- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
CoDWaW07
őstag
válasz madarasz92 #12649 üzenetére
Ez is jóféle, ismerem,de elég drága sajnos.Milyen szinűbe láttad élőbe?
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
CoDWaW07
őstag
válasz madarasz92 #12652 üzenetére
Még talán egy UV zöld vagy kék gumibumper ami bejönne pl így
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
gr.bence
aktív tag
válasz madarasz92 #12649 üzenetére
nekem egy element case vapor4 van a telomon, ha leesik, és az oldalára esik akkor védi, illetve ha leteszed sík felületre(pl:asztal) akkor nem érintkezik az üveg az adott sík felülettel, ezáltal nem is karcolódik amikor lerakod a telót.
Viszont ha teszel rá fóliát előre is meg hátra akkor aztán mindentől védve van (majdnem)Nekem tetszik a holmi, stabilabb fogása van a telónak, és nem utolsó sorban nekem bejön...
-
gr.bence
aktív tag
nekem sikerült egy ilyen jelenséget is megélni...saját videóm (sajnos aksi kikészült)
van más is aki hasonló dolgot tapasztalt?
[ Szerkesztve ]
-
CoDWaW07
őstag
válasz gr.bence #12657 üzenetére
Az dúrva Mennyi idős az iPhoneod?
Mr X: +1[ Szerkesztve ]
-
CoDWaW07
őstag
-
CoDWaW07
őstag
válasz madarasz92 #12669 üzenetére
Az jó, 4-eset? hány gigás?8?
-
pingwin92
aktív tag
válasz madarasz92 #12669 üzenetére
Minek??
-
máyköl
veterán
válasz madarasz92 #12677 üzenetére
Minek?
-
nagyúr
válasz madarasz92 #12652 üzenetére
Ok, én csak zack "áradozására" emlékszem az utóbbi időben. Lehet egyedi eset volt.
-
Bling95
őstag
En ha lejar a gari ezeken a fem hatlapokon is elgondolkoztam( talan szifonstore -ba kapni) foleg hogy nekem meg nem torx hanem sima csavar fogja a hatlapot.
Vagy egy kek bumper tetszene, de a gyari az ilyen buzikek bar az a piros folia tetszett.
Karacsony kornyeken kap valami uj skint-t carbon foliat kezdem unni
-
madarasz92
őstag
válasz máyköl #12678 üzenetére
Az iPhone -t féltem nehogy valaki lenyúlja tőlem igy gondoltam veszek egy táccsot az nem olyan drága de mégis hozza az Apple érzést (játékok ,zene stb,)
Bling95: Azokat én is nézegettem csak nekem torx-os csavarok viritanak az i4-embe.
Én úgy tudom ha a hátlapot lecseréled nem ugrik a gariicecave: Én is hallottam már hogy valakinek nem jött be lehet valami gagyi cucc lehet vagy nem tudom .
[ Szerkesztve ]
-
Bling95
őstag
válasz madarasz92 #12681 üzenetére
Mar arulnak hozza csavarhuzot megha nemis ugrik, amig garis nemfogom mókolni
Mas nem tudom mar ki linkelte azt a bookbook-t de valamiert iszonyatosan bejon pedig nemtudom mennyire fiatalos a cucc.... Konyv
[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
válasz madarasz92 #12681 üzenetére
És akkor nem is használod az I4 -ed, csak a fontosabb dolgokra? Ugyanmár...
-
madarasz92
őstag
válasz máyköl #12683 üzenetére
De használom de suliba nem hordom mindig azért akartam ha éppen nem viszem az i4-et magammal legyen egy olyan cuccom ami hasonló tudással bir és nem kell annyira féltenem .
Igy már érhetőbb ?Bling95: Ja láttam én se bontom meg mert még májusig garis az enyém .
[ Szerkesztve ]
-
eszgé100
őstag
bocs, ha volt már, de lehet csak nekem nem tiszta, amit kérdezek...
szóval szeretném, ha máshova menteni a backupot, mert a c:-n nincs elég helyem, hol tudom ezt iTunesban beállítani? az iTunes media könyvtárnak már adtam másik helyet, a beállításnál, de a szinkron most sem futott le."-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."
-
kenny123
addikt
válasz JNashville #12686 üzenetére
Akkor utána is néztem, lestem róla videókat meg képeket neten, nekem is iszonyatosan bejön így képről, de nem tudom ha ittlenne mennyire hordanám.
Amúgy Starkingben is kapható, "csak" 17k-ért.yo
-
Mela Kehes
addikt
válasz vadászcsiga #12643 üzenetére
Az normális, hogy start után elkezd dolgozni a progi és a végén kilép? Visszalépek újra start és még mindig tud memóriát felszabadítani. Ezt háromszor csináltam meg.
Egyébként milyen időközönként ajánlatos csinálni? Mondjuk esténként?"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Gorbesz
tag
erdemes nezegetni az upcoming topicot ilyen gyongyszemekert.
Most az Alaron-ra kattantam ra. ritka az olyan game amit nem lehet lerakni IOS-en.
[ Szerkesztve ]
PS5/iOS
-
nagyúr
Találtam egy EQu "fícsört", ami nem tetszik. A gyári iPod elhallgat, mikor kirántod a fülest. Ez a program pedig nem. Enyhén csodálkoztam, hogy füles ki, aztán a zene meg szól ám tovább a telefonból, mint a gép.
Még jó, hogy otthon voltam, mikor ez történt. Mérhetetlenül röhejesnek tartom ugyanis a sok infantilis embert (képződményt?), akik kihangosított zenét hallgatva közlekednek az utcán.
(Persze, legalább feldobja valami a napom, hisz nincs is annál viccesebb, mikor úgy felhangosítja, hogy csak cincog és recseg az egész zene, de ő persze ezt gondolja, "Úúú, menőőő").[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
Miért van az, hogy a borítót most nem teszi ki nekem lock képernyőre? Eddig mindent kirakott. Tegnap újra importáltam minden zenét (256 kbps AAC-be), de mindengyikhez rendeltem borítót (minden számhoz). Az iPod alkalmazásban látszik is.
Mondjuk nem élet-halál kérdése, de eddig jó volt csak rápillantani és láttam, hogy milyen album pörög éppen.[ Szerkesztve ]
-
Mela Kehes
addikt
A számlatörténeteben nem látom, hogy vontak volna le pénzt a kártyámról az appok vásárlására. Vagy csak a hó végén lesz egyben?
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Enjoy
addikt
válasz DanielK #12695 üzenetére
Valószínűleg picit megzavarodott a rendszer...
Nálam is volt ilyen: LinkPontosan nem tudom, mitől állt helyre, de nem kell Restore!
(Zárd be az iPod-ot, kapcsold ki-be a telót, s nyomj neki egy újabb iTunes sync-et, szerintem az megoldja)Szerk.:
Amúgy volt nemrégiben olyan bug is, hogy a Lockscreen-en nem az épp' futó zene borítóját rakta ki, hanem random keverte a borítókat
Vagy sok zeném van, s attól keveredik meg néha az iPod lejátszó, vagy egyszerűen ennyire bugos a Lockscreen része a 4.3.5-nek..[ Szerkesztve ]
► més que un club ◄
-
DanielK
addikt
Nálam úgy kezdődött. Johnny Cash playlist ment (a 3 lemezes The Essential Johnny Cash 1955-1983) és erre betette a Queen Greatest Hits I borítót egy pillanatra, aztán mikor megakartam nézni, hogy mi van, akkor már ment is a köv. JC szám, de már borító nélkül.
Köszi a segítséget!
(nekem mondjuk jb nélkül csinálta ezt 4.3.5-ön)
Aktív témák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Amazon Kindle
- Kés topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Interactive Brokers társalgó
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...