- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz vadászcsiga #11498 üzenetére
Kár Am az iOS5 vmivel előbb fog kijönni mint az iPhone5 v az iPhone premier napján lesz csak letölthető?
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
vakondvok
tag
válasz vakondvok #11499 üzenetére
találtam egy downgrade-t de nem merem kipróbálni
"Downgrade iOS beta 7 to iOS 4.3.5:STEP 1: Download and install iTunes 10.5 Beta 7 on your Windows or Mac computer.
STEP 2: Download the iOS 4.3.5 IPSW.
STEP 3: Now Put your iPhone, iPad or iPod Touch in DFU mode and you’ll get the Recovery mode message.
STEP 4: Press Shift+Restore (Windows) or Option+Restore (Mac) in iTunes and point iTunes to iOS 4.3.5.
STEP 5: Apple will automatically install iOS 4.3.5 on your iOS device without need to change anything in host file as it’s the latest public firmware."
-
lovi7404
csendes tag
Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni:
Nem találom a régi back up-jaimat az itunesban.Az új telóm nem tudom backupolni, jobb klikre nem ad restor from back up-ot, pedig az app data-ban látom a backup filét.Köszi! -
Ragnar95
félisten
válasz kenny123 #11500 üzenetére
iGotYa a program neve.Szerintem fölösleges ilyen szintű védelem,ha akarják ezt is ki tudják játszani, de ha nem játszák ki, akkor elég a Find My iPhone is.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
-
Ragnar95
félisten
-
mondomén
őstag
válasz vadászcsiga #11511 üzenetére
amúgy
-
samgar
őstag
-
Ragnar95
félisten
válasz kenny123 #11510 üzenetére
Letöltöd az AppStoreból a Find My iPhone progit, bejelnetkezel az Apple ID-del, bekapcsolod és ha vmikor elvesztenéd v ellopnák, egy másik iEszközről bejelentkezel a progiban az Apple ID-del és egy térképen mutatni fogja,h hol van a telód+ betudod állítani,h mutasson vmi szöveget, zenát játsszon le v töröljön minden adatot....De ha akkor próbálod megkeresni, amikor nincs hálózaton már, akk ezzel nem mész semmire sajna... Ennyivel jobb az iGotYa progi
vadászcsiga: samgar kolléga válasza helyes az am az amúgy-ot jelenti,én mindig így rövidítem
[ Szerkesztve ]
-
kenny123
addikt
válasz Ragnar95 #11514 üzenetére
Két iKütyü azért már sok lenne..
Akkor beszerzem az igotya-t, aztán maximum állandóan 3g-n leszek.. Ugye jobb félni mint..Szerk.: Nos, feltelepítettem, próbálgatom, és tényleg azonnal küldi a képet. Viszont az is be van állítva hogy koordinátákat is küldjön, vagy mit, de nem küld. Erre ötlet?
Azthiszem akkor a find my iphone kilőve, ez biztosabbnak tűnik.
[ Szerkesztve ]
yo
-
Ragnar95
félisten
válasz kenny123 #11515 üzenetére
Nem szükséges h a másik iEszköz is a tiéd legyen Bárkiéről megtudod keresni a mobilodat, ha fent van az illető iPhone-ján/iPad-én/iPod-ján a Find My iPhone, ha pedig nincs, akk felrakhatod gyorsan De ha nagyon fontos neked a biztonság, akk az iGotYa a biztos megoldás
-
fazr
senior tag
válasz kenny123 #11515 üzenetére
sima böngészőből is lehet, nem muszáj másik iDevice: me.com/find
[ Szerkesztve ]
-
mondomén
őstag
Nah, beállítottam ezt a find my iphone-t. A kérdésem az, hogy ez generál valamennyi adatforgalmat, folyton lekérdezi, hogy merre is van a teló?
-
vakondvok
tag
Működik, köszi. Ahogy nézem akárhányszor restartolnám a telefont, futtatni kell a redsnow-ot. De végre 3 nap után be tudtam kapcsolni a telefont és használhatom, nem csak az 1000 éves szétesős nokiát . aztán ha kiadják a rendes verziót, akkor már hátha meg leszek mentve végleg
-
Mela Kehes
addikt
Az új i4-emet összedugtam a géppel. Az iTunes megkérdezte, hogy új vagy visszaállítsa a régit. Na én az utóbbit választottam, amit utána meg is bántam. Végül is nem lett semmi gond, csak van a telón 5 giga other files. Ezek a gs cuccai lennének? Ha igen hogyan tudok tőlük megszabadulni?
Az appok között is ott vannak a régiek, azokat sem tudom törölni az iTunes-ból.
A GS jb-ve volt az új nem."Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
kenny123
addikt
Naoppá, be kellett lőni mellé a helymeghatározást. Ez vajon mennyire szívhatja az akksit, ha amúgy semmi nem használja, csak be van kapcsolva? Frankón elküldte a koordinátákat, meg hogy irányítószám, település, utca, és még egy linket is adott, ahol google mapson meg van jelölve. Zsírság.
yo
-
snooze
veterán
valaki a napokban emlitette,hogy van egy olyan progi,ha rossz feloldást adsz meg a telonak,akkor képet készit,meg elküldi a koordinátákat is,hogy hol akarták feloldani a telot..mi ennek a proginak a neve?köszi!
GO Gunners!!!
-
rolcsibácsi
őstag
válasz Ragnar95 #11514 üzenetére
mert hogy mukodik ez az igotya? en ha talalnek egy iphonet, az elso lenne egy restore, aztan vinnem is eladni.. sztem nemsok ertelme van ezeknek a kovetos progiknak.. net kell hozza, account kell hozza.. ezeket baromi egyszeru kiloni.. persze meg mindig tobb esely van ra hogy meglehet mintha be sincs allitva.. es hatha egy olyan kezdi buzeralni aki nem ert hozza semmit..
(ez mar nem ide tartozik, de az sgs2-n ha engedelyezve van ez a funkcio, akkor hiaba kapcsolja ki a netet vagy a gps-t a tolvaj, netrol keresve bekapcsolja ezeket a samsung szolgaltatasa/ 1fokkal jobb, de persze ezt is olyan baromi nehez kikapcsolni.. max tobb ido van amig nyom rajta egy restoret..) -
Ragnar95
félisten
válasz rolcsibácsi #11524 üzenetére
Úgy működik,h ha rossz kódot ír be vki, akk készít egy fotót úgy,h észre se veszi az illető és elküldi neked koordinátákkal együtt egy megadott e-mail címre.De akár azt is beállíthatod,h rossz jelszóval is feloldódik a mobil,de ugyanúgy elkészül a fotó és elküldi neked, de ha rossz jelszóval lépsz be, akk nem látszanak semmilyen előzmények, emailke, telefonszámok, sms-ek.
És valószínűleg megpróbálja legalább egyszer feloldani az illető még ha hozzáértő is és így egyből megkapod az emailt az ő fotójával...vadászcsiga:
[ Szerkesztve ]
-
kenny123
addikt
válasz rolcsibácsi #11524 üzenetére
Lehet, hogy most ezek ismeretében igen, de tegyük fel találsz egy szifon 4est a buszon. Még véletlenül sem az az első dolgod, hogy megnyomkodod, etc? Picit elvonatkoztatva, de szerintem kevesen ugranának egyből neki a sim foglalatnak, ilyesmi.
Szerk: Vagy nem feltétlenül szifon, lehet az bármilyen telefon..
[ Szerkesztve ]
yo
-
máyköl
veterán
válasz vadászcsiga #11525 üzenetére
Sosem értettem ezeket a rövidítéseket...
Tom, vok, h-h, am, vki, és így továb...
Ennyire bonyolult dolog a billentyűzet? Mert kb. azzal, hogy "am" -ot írt amúgy helyett, megspórolt 1mp. -et. -
-
Otisz
őstag
válasz máyköl #11528 üzenetére
Itt tartunk...
Ha látnád a mai fiatalok írásait...katasztrófa. Sőt, aki még rövidít, de mellette még az alapvető szavakat sem tudja helyesen leírni...
pl.: kőzeledik, szólgáltak, egyszerüen, körűl, űzleteltem, töle, úgyan az, jelőlhetsz...
és ez mind egy személy hozzászólásaiból kiragadva...(OO[IIII][IIII]OO)
-
CoDWaW07
őstag
Na akkor csak meg kellett a képernyővel beszélni
Némitásra, esetleg hívásra reagál?
Otisz: hát igen.Utána jönnek még a " cukcsi, szépcsi" elnevezések[ Szerkesztve ]
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
DanielK
addikt
Van US ID-m, eddig kártya nélkül volt. Tegnap megadtam két fajta kártyát is, ráadásul az egyik nevében még a kontinens neve is benne van!
De egyiket sem fogadta el, pénzt zárolta, de kiírta, hogy a banki adataimmal nem azonos amit megadtam (gondolom a cím). Hogy tudok az US store-ból fizetős cuccokat lerántani?
Előre is köszi! -
mondomén
őstag
Nagyon off lesz, elore is elnezest.
Nem tudjatok, ha infuzional nem a venaba szurjak a tut es a kiszaradas elleni mittudom en milyen sos vizes oldat a bor ala az izmokhoz csopog egesz este, akkor az egy ido utan lelohad, felszivodik nem? -
narancsnn
senior tag
Valaki megy ma westendbe?
-
mondomén
őstag
válasz vadászcsiga #11539 üzenetére
De, csak nem találták el a vénát...
Nem engem szúrtak, hanem a 2 éves öcsémet. 4x próbálkoztak és azt hitték sikerült, aztán reggel úgy kelt mint Popey. Mikor írtam a kérdést, akkor még nem volt vizit és kíváncsi voltam, de már sikerült értekezni egy nővér ismerőssel és azt mondta, hogy felszívódik...
Az a furcsa, illetve talán annyira nem is furcsa, hogy az éjszakai viziten sem vettek észre semmit. Érted, beviszed a 2 éves gyereked 40 fokosan etc., erre még reggelre csinálnak neki egy jó kis repedést az ujjára (úgy feldagadt).[ Szerkesztve ]
-
mondomén
őstag
válasz vadászcsiga #11542 üzenetére
Hát jah, sajnos ez van. Egyébként engem nem nagyon lepett meg, hogy ez előfordulhatott... Viszont azt gondolná az ember, hogy egy 2 évesre azért jobban oda figyelnek majd.
Úgyhogy én adok is a jános kórház gyerekosztályának egy nagy fekete pontot. -
Zjunior
veterán
Ku*** ideges vagyok mi a picsaert nem tudom aktivalni a kibaszott ios 5 öt??
Beta 6 van fennt egyik reggel ugy kelek h aktivalas es a szerver nem elerhetö lejart!
Ilyenkor mivan?...
2 napja telo nelkul vagyok!Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
bandigno
senior tag
válasz vadászcsiga #11542 üzenetére
a fele HENTES!
-
bandigno
senior tag
mostanság (elmúlt 1 hét) elég gyakran csinál olyat h kilép a programokból a telóm, se jb, 4.3.5. van fent, friss install csak 3 volt, livescore, asphalt 6 és irc app. valaki használja ezeket és esetleg vett észre ilyesmit? jó lenne kiszűrni h mi akad mivel :S jah és volt egy fb kliens upgrade ( ami kb semmit sem javult..)!
Előre is köszi!más: iStyleba aki megy és van valami tuti, megírhatná, mert akkor útra kelek pestre!
-
Gáborka017
tag
Hali skacok! Nagyon fontos dologban szeretnem kerni a segitsegeteket! Most veszek egy hasznalt iphone 4et. Legyszi segitsetek osszszedni olyan hibakat problemas dolgokat amiket csekkolnom kene mielott kifizetema telefont.Nagyon megkoszonnem a segitsegeteket.
-
Gáborka017
tag
valamint jo otlet szerintetek most 4et venni 3gs helyett? vagy varhatoak jelentosebb aresesek mostanaban??
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest