- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Amazon Kindle
Aktív témák
-
plus44
veterán
válasz kenny123 #12300 üzenetére
Nem néztem meg a videót most, de szerintem te az Airplay-es mókára gondolsz, mikor Ipad-ról kitette a dolgokat a TV-re. Ehhez kell egy Apple TV, úgy megy a móka. Nem tudom, hogy más ilyen kütyükkel megy-e. Léteznek Apple TV alternatívák, de mondom, azokkal fogalmam sincs, hogy működik-e.
szerk: szerintem nyilván nem, semmi haszna abból az Apple-nek.
[ Szerkesztve ]
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
plus44
veterán
-
kenny123
addikt
-
Mela Kehes
addikt
Már létező iTunes Accountomban elég ha beírom a kártyám adatait ahhoz, hogy tudjak vele fizetni?
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Barett 50cal
senior tag
-
Ragnar95
félisten
válasz vadászcsiga #12299 üzenetére
De lehet cserélni a wifi modult,nem?
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Mela Kehes
addikt
válasz Barett 50cal #12308 üzenetére
-
senior tag
Melegitessel lehet wifo chippet cserelni kb 5000be kerul munkadijjal a forumon asszem cashzoli csinal ilyeneket
-
petyapetya83
csendes tag
Sziasztok
Nekem egy olyan fajta problémám van hogy nincsen a telomon OpenSSH a Cydia nem csinál semmit csak homokórázik 3.1.2 szoftver van a mobilomon és eredetileg AT&T volt a készülék n3g 8gb és aki csinálta régen azt egyszerűen nem érem el én meg kuka vagyok hozzá teljesen kérek benneteket hogy segítsetek.
-
Ragnar95
félisten
Itt 6500+áfáért cserélnek wifi+gps modult, szal nemcsak a forrasztásos javítás, ami elromlik 1 idő utána újra.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Mela Kehes
addikt
Beírtam a bankkártyám számát és ezt az üzit kaptam:
"Your credit card information does not mach your bank's records. Please enter US credit card and matching billing address."
MasterCard-om van ami elvileg jó. Valami más gond van?
-
Kommy
veterán
válasz Mela Kehes #12315 üzenetére
magyar kártyával csak magyar store-ba tudsz fizetni
-
mondomén
őstag
-
FuckeR19
senior tag
-
linkoln001
tag
a helyzet a következő:
CFW készítése megy már, azzal nincs gond, de restorálni akarom a CFW-vel akkor ezt adja ki: "The iPhone couldnt be restored because the firmware file is not compatible"
mindegyik sw-nél írja ki, kivéve ha simán rámegyek a restoréra akkor a 4.2-t akarja felrakni, de 3/4-g jut el. és ennyi.
tinyumbrellában pedig rámegyek a fix recoverybe akkor 2x újraindul és megint itunes logó!
fix recovery: bent van DFU módban a telefon elinditja a programot és azonnal be is zárja.http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?sfor_all=&sfor_exac=&sfor_some=&sfor_none=&suser=linkoln001&sival=&sctyid=&scmpid=&swanna=
-
kenny123
addikt
Valakinek van valami ötlete, hogy miért nem megy az Installous? Nem igazán emlékszem, hogy mókoltam volna bármi különösebbett cydiában, de most vettem észre hogy elindul az installous, kiírja hogy catching applications és el sem indul a csík. Respringeltem, ismét elindítottam, de most a kategóriákon belül nem jelenít meg semmit, resource not foundra hivatkozva.
Ötlet?
yo
-
-
kenny123
addikt
válasz manchester85 #12325 üzenetére
Sajnos ettől az installous meg nem fog betölteni, de azért koszi a lényegre törő választ..
yo
-
madarasz92
őstag
válasz manchester85 #12325 üzenetére
-
manchester85
veterán
válasz kenny123 #12328 üzenetére
A lényegre törő válasz lényege annyi lett volna, hogy sem a fórum házirendje, sem pedig az itt kialakult általános moralitás nem tolerálja a warezolást. Ha nem én, akkor pár perccel később más írta volna le ugyanezt neked. Segítőkész válaszokat ezen az oldalon ebben a témában mástól se várj szerintem.
i6 Silver
-
radi8tor
MODERÁTOR
Sziasztok!
Hogyan lehet lementeni iPhone 3-ról a hangjegyzetet, amit felvettem? A telefonon látom ezeket, de iTunes-ban nem látok erre opciót.
⭐ Stella
-
vadászcsiga
félisten
válasz CoDWaW07 #12332 üzenetére
Én örülök neki, remélem elhúzódik jövő nyárig akkor vehetek új készüléket
manchester85
Jövő nyáron? Hát ahogy az Apple tud agonizálni egy új készüléken nem hiszem hogy akkorra megvalósulhat az i6. Remélem akkor nem leszek én is abban a helyzetben hogy most jön az i6 vagy mi legyen vegyem meg az i5-öt? Vagy mégis inkább i6?[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz vadászcsiga #12333 üzenetére
Nem örülnél jobban, ha jövő nyáron már egy 2012-re tervezett telefont vehetnél meg? Ha az iPhone 5 most jelenik meg, akkor is megveheted jövő nyáron, és még talán olcsóbb is lesz, mintha akkor jelenne meg.
i6 Silver
-
CoDWaW07
őstag
És az úgy miért lenne jó?
Ha most megjelenik és árusítják majd, akkor jövő nyáron is lehet majd még kapni, max olcsóbban és nem az lesz hogy kb 2-3 lesz Magyarországon összesen●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
manchester85
veterán
Mondjuk ja, nem valószínű hogy nyárra újabb generáció jön. Bár sztem ez attól is függ, hogy mekkorát dobbant most az Apple. Ha tényleg két készülék is lesz esetleg, akkor a következő frissítéskor jöhet egy kisebb upgrade, amit kisebb határidővel tudnának teljesíteni. Hátha a mostani pöcsölés tényleg valami nagy dobbantásnak tudható be.
Mindenesetre én, ha saját előfizetésemre veszek (vennék) iPhone-t, akkor tuti, hogy csak a megjelenést követően fogok:
tovább lesz normális support
többet fog érni eladáskor a telefon
ugyanannyiba fog kerülni, mintha fél évvel később venném.Persze ha hónapokat kell rá várnia az embernek, akkor a türelmetlenség közbeszólhat. De ez ugyanúgy igaz lesz akkor is, mikor már az ember alig várja, hogy upgrade-elhessen egy újabb modellre, de a hűségideje nem engedi, és már elavultnak érzi a telóját.
i6 Silver
-
vadászcsiga
félisten
Béta 7-esben másoknál sem engedi kitörölni dalokat a gyári lejtátszóból? Nekem azonnal kilép.
Nagyon kiváncsi vagyok már a GM-re sikerült e tökéletesre csiszolni mert azért még vannak apróbb hibák.CoDWaW07
Csak mókázok[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
Kosz Gubro, igy mar vilagos.
Vadaszcsiga: Az nalam is ugy van, de a nagyobb sz@pas az akkor tortent, amikor gondoltam suliba menet hallgatok egy kis zenet, aztan barmelyik szamot Inditottam, semmi nem tortent. Szoval rakhattam ra ujra a zeneket, de elotte meg frissithettem az itunest, mert az egyel elobbi betaval mar nem volt hajlando szikronizalni a telefont.
Mindez azert tortent, mert beta 6-rol frissitettem beta 7-re, telefonnal. Mondanom sem kell, elegge pipa voltam. -
samgar
őstag
4.3.2ről tudok iOS 5 beta7re ugrani? Vagy először 4.3.5 és utána? Mert állandóan vagy 3194 vagy 3002
Oppo Find X5 PRO
-
samgar
őstag
-
samgar
őstag
Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ukrajnai háború
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest