem fordult elő ilyen? USB-n csatlakoztatva szintúgy fennáll a jelenség. Más nem változott, csak a telefon szoftvere, így most kivételesen kizárnám, hogy a Windows kukult meg.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
-
Atlantis
veterán
válasz makaveli666 #18958 üzenetére
Hja, de a korábbi szoftvernél még nem volt ilyen. Bosszantó, de nem súlyos hiba.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Hooper
őstag
Erre valaki?
-
sirarcheer
senior tag
válasz Hooper #18962 üzenetére
...
Repeater module initialized.
Type necessary words to search box.
Searching...
...
The result is:
Call Counter 3.
Need JB.
...
System is going back to sleep.
Bye.
...PS:
Call counter== Name of the program
3== main version of the program
JB == Jailbreak
.=dot is dot[ Szerkesztve ]
PSN: sirarcheer
-
Csabee.
nagyúr
Van egy Xp-s gép amin nem tudom leuninstallálni az iTunes-t.. Mit csináljak vele?
Frissítésnél is hibával elszáll...[ Szerkesztve ]
Üdv: Csabee.
-
FuckeR19
senior tag
használja valaki iphone mellett digis netet? smtp beállítás nem akar összejönni
hirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod
-
Csabee.
nagyúr
Hozzád lenne kérdésem mert te profi vagy ebbe a témába hogy ismerlek...
Van egy iPhone 4 4.2.1JB-el T-s telefon. Azonban a jailbreaktől (Gondolom én) a cellular data nem elérhető.. mobil net van, de a ahol lehetne állítani az mms és egyéb beállításokat, az a menüpont nincs.
Hogyan tudnám elővarázsolni? És miért tűnt el? T-s kártyával lett aktiválva.
Remélem valaki tud segíteni Mert nem tudok mms-t küldeni így.
Üdv: Csabee.
-
Kommy
veterán
válasz FuckeR19 #18970 üzenetére
hirtelen ezt találtam.
SMTP kiszolgáló/SMTP Server: smtp.hdsnet.hu
SMTP kiszolgáló port/SMTP Server port: 25 (alapértelmezett beállítás)
Hitelesítés beállítások/Authentication:
Felhasználói név/User: diginetes felhasználói név@hdsnet.hu
Jelszó/Password: diginetes jelszóvagy a hivatalos:[link]
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
voltam bent westendben, a második tpontban már odáig eljutottam, hogy felírták a nevem, és ha jön, szólnak mikor tudok bemenni. konkrétat nem tudtak, majd személyesen megcsináljuk, csak a gubanc ott volt, hogy majd át kell vinni a számom az új előfizetésre, VAGY újat kötni és a régit felmondani. a gubanc pedig ott van, hogy a mostani számla apám nevére jön (nem voltam még 18), és nem akarom behurcigálni ha nem muszáj... bár mondtam neki, hogy lehet kelleni fog az aláírása
remélem így fog jutni, nem lesz out of stock, és tényleg raknak félre (mondta is a csaj h már 2 másik tagot is írt fel, hát akkor is így is lehet...) -
JulWCZar
senior tag
Na, így tíz nap után teljesen más a 4S.
Az akksi idő sokkal jobb lett, főleg két 1%-100% ciklus után. Érezhetően tartósabb mint a Deziré.
Sirit csak ökörködésre kapcsolom be, ez biztos segít.
Valamint az iTunes xml hacknek köszönhetően megmenekültem pár ősz hajszáltól ami a több gépes használatot illeti.
-
r3dsnake
nagyúr
EZEK se pofátlanok...
-
Bling95
őstag
ha esetleg valaki venne ilyen book book -ot irhatna róla pár sort meet engem is nag yon érdekel
pénzt ebbe lehet rakni? papírra értem természetesen
-
Zjunior
veterán
Nah jött a hír a tré webshopból, hogy a 4S szállításra vár!
Lehet a héten már szállítják launch előtt??[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
BossBoss
őstag
Ismerősömnek lenne egy problémája. Adott neki egy iphone 3G és és egy ipad2. Nos a probléma az lenne, hogy nem engedi belépni az itunes. Sem telefonon sem ipaden sem gépen. Állandóan incorrect pass kidobja. Kértünk új jelszót, vissza is jelzett az apple, hogy sikeres de továbbra sem tudunk beléni. Mi lehet a probléma? Valaki találkozott már ilyennel?
[ Szerkesztve ]
-
Atlantis
veterán
válasz bandigno #18961 üzenetére
Kösz, de ha kikapcsolom, nem fog modemként működni, tehát nem tudom a telefon netjét használni a gépen. Legalábbis ha jól tudom.
-
Volkov
senior tag
Sziasztok!
iOS5-el kapcsolatban lenne kérdésem, hogy más is tapasztalt hasonló hibát-e vagy sem.
Hivóképek:
iCloud NEM szinkronizálja őket. Vmit beállítok, töltikézik kicsit, majd miután elmentettem, szépen 4-5mp múlva kitörli...
Jól van, nem aggódtam, Cloud kikapcs.DE!
Most meg az van, hogy van egy contact, akit én a saját számán hívok, itt megjelenik a kép, de ha a céges számről visszahív, akkor nem...
(vagyis egy személynek több száma van, egyiken megjelnik a kép, a másikon nem, de a számot/nevet kiírja, tehát nem a rejtett szám a gond)
Ezzel 4.3.3-ig nem volt gond.3GS, iOS5-el, soha semmi hubera, gyári kártyafüggetlen.
Van vkinek ötlete?
köszi!
:)
-
Mr. Teddy
őstag
válasz JulWCZar #18974 üzenetére
Olyan tapasztalatot majd esetleg tudsz írni, hogy az akksi mit bír normál felhasználás mellett?
Gondolok arra, hogy reggel elviszed 100%-os töltéssel, nappal nyomkodod, maileket nézel, böngészés, stb.. És estére hány százalék marad az akksiban?Na jó a lényeg nekem az, ha pénteken melózok 10-18ig akkor meló után kibírja-e még az esti kocsmázást
-
DanielK
addikt
Használat 4 óra 42 perc
Készenlét 1 nap 22 óra
Akksi 63%Bejött, amit fentebb írtam... (persze hétvégén iPad-et nyomkodok )
-
whited
addikt
sziasztok
adott 1 iphone 3gs 16gb, felfrissítettem iOS5-re, azóta az iTunes nem ismeri fel
Tipp?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
kisÁdi
aktív tag
Csak az Apple Software Update-et nem futtattam előtte
-
Jojo5
őstag
válasz DanielK #18993 üzenetére
nekem a teló ma egész nap Wifin lógott illetve ment a 3G pár órát folyamatos netezéssel
Használat 4óra 20 perc
Készenlét: 15 óra 4 percAkksi 48%
Gondolkodom még a full gyaluláson, bár a bugok miatt lehet lefogom az egészet szedni, mert ez a csira Safari bugzódik viszonylag sokszor és a kis laggok is irritálnak...
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest